Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın kuzum olsun doktor işini biliyordur hiç ağrım sancın var mı tekrar muayene etti mi bugün seni
Konuştum doktorla 40 saate kadar vakti var, sakin dedi :) ağrım sancım yok gibi, daha önceki iğne çok hissettirmişti ama. Bunda hafifi bel ağrıları o ladar. Muayene etmedi, kapısının önü hasta çakılı, etmez sanmıyorum

Canim bizde 8de gittik en az 1 saat dinlendiriyorlarmiş örnegi... bizimde 11.30gibi cikmisti. Oyüzden ben igneyi gece 23.30dan sonra yapmistim. Gerci tuttumu tutmadi. 1 2 saatten birsey olnaz zaten 36_48 saat aradinda catliyor diyorlar. Islemden sonra yikama sonuclarinida al.esinin degerlerini ögrenmis olursun[/QUOTEyaaa okuyunca rahatladım biraz :) valla sonuçları da verirler mi bilmiyorum. Çom kalabalık bugün. Değişik özel hastane ama baya kuyruk var

Yaa inşallah yarın olumsuz çıkarsa çoook üzülürüm hadi inşallah. Kızlar hepiniz ıyiki varsınız eşim kız kardeşim bile bilmiyor neler yaşayıp hissettiğimi iyi ki varsınız hepiniz
nefemisler damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis bizde bu yoldan gectigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz disardan insanlar dinleselerde ayni duyguyu yasayamazlar
Bugün 10. Gün.
Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
Dün markette idik. Bi an unutup yüksek raflara uzandım. Sonra aklıma geldi bıraktım. Onun ardından uzun bir süre kasığım belim sancıdı. Ödüm koptu. :KK43:
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
test nezaman yapmayi dusunuyorsun bende 10.gundeyim 12.gunde idrarda dusunuyorum

inşallah gerek kalmaz canım
oğluma gebe kaldığım hastaneye gidiyorum eşim illa oraya git dedi
açıkçası benim de içimden geçiyordu oraya gitmek

Canim sifanin nerden hangi doktordan gelecegi belli olmaz. Insallah ogullarimiza kardeş gelir en kisa zamanda.benimki martta 5 yasina girecek insallah dogum günü hediyesi olur ogluma.

nefemisler damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis bizde bu yoldan gectigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz disardan insanlar dinleselerde ayni duyguyu yasayamazlar

test nezaman yapmayi dusunuyorsun bende 10.gundeyim 12.gunde idrarda dusunuyorum
Ben idrar hiç düşünmüyorum canım. Doktorum da idrarda yapma dedi. Direkt 14. Gün yani cuma günü kana giderim nasipse adet olmaz isem.

Ben de olmazsam gidicem 14.gün Çarşamba oluyor bat 3 Mart ama ne zaman gitsem ki
iğneden sonra yumurtalarının çatlayıp çatlamadığına baktırdın mı canım? Baktırdıysan yani iğneden sonra 2,3 gün içinde çatladığı kesinleştiyse 14. gün kanda bıktırabilirsin bence kuzum. Belli olur diye düşünüyorum.

Konuştum doktorla 40 saate kadar vakti var, sakin dedi :) ağrım sancım yok gibi, daha önceki iğne çok hissettirmişti ama. Bunda hafifi bel ağrıları o ladar. Muayene etmedi, kapısının önü hasta çakılı, etmez sanmıyorum
Yanş doktorlar riske atmaz herhalde işlem bitincede haber ver mutlaka canımm işlemden sonra bi yarım saat yatırıyorlar sonra evinde dinlenirsin güzelce

Canım çok yoğun oluyor bebeği olmuş yeni bazen geç cevap veriyor ama videolarını izlediysen ise yariyor
Aynen bende öyle yaptım hergun videoları izledim pik olduğu günü be sonrası 3 günü değerlendirdik ben bu testi bile bilmiyordum kadın sayesinde öğrendim allah razı olsun yani sonuç be olursa olsun

Back
X