Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum az kaldi senin minnoş dogsun o tatli telaslari sende yasiyacaksin
Ay daha çok bebeğim ya :) ama tabi zaman hızlı geçiyo, her ne kadar bana şu an hiç geçmese de... :) Allahım hepimize o mutlulukları yaşamayı nasip etsin inşallah 🙏

Evet canim doktorda pko var dedi. Oyüzden ovulasyon testlerim yaniltici oluyor. Saldım çayıra ....oglanin dogum günü var haftaya ona odaklandim. Bu yıl konseptimiz pijamaskeliler. O da ayri bir stres
Canım testler falan yanıltıcı oluyosa bu dinlenme süresinde hiç bişey yapmayıp sadece haftada iki üç gün düzenli ilişki olursa belki onun faydasını görürsün Allah'ın izniyle🙏

Benim 5 6 tane ufak ufak kalmiş kist.3.5cm olan kist 1.80cm e düşmüş.benim doktorum dogum kontrol hapi vermedi kendiliginden kaybolur dedi... bende bugun yarin sogan suyu icicem belki sökülür
Canım bana bu ay da verdi ama bende soğan suyu yapmayı düşünüyorum hatta doktorun asistanı bile dedi yapıp kaybolan çok var hastamız diye gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum canım

Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada versin inşallah dün iğnemi oldum bugün için ilişki dedi 2 yumurtam var biri 20 cm biri 16 cm ilk klomen verdi etki etmedi sonra iğnelerle büyüttük ama bu süreç gerçekten insanı yoruyor beklemek çok zor Allah gönlümüze göre versin böyle olup hamile olan varmı
hadi hayırlısı inşallah olur
iğne olarak ne marka ve ne dozda kullandın canım?
ve fiyat ne tuttu?

Canım testler falan yanıltıcı oluyosa bu dinlenme süresinde hiç bişey yapmayıp sadece haftada iki üç gün düzenli ilişki olursa belki onun faydasını görürsün Allah'ın izniyle🙏

Bende aynen öyle yapicam canim.regli bitince gün aşırı iliski denicem. Nasipte varsa hayirlisiysa olsun

Ay daha çok bebeğim ya :) ama tabi zaman hızlı geçiyo, her ne kadar bana şu an hiç geçmese de... :) Allahım hepimize o mutlulukları yaşamayı nasip etsin inşallah 🙏

Zaman cok cabuk geciyor canim . Hayirlisiyla gelicek ogünlerde

Canım bana bu ay da verdi ama bende soğan suyu yapmayı düşünüyorum hatta doktorun asistanı bile dedi yapıp kaybolan çok var hastamız diye gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum canım

Canim benim sogan suyuna gerek kalmadan söküldü ama cok sancım var. Yinede sükürler olsun. Yesilcayi tavsiye ediyorum benim 3 aydir yesilçay içtikten sonra sökülüyor.

Kızlar bugün benim iğneden sonra 14. Günüm bi 1o gun once gogus hasasiyetim basladi ve çok yogun beyaz kremsi kokusz kaşıntısız akintim var sizdede igne surecinde boyle belirtiler oldu mu ??

Mrb canm nasılsın iyimisin herkese dua ediyorum sanada ınşallah en kısa sürede micizene kavuşursun canm

Canim benim iyiyim sükür regli oldum.hormon testlerim yapildi hafif pko var. Tedaviyi bıraktik. Kendiliginden olursa olucak olmazsa ekim de tüp bebek denicem canim.. Belki böylesi daha iyi olur.

sağol canım ya inşallah hamile kalmışımdır bu ay . benimde bugün 15 oldu 2 gün sonrada zaten regl günüm oluyo bekliycem günüme kadar sen naptın canim insallah test pozitiftir haberdar et benide aeo
Test almama gerek kalmadı geldi kırmızılar.. Yarın dr'a gtcm yne.. Senden güzel haberler alırız inş.
Bu arada bilen var mı, hormon testi aile doktorunda da yapılıyor mu?

Canim benim iyiyim sükür regli oldum.hormon testlerim yapildi hafif pko var. Tedaviyi bıraktik. Kendiliginden olursa olucak olmazsa ekim de tüp bebek denicem canim.. Belki böylesi daha iyi olur.
Evet bencede daha iyi olur stres fazla olmuyo tüm doktorların söylediği stresin büyük etkisinin olması hayırlısıyla gelir inşallah canm

Back
X