Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın canım. Valla benim bat yok gün tahmin edemiyorum regli için, iğne günümden sayarsam 8 mart 14. Gün. 28. Gün de 8 mart. Ama ben ilk ovitrellem de 17. Günde hasta olmuştum. Ay saydım tek tek piskopat gibi :)

Canim igne günü sayilmiyor 9mart ignenin 14.günü aşılamanin 12.günü testte cikar. Benim bat 8 mart .

Ben buldum o dönemdeki yazışmaları 1900'üncü sayfalar :KK45: kupkuruyum falan yazmışsın :KK53: psikopata bağlamama kaç puan bende de akıntı falan yok ümit işte :KK43: senin yazdığını okuyunca belki de dedim ümit dünyası
Onu biliyorum canım adete yakındı ama o, ben normalde de adete yakın 1-2 gün kala kuruma yaşıyorum yine öyle olmuştu. Sonra bat günü falan normal akıntı başlamıştı, o zamana kadar ben çoktan öğrenmiştim hamile olduğumu :)
Ama işte yumurtlama dönemini hatırlamıyorum canım o zamanki akıntı durumuma hem pek dikkat etmedim hem de çok anlayamıyorum akıntıyı

A AloeeVeraa ve diger kızlar kuzum senin yumurtan catladiktan sonra akintin olmusmuydu. Benim hep akintim olurdu hic kesilmezdi. Bu ay sali günü igne oldum ama dün bugün akintim bicak gibi kesildi. Akinti olmayinca döllenme olmuyormus dogrumu
Akıntı hemen olmamıştı canm benimsonradan olmustu

Canim igne günü sayilmiyor 9mart ignenin 14.günü aşılamanin 12.günü testte cikar. Benim bat 8 mart .
Oyyy o zaman 12. Günüm 8 mart korkarım yapamam gibi geliyor bu sefer test. Gerçi dayanamam o da ayrı bir konu. Ama sen iğneyi yapalı 4 gün oldu, bata kalmadan da çıkabilir pozitif

Kızlar ovitrelle nın 8.günü kormızı net cizgi var 2.ci sizce gecmemişmidir etkisi ipnenin

amin canım inşallah. 1 martta yapmayı düşünüyorum. Tabi kan testinden bahsediyorum idrarla hiç uğraşmam ben. Tam da bat günüm oluyor. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Çünkü 18in de doktora gittiğimde iki yumurtam da çatlamış, iş bitmişti.

Hali hazırda anne isen tabi daha zor canım.

O zaman sizin adet döngünüz uzun canım. Fakat zaten çatlatma iğnesi bu döngüyü kısaltıyor mu? Ben öyle biliyorum ama..
catladigini dediginde dr yumurtan ultrasonda gozukuyormuydu

İyi sabrediyorsun valla ben Pazartesi 12. Gün kan vericem iki gündür tuhafım da ne doyduğum belli ne doymadığım :KK49: bulantı kasık ağrıları hepsi var heyecandan da duramıyorum :halay:
hadi bakalim hayirlisi

Ben cuma günü iğne vuruldum çarşamba kontrole gittim 2 yumurtamda çatlamıştı. Normal akıntımın dışında da bir şey olmadı. Herkeste farklı olabiliyor. İçinizi ferah tutun
yumurtan catladi dediginde ultrasonda gordunmu yumurtayi

Kızlar ovitrelle nın 8.günü kormızı net cizgi var 2.ci sizce gecmemişmidir etkisi ipnenin
hadi bakalim hayirlisi

Merhabalar, bahsettiğiniz tinit ile ilgili ilk defa bilgi sahibi oldum. İgneden sonra 12.gundeyim. Bunu yaşıyorum. Hatta böyle belirtiler oluyor mu ki acaba diye de düşünmüştüm
Ben de adam akıllı hasta olmayınca şüphelenip bakmıştım. Olabiliyormuş, gebeliğin bazı aylarında bir dönem yaşayan da oluyormuş 9 ay boyunca da google a biraz girerseniz siz de bulursunuz canım. Kadınlar kulübünde eski forumlarda da konuşulmuş hatta o da çıkmıştı karşıma. Tam olarak şikayetleriniz nelerdir yazar mısınız bir karşılaştıralım.
Benim bir gün sürekli genzim kaşındı yandı içine bişey kaçmış, tahriş olmuşçasına ve o boğazımı da ağrıttı. Sonra o geçti burnum tıkanmaya başladı özellikle sol tarafı ve ara ara hiç anlamadan su gibi damla damla akıyor. Gece artıyor gündüz azalıyor. Ve bazen daha yoğun bazen daha az oluyor. Tek tük hapşırıyordum bu sabah az önce çok hapşırdım.
Bilemiyorum ben de umutlanıyorum ama yoksa normal soğuk algınlığı mı diye de korkuyorum bir taraftan. Ben bu tarz şeyleri hafif geçiren bir tip değilim hasta gibi ama pek hasta da değil şeklinde olunca acaba mı dedim... Benim bugün iğne sonrası 9. gün. Sizin öğrenmeye az kalmış. :KK66:

Ben de adam akıllı hasta olmayınca şüphelenip bakmıştım. Olabiliyormuş, gebeliğin bazı aylarında bir dönem yaşayan da oluyormuş 9 ay boyunca da google a biraz girerseniz siz de bulursunuz canım. Kadınlar kulübünde eski forumlarda da konuşulmuş hatta o da çıkmıştı karşıma. Tam olarak şikayetleriniz nelerdir yazar mısınız bir karşılaştıralım.
Benim bir gün sürekli genzim kaşındı yandı içine bişey kaçmış, tahriş olmuşçasına ve o boğazımı da ağrıttı. Sonra o geçti burnum tıkanmaya başladı özellikle sol tarafı ve ara ara hiç anlamadan su gibi damla damla akıyor. Gece artıyor gündüz azalıyor. Ve bazen daha yoğun bazen daha az oluyor. Tek tük hapşırıyordum bu sabah az önce çok hapşırdım.
Bilemiyorum ben de umutlanıyorum ama yoksa normal soğuk algınlığı mı diye de korkuyorum bir taraftan. Ben bu tarz şeyleri hafif geçiren bir tip değilim hasta gibi ama pek hasta da değil şeklinde olunca acaba mı dedim... Benim bugün iğne sonrası 9. gün. Sizin öğrenmeye az kalmış. :KK66:
3-4 gün önce başladı burun tıkanıklığı hapsurma, susuzluk ağızda kuruluk var ben de üşüttüm galiba dedim ama başka bir hastalık emaresi de yok. Kabız oldum ondan dolayı galiba karnım ağrıyo dünden beri. Ben dayanamadım da en azından iğnenin etkisi geçmiş mi bakayım diye 10.gun sabahı test yaptım :) negatif çıktı. 2 gün daha bekleyeyim bakalım

Ben klomen ve ovitrelle kullandım bugün iğneden sonra 9. Gün iki gündür ayaklarım üşüyor bedenim yanıyor bugün bulantı halsizlik uyku göz kararması var ama umutlanıp boş çıkmasından korkuyorum Pazartesi 12. Gün kan vericem biiznillah :KK16:
canım ya benden bir gün öncesin bağırdı rabbim hayırlısını versin yap bakalım Pazartesi haber verirsin artık

Back
X