Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook
Rahim değil de rahimdeki bi kist yara falan bişey alınmış olabilir mi acaba? Rahim olmadan gebelik imkansız gibi çünkü

Kızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook
rahim olmadan gebelik mumkun degil belki 1yumurtaligini yada rahimden birsey alinmistir canim

Rahim alınmamıştır başka bir şeydir rahim alındığında tüm yumurtalıklar vs alınıyor çünkü. İmkansız hamile kalmak

Ay bi test yapma isteği oluştu ben de seni okuyunca I Ilkmelegim 10. Günü bugün iğnemin çıkmaz ama değil mi erken gebelik testinde çok hafif hafif kasık ağrılarım var göğüslerim biraz dolgun sanki ama işte belki adet belirtisidir bilemiyorum kiii...
Ben de 11. Gün yani dün yaptım erken gebelik testi çıkmadı ama hâlâ ağrılarım devam ediyor adetin geçmesini bekliycem kan vercem ona göre bölünen yapma yani üzülüyor insan :110:

Ben de 11. Gün yani dün yaptım erken gebelik testi çıkmadı ama hâlâ ağrılarım devam ediyor adetin geçmesini bekliycem kan vercem ona göre bölünen yapma yani üzülüyor insan :110:
Doğru diyosun negatif de çıkınca insan üzülüyor umudu kırılıyor. Cuma benim 14. Gün olacak iğneden o zaman yapayım bari ben de sabredeyim de.. adet geçmesine kadar bekleyemem sanırım çünkü bat 9 mart :KK64:

Doğru diyosun negatif de çıkınca insan üzülüyor umudu kırılıyor. Cuma benim 14. Gün olacak iğneden o zaman yapayım bari ben de sabredeyim de.. adet geçmesine kadar bekleyemem sanırım çünkü bat 9 mart :KK64:
O konuda benim de kafam karışık :KK53: çünkülüm 14. Gün Çarşamba ama bat 3 Mart gösteriyor. Geçen seferki denememde ilk iğneyi vurduğumda 15. Gün olmuştum. Hangisini beklesem bilemedim :21:

O konuda benim de kafam karışık :KK53: çünkülüm 14. Gün Çarşamba ama bat 3 Mart gösteriyor. Geçen seferki denememde ilk iğneyi vurduğumda 15. Gün olmuştum. Hangisini beklesem bilemedim :21:
Benim 13.gun bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bat 5 mart. Aynı durumdayız :)

Ben sağdan yumurtlamıştım yani olgunlaşan 21.6 olan sagdan 2 tane daha vardı ama onlardan iş çıkmaz demişti bugun sol lasıgımda sızı var devamlı iğneler batıyor sanki
Sagda olması ferekmezmi döllendiyse yumurtam

Back
X