Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla gittim verdim eve yakın bir hastaneye bakalım ne olacak :dua: Kendi hastanem uzak şimdi bu heyecanla oraya kadar gidemeyeceğim :KK43: 1 saate çıkarmış beklemedeyim :dua::dua:

Ahh kuzum kendim kadar sevinicem. Rabbim yüzünü güldürsün

Normalde 35 yaşın altında olanlara 1 yıllık süre tanıyorlar. Ama sizin polikistik over sendromunuz var. Doktorunuz bunu kesinlikle dikkate alacaktır. Devlette pek önemseyorlar açıkçası. Ben devlet hastanesine de gittim tıp fakültesine de. Her ikisi de bekle 6 ay içinde olmazsa aşılama yaptır dediler. Şuan özelde devam ediyorum. İmkanın varsa özele git
Malesef canim ozel hastane imkani yok pek burda gorev icin kucuk bi ilcedeyiz. Bi gideyim bakalim ne dicek. Bende saglikciyim ama bu tedavilere pek asina degilim.

Olumlu çıkarsa hepinize bu ay ne yaptığımı yazacağım belki denemek istersiniz faydasını görürsünüz. Bir çoğunu bende A AloeeVeraa 'dan almıştım. İnşallah hayırlı olur hepinizden Allah razı olsun
Ah kuzum inşallah pozitif çıksın da benim de bu mutlulukta birazcık payım olsun ne güzel olur :)

Kizlar ben 19 unda ovitrelle vuruldum vurulduktan sonra hafif kasik agrilarim ve kasiklarimda dolgunluk oldu son kontrolegittigim gün gögüslerimde agridi. Sonra doktor yumurtan catlamamis kist olmuş hamilelik imkansiz diyince otamatikman bütün belirtiler kayboldu yani hepsi psikolojikmiş.

Kizlar ben 19 unda ovitrelle vuruldum vurulduktan sonra hafif kasik agrilarim ve kasiklarimda dolgunluk oldu son kontrolegittigim gün gögüslerimde agridi. Sonra doktor yumurtan catlamamis kist olmuş hamilelik imkansiz diyince otamatikman bütün belirtiler kayboldu yani hepsi psikolojikmiş.
Canım hem piskolojik hem de ovitrelle yaşatıyor ağrıları, belirtileri bence. Bir de zorluyoruz neremizde ne var diye, kendimizi dinliyoruz

Canım hem piskolojik hem de ovitrelle yaşatıyor ağrıları, belirtileri bence. Bir de zorluyoruz neremizde ne var diye, kendimizi dinliyoruz

Evet canim okadar cok moralim bozulduki anlatamam. Kendimi igrenc hissediyorum bir yumurtlamayi bile basaramiyorum ne bicim insanim anlamadim. Simdi 3 gündür hayit otu iciyorum pko lularda saglikli yumurtlamayi sagliyormus. Birde bunu denicem

Evet canim okadar cok moralim bozulduki anlatamam. Kendimi igrenc hissediyorum bir yumurtlamayi bile basaramiyorum ne bicim insanim anlamadim. Simdi 3 gündür hayit otu iciyorum pko lularda saglikli yumurtlamayi sagliyormus. Birde bunu denicem
Canım şakın sakın böyle düşünme söyleme Allah bizim için en hayırlısını hazırlıyo bunlar gelip geçici zamanlar güzel düşün güzel olsun kendini yıpratma

Kendine böyle haksızlık etme canım lütfen. Bazı şeyler elimizde olmuyo malesef, o senin suçun değil ki. Hem maşallah ne güzel bi oğluşun var, ikincisi de olucak zamanı var demek ki

Canım şakın sakın böyle düşünme söyleme Allah bizim için en hayırlısını hazırlıyo bunlar gelip geçici zamanlar güzel düşün güzel olsun kendini yıpratma

Insallah canim.spora ve kitap okumata verdim kendimi. Gün icindd bir iyi oluyorum bazende kendimi duvardan duvara vurasim geliyor.

Ya arkadaşlar bisey sorcam ben bugün catlatma iğnesi vuruldum ama adetlerim düzensiz oluyodu benim nasi yapcam olcak bilmiyorum. Ve nedense iğneden sonra mi anlamadım ama karnimda bi sanci ağrı var . Bilgilendirirseniz sevinirim acemiyim biraz ben 🤗

Kendine böyle haksızlık etme canım lütfen. Bazı şeyler elimizde olmuyo malesef, o senin suçun değil ki. Hem maşallah ne güzel bi oğluşun var, ikincisi de olucak zamanı var demek ki

Sanmiyorum canim doktor acikca tüp bebek dedi. Göya bu ay gonal f verecekti ondanda vazgecti.

Kuzum bu düşünceye zaman zaman bende kapılıyorum, maalesef bende de düzenli çatlamıyor, asla kendini kötü hissetme. Artık doktora gitmeden hamile kalabilme durumu o kadar az ki, sadece söylemiyor insanlar. Sonradan duyuyorsun ama. Gayet de değerli insanlarız bir çabamız var :) hayıt tohumu bende aldım ama ilaç kullanıyorum diye içmedim. Çok iyi geliyormuş. 3 ay içinde regli düzenliyormuş, genç kızlarda falan da kullananlar olmuş. Hapı da varmış onun ersağ da falan.

Back
X