- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #22.601
Pik olmuş canım. Ama yarın yine dene, bazen hemen silikleşmiyomuş ertesi gün, silikleştiği gün önemli ama sakın bugünü de değerlendirmeyi unutma canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmuş canım. Ama yarın yine dene, bazen hemen silikleşmiyomuş ertesi gün, silikleştiği gün önemli ama sakın bugünü de değerlendirmeyi unutma canım
Ne demek bitanem birbirimize bir nebze faydamız dokunsa ne mutlu. Allah razı olsun canım ben okurum tabikiÇok teşekkür ederiz kuzum. Aynı sayfayı takip ediyorum bunu dün gördüm kaydettim ben de.
Ayrıca hamile olan her arkadaşıma tavsiyem sağ ellerini karnına koyup her gün 99 kez Ya Mübdi esmasını okuyun. Hamile adayı arkadaşlarıma da tavsiyem bu aklınızda bulunsun
Tamamdır canım çok teşekkür ederim. Silikleşene kadar mı değerlendiriyoruz yoksa bugünden başlayıp gün aşırı olsa yeterlimiPik olmuş canım. Ama yarın yine dene, bazen hemen silikleşmiyomuş ertesi gün, silikleştiği gün önemli ama sakın bugünü de değerlendirmeyi unutma canım
Allah hepimizden razı olsun canımNe demek bitanem birbirimize bir nebze faydamız dokunsa ne mutlu. Allah razı olsun canım ben okurum tabiki
Dün ilişki olmuş muydu canım? Olmadıysa bence bugünü kesin değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz. Dün ilişki olduysa bugünü es geçebilirsin. Yarın yine test yaparsın silikleştiyse zaten asıl o gün önemli ve yarını değerlendirirsinTamamdır canım çok teşekkür ederim. Silikleşene kadar mı değerlendiriyoruz yoksa bugünden başlayıp gün aşırı olsa yeterlimi
Sagol canım ınşallah yapmaya calisalimKızlar görünce aklıma siz geldiniz okumak isterseniz eğer buyurunsisko A AloeeVeraa @meyyke
Umutumut82 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 2241676
Yok kuzum ağrım var diye adamı yaklaştırmıyorum kaç gündür o zaman ben bugünden değerlendirip aynı zamanda takip etmeye devam edeyimDün ilişki olmuş muydu canım? Olmadıysa bence bugünü kesin değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz. Dün ilişki olduysa bugünü es geçebilirsin. Yarın yine test yaparsın silikleştiyse zaten asıl o gün önemli ve yarını değerlendirirsin
Olmuş canım 3 gun arka arkaya degerlendir sonra bir kac gun gun asiri gun asiri.birde catladiginida gor
Ağrı oluyoda catliyodur sakın kaçırma devam et degerlendirYok kuzum ağrım var diye adamı yaklaştırmıyorum kaç gündür o zaman ben bugünden değerlendirip aynı zamanda takip etmeye devam edeyim
Tamam canım çok sağolunOlmuş canım 3 gun arka arkaya degerlendir sonra bir kac gun gun asiri gun asiri.birde catladiginida gor
O zaman bugün değerlendir canım nolur nolmaz, yarın silikleşirse yarını da değerlendir üst üste 2 gün olsun bi şey olmazYok kuzum ağrım var diye adamı yaklaştırmıyorum kaç gündür o zaman ben bugünden değerlendirip aynı zamanda takip etmeye devam edeyim
Canım genel de bunu görünce 3 gün falan deniyorlar öyle okudum hep, değerlendir bugünüBu günü değerlendirsemmi yoksa dediğin gibi yarını mı beklesem kararsız kaldım
Çok sağol kuzum Allah'ım nolur bu ay gelsin artık nazlı bebiş :)O zaman bugün değerlendir canım nolur nolmaz, yarın silikleşirse yarını da değerlendir üst üste 2 gün olsun bi şey olmaz
Tamam canım çok sağolCanım genel de bunu görünce 3 gün falan deniyorlar öyle okudum hep, değerlendir bugünü
Ay hadi inşallah canım ya inşallah artık gelsinÇok sağol kuzum Allah'ım nolur bu ay gelsin artık nazlı bebiş :)
Yap canım akacak kan damarda durmaz yaparsın kurtulursun :)Beklemek zor şey, korkarım o günde test yapmaya şimdi beklentisiz yapıyorum ama :)
Hakkında hayırlısı olsun :)Tamam canım çok sağol
:) dayanamam zaten kesin yaprım, azcık korkarım amaYap canım akacak kan damarda durmaz yaparsın kurtulursun :)
Hiç belli olmaz belki miniğin ben burdayım der:) dayanamam zaten kesin yaprım, azcık korkarım ama