Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.
Çok geçmiş olsun. İnşallah gebeliğin tadını çıkarır ve sağlıkla kucağına alırsın evladını.

ins. emeklerimiz bosa gitmez dualarimiz kabul olur sen nezaman test yapmayi dusunuyorsun
amin canım inşallah. 1 martta yapmayı düşünüyorum. Tabi kan testinden bahsediyorum idrarla hiç uğraşmam ben. Tam da bat günüm oluyor. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Çünkü 18in de doktora gittiğimde iki yumurtam da çatlamış, iş bitmişti.

Evet haklisin canim.benim bir tane 4 yasinda canavarim var sagolsun dagitmadik yer birakmiyor.
Hali hazırda anne isen tabi daha zor canım.

Doktorum gününü bekle demişti. Normalde salı günü olmam lazım ama olmazsam çarşamba günü test yapcam. @blackbird87 bendimahi bendimahi
O zaman sizin adet döngünüz uzun canım. Fakat zaten çatlatma iğnesi bu döngüyü kısaltıyor mu? Ben öyle biliyorum ama..

amin canım inşallah. 1 martta yapmayı düşünüyorum. Tabi kan testinden bahsediyorum idrarla hiç uğraşmam ben. Tam da bat günüm oluyor. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Çünkü 18in de doktora gittiğimde iki yumurtam da çatlamış, iş bitmişti.

Hali hazırda anne isen tabi daha zor canım.

O zaman sizin adet döngünüz uzun canım. Fakat zaten çatlatma iğnesi bu döngüyü kısaltıyor mu? Ben öyle biliyorum ama..
30 günde bir adet oluyorum. Evet bende araştırmalarımda aynı bilgiyi edindim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben 8 şubatta iğne vuruldum 36 saat sonra çatlamış olsa pazartesi olmam lazım. Ben de bir gün daha bekleyeyim diyorum.

30 günde bir adet oluyorum. Evet bende araştırmalarımda aynı bilgiyi edindim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben 8 şubatta iğne vuruldum 36 saat sonra çatlamış olsa pazartesi olmam lazım. Ben de bir gün daha bekleyeyim diyorum.
Ignenin kaçıncı günündesin canm.ben birinde 13 gün sonra birinde 18 gün sonra olmuştum.ilkte erken oluyor genelde tutmazssa

Ignenin kaçıncı günündesin canm.ben birinde 13 gün sonra birinde 18 gün sonra olmuştum.ilkte erken oluyor genelde tutmazssa
Bugün 15.günündeyim canım. Çok merak ediyorum ama testte pozitif çıkmayınca daha çok üzülüyorum bir umut diyerek yine adet günümü bekliyorum. İki kere üzülmektense iki gün daha beklerim diyorum

Back
X