Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Canım ben polen ve arı sütü kullanmadım hiç fırsatım olmadı. Bal tarçın çörek otu 3-4 ay üst üste kullandım gerçekten kaliteli yumurta yaptığını düşünüyorum. Şu hamileyim çok şükür. Ama zaten bizim asıl sorun eşimdeydi varikosel vardı ameliyat oldu ve ameliyattan 3.5 ay sonra hamile kalabildim şükürler olsun :dua: tabi hamile kaldığım ay da yine bal tarçın çörek otu kullanmıştım

Ay bi test yapma isteği oluştu ben de seni okuyunca I Ilkmelegim 10. Günü bugün iğnemin çıkmaz ama değil mi erken gebelik testinde çok hafif hafif kasık ağrılarım var göğüslerim biraz dolgun sanki ama işte belki adet belirtisidir bilemiyorum kiii...
Canım iğne vurulduysan yapma bekle yanıltıcı olabilir ben herhengi bi ilaç iğne kullanmadım ovulasyondan sonraki 11. Günüm

Canım ben polen ve arı sütü kullanmadım hiç fırsatım olmadı. Bal tarçın çörek otu 3-4 ay üst üste kullandım gerçekten kaliteli yumurta yaptığını düşünüyorum. Şu hamileyim çok şükür. Ama zaten bizim asıl sorun eşimdeydi varikosel vardı ameliyat oldu ve ameliyattan 3.5 ay sonra hamile kalabildim şükürler olsun :dua: tabi hamile kaldığım ay da yine bal tarçın çörek otu kullanmıştım
Canım sen çatlamayı gördükten sonra ovulasyon yapmaya devam etmiş miydin yoksa o koyu çift çizgileri içine doğduğunda mı yakaladın :)

Canım sen çatlamayı gördükten sonra ovulasyon yapmaya devam etmiş miydin yoksa o koyu çift çizgileri içine doğduğunda mı yakaladın :)
Kuzum ben hamile kaldığım ay yumurtlamada hiç ovulasyon testi kullanmadım. Yapmıycam bu ay dedim ve hep gün aşırı ilişki oldu, adetlerim düzenli olduğundan yumurtlama günümü az çok anlamıştım zaten ve büyük ihtimalle doğru tahmin etmişim. Sonra içime bi his geldi evde de ovu testi çok olunca öylesine denemek istedim bata 5 kala test yaptım ikiside birbirine yakın gibiydi, beni çok heyecanlandırdı :) diğer aylarda da aklıma gelirse adete yakın yapardım hep çok silik çıkardı. İşte 2 gün sonra tekrar yaptım bu kez aynı koyuluktaydı ve o gün hcg de yaptım zaten, pozitif çıktı canım

Kuzum ben hamile kaldığım ay yumurtlamada hiç ovulasyon testi kullanmadım. Yapmıycam bu ay dedim ve hep gün aşırı ilişki oldu, adetlerim düzenli olduğundan yumurtlama günümü az çok anlamıştım zaten ve büyük ihtimalle doğru tahmin etmişim. Sonra içime bi his geldi evde de ovu testi çok olunca öylesine denemek istedim bata 5 kala test yaptım ikiside birbirine yakın gibiydi, beni çok heyecanlandırdı :) diğer aylarda da aklıma gelirse adete yakın yapardım hep çok silik çıkardı. İşte 2 gün sonra tekrar yaptım bu kez aynı koyuluktaydı ve o gün hcg de yaptım zaten, pozitif çıktı canım
Tamam canım :) 5 gün kala deneyeyim bakayım bende gebelik testi yapmaya hiç cesaretim yok ama ovulasyonu her gün yapabilirim ondan korkmuyorum nedense :dua: çok teşekkür ederim açıklama için gerçekten :KK200:

Tamam canım :) 5 gün kala deneyeyim bakayım bende gebelik testi yapmaya hiç cesaretim yok ama ovulasyonu her gün yapabilirim ondan korkmuyorum nedense :dua: çok teşekkür ederim açıklama için gerçekten :KK200:
Canım herkesin yumurtlama günü aynı değil bende bu ay biraz geç yumurtlamıştım 5 gün kala negatif çıktı 2 gün kala yaptım silik çizgi çıkmıştı.yumurtlama günümü biliyosan yumurtlamadan 10 gün sonra bak

Allah bağışlasın
Ne güzel :)
Bende ve eşimde problem yok da
Ters etki yapar die korkuyorum biraz
Sebepsiz Çünkü

İlk deneme.. 5. Gün.. Günler geçmiyor.. Ağrı sızı yok, sıfır belirti.. Siz bari güzel haberler verin sevinelim, moral bulalım arkadaşlar

Rica ederim canım dene sen de :)

günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptım ama bişey çıkmadı :KK43: sebep ne acaba ya bişey yok diyolar neden tutmuyor çatlıcam valla

Canım hormon dengesizliğinden çatlamıyor başka sebebi yok pko diyorlar bunada
Canim pko ile ilgili bilgilimisin? Ben doktor doktor gezdim bana ilk dotorlar pko dediler sebebpe amh yuksek ve prolaktinim yuksekti prolaktin sonradan duzenli ilac kullandigim icin dusti, birde folikulum cok fakat gunu gunune adet oluyorum ilacsiz folijulum yetisiyor ve catliyor sivilce kilo sorunum yok en sonuncu doktorum sana yalnis teshis koyulmus sen pko degilsin pko olanlar ilacsiz duzenli adet olamiyo dedi sende multifolikulyar var yeni folikulun fazla oluyo

Back
X