- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.901
Geçmiş olsun canım. Kendini biraz rahat bırak stres de çok etkiliyor zaten. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşaAllah
Insallah canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Kendini biraz rahat bırak stres de çok etkiliyor zaten. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşaAllah
Umutumut82 canım şok oldum ya nasıl çatlamaz iğneyle
çok üzüldüm gerçekten. Her ay aynı gerginlik, bence de ara ver biraz sakinle. Sonra başka doktorla bir görüşürsün, fikir alırsın. Ben de bu aydan sonra ara vericem. Fark etmeden çok yıpranıyoruz. Evet bebek diyince kendimizi kaybediyoruz, asla kolay değil zor sınavımız. Ama önce kendimizi toparlamamız lazım, ben inanıyorum ne mucizeler oluyor, geçecek bu günler
Ah bitanem benim, Yanlız kalınca ağla biraz rahatlarsın, sonrada toparlan kendine gel artık, oğluşun sana ihtiyacı var,Ahh keske esimin umurunda degil anlamiyor ne hissettigimi hungur hüngür aglasam bagirip cagirsam rahatlicam.
rahim olmadan gebelik mumkun degil belki 1yumurtaligini yada rahimden birsey alinmistir canim
Evet bende aynen bunları söyledim eminmisin dedim özellikle rahim alınmamıştır başka bişey alınmıştır dedim ama arkadaşım özellikle hayır çok eminim rahimi alınmıştı dedi. Bende anlamadım yarın doktor kontrolüm var doktoruma sorucam bencede bu bir şehir efsanesi yoksa mümkün olacak bişey değil. Gerçi Rabbim isterse herşey mümkün :)Rahim alınmamıştır başka bir şeydir rahim alındığında tüm yumurtalıklar vs alınıyor çünkü. İmkansız hamile kalmak
İnşallah hayırlısıysa tutaryok cnm kalamadım. malesef tup bebek bölümüne randevu aldm
Tıbbi olarak ve bilimsel olarak bu mümkün değil canım.Evet bende aynen bunları söyledim eminmisin dedim özellikle rahim alınmamıştır başka bişey alınmıştır dedim ama arkadaşım özellikle hayır çok eminim rahimi alınmıştı dedi. Bende anlamadım yarın doktor kontrolüm var doktoruma sorucam bencede bu bir şehir efsanesi yoksa mümkün olacak bişey değil. Gerçi Rabbim isterse herşey mümkün :)
Ah bitanem benim, Yanlız kalınca ağla biraz rahatlarsın, sonrada toparlan kendine gel artık, oğluşun sana ihtiyacı var,
benim hiç ağrım yok canımOcean canim senin kist agrilarin oldumu benim kist 3.5 4cm arasinda ama alt karin bölgemde agri başladi .kimyasal gebeliklerimdede olmustu bu tip agrim. Bana ilac vermedi doktor kendinden atilir dedi.
BencedeTıbbi olarak ve bilimsel olarak bu mümkün değil canım.
ya işte bu bebeklerin ne zaman nasıl gelecekleri hiç belli olmuyor :)Ben klomen gonal f çatlatma ignesi kulandım ama olmadi bal tarçın ve çörekotu deneyip çatlatma ignesi yaptirdım tuttu çok şükür 6+1 iki kese var mide bulantim yok ama kasıklarım agriyor regl olucakmişim gibi rabbim isteyene nasip etsin inşAllah
Canım benim çok üzüldümGunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
bakalm kısmet cnm. bazen ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyorİnşallah hayırlısıysa tutar
Canım benim çok üzüldümama o kadar çok dua ettin ki buna rağmen böyle olduysa Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. kendini rahatlatınca doktor sitresi olmayınca kendiliğinden daha kolay gelebilir bebişin. İğneydi yumurtaydı kontroldü çok geriliyoruz. Bu ay ben kendim deniycem kafam o kadar rahat ki. O şekilde de olmazsa biraz birikim yapıp tüp bebek denersin. Oda mı olmadı bak sağlıklı aslan gibi bi oğlun var çok şükür.
Canim doktor catlamis diyorsa catlamistir illaki.kendini sıkma benim gibi .
banada catlamis dedi ama ultrasonda gordum yumurtayi ins. benimkide buzulmusturCanımm benim de dün akşam biraz silikleşir gibi oldu, birazdan yenisini yaparım ama doktor kontrolüm vardı folikül takibi için ovulasyon gerçekleşmiş folikül büzüşmüş dediyaşasın o zaman bat kardeşliğiiiii
Tşk ederim canım hiç ihmal etmem eder miyim hiçOh maşallah canım hep sağlıkla ilerlesinilaçlarını da ihmal etme sakın
Maşallah canım ikiz bi de :) Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahBen klomen gonal f çatlatma ignesi kulandım ama olmadi bal tarçın ve çörekotu deneyip çatlatma ignesi yaptirdım tuttu çok şükür 6+1 iki kese var mide bulantim yok ama kasıklarım agriyor regl olucakmişim gibi rabbim isteyene nasip etsin inşAllah