Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstanbuldada zeynep kamil var ama orasıda nasıl bilmiyorumki hep farklı doktorlar giriyomuş muaneye çalşıyorum bide napcam bilmiyorum🙁
orayı iyi diye duydum canım
ben oğlumda önce özellerde vakit kaybettim
sonra devlete gittim ilk aşılamada gebe kaldım
bi dosyan oluyor içinde tüm bilgiler oluyor
farklı doktorlar değerlendiriyor
sonu iyi olsun da naaplım gidip geleceğiz

Kızlar bugün iğne oldum bu gece ilişki olması lazım dimi yoksa hemen yapmalımıyız

orayı iyi diye duydum canım
ben oğlumda önce özellerde vakit kaybettim
sonra devlete gittim ilk aşılamada gebe kaldım
bi dosyan oluyor içinde tüm bilgiler oluyor
farklı doktorlar değerlendiriyor
sonu iyi olsun da naaplım gidip geleceğiz
İnşallah canım inşallah ama çok üzüldüm sıvı varsa ne olcak tüpümü alcaklar🙁 Allah ım yardım etsin bizlere

Slm kizlar bende sabah ilk idrarla tests yaptim negatif gerci adete 7 gun var ama hic bir belirti yok hic akinti yok baska gunlerde olsa akinti oluyordu bunda tedavideyim yok belki gebelikte yok, rabbim umitlenmesin die belirti vermiyirdu,eger adet olursam sıkı diyetle kg verecegim tekrar hayit otu polen kullanacagim sifa rabbimden son bir tup bebek denemeside yaparim rabbim verirse vermez ise bu defteri kapatirim,15 yillik evliyim yaklasik 6 aya kadar ilac tedavisi oldum yiprandim psikolojim mahvoldu,ne bileyim rabbimin merhametine sığınıyorum rabbim verecek ise hayirli salih evlatlar versin..Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..

İnşallah canım inşallah ama çok üzüldüm sıvı varsa ne olcak tüpümü alcaklar🙁 Allah ım yardım etsin bizlere
Uzulme canim siviyi varsa tupu almak zorundalar cunku hamile kalsan bile saglikli gebelik oluşmuyor dusukle sonuclanir,hemde onemli olan yumurtan olmasi ve embriyo olusup senin rahime tutunmasi ve tupun alinirsa hamile kalma sansin çok hic uzulme bak senin hamile kalma sansin cok,nerdeyse ben diyecegim ki benim tupum öyle olsaydi en azindan bebisim olurdu,benimki erken menopoz yumurta olmuyor endometriozis hastasiyim rahimde yapisiklik oluyor benim sivi spermi yakiyor ve hayitla liaclarla zor guc 5 yumurta oluyor ama kendi basina buyumuyor kalitesiz yumurtam var,herkesin imtihanı farkli,ama umidimi kaybetmiyecegim sakin sende kaybetme lutfen moralini yüksek tut inan moral cok onemli yumurta kalitesini bile etkiliyor,en iyi doktor bul,rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ve bol bol dua edelim meryem suresinide okuyun...
Burda birbirimize destek olalim bu sikintilari yasamayan asla anlamazlar...

Kızlar bugün iğne oldum bu gece ilişki olması lazım dimi yoksa hemen yapmalımıyız
Bugun olduysan yarindan itibaren 3 gun araliksiz degerlendirmeniz lazim ve iki uc gun daha bur gun durup bir gun degerlendir,dr size soylemedimi..hayirli olsun tedavin ins sımsıkı tutunur bebisin..

canım iğneden 36-48 saat sonrasında yumurta çatlıyor.
eşinde problem yoksa bugün yarın ve sonraki gün olmak üzere 3 gün ilişki olursa iyi olur

Bende vuruldum bugün itibariyle Allahım çabalarımızı boşa çıkarma, 22lik olmuş yumurtalim inşallah tutar heyecanlı günler başladı🙆🏻 İğneden sonra ne zaman kontrole gittiniz kızlar
BEnim bugun 10.gunum. Kontrole gitmedim hic. Sadece iki gun once progesterona bakaildi catlama olmus mu diye.

Uzulme canim siviyi varsa tupu almak zorundalar cunku hamile kalsan bile saglikli gebelik oluşmuyor dusukle sonuclanir,hemde onemli olan yumurtan olmasi ve embriyo olusup senin rahime tutunmasi ve tupun alinirsa hamile kalma sansin çok hic uzulme bak senin hamile kalma sansin cok,nerdeyse ben diyecegim ki benim tupum öyle olsaydi en azindan bebisim olurdu,benimki erken menopoz yumurta olmuyor endometriozis hastasiyim rahimde yapisiklik oluyor benim sivi spermi yakiyor ve hayitla liaclarla zor guc 5 yumurta oluyor ama kendi basina buyumuyor kalitesiz yumurtam var,herkesin imtihanı farkli,ama umidimi kaybetmiyecegim sakin sende kaybetme lutfen moralini yüksek tut inan moral cok onemli yumurta kalitesini bile etkiliyor,en iyi doktor bul,rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ve bol bol dua edelim meryem suresinide okuyun...
Burda birbirimize destek olalim bu sikintilari yasamayan asla anlamazlar...
kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşı 🙁 çok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim

kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşı 🙁 çok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim
Bak ben teseddurlu bayanim ama inan erkek doktor bayan doktordan iyi daha nazik ama tabiki bayan doktor da iyidir ama isi ehlinde doktorla karsilastirsin..canim bu bir imtihan ve herşeyin çaresi var elhamdülillah simdi daha tevvukkul dua ederek tedavine basla Allah yardimcin olsun...kendine.ne kadar stres az okadar hizla bebeğe yaklasirsin bunu unutma,ben bunu cok yasadim ve kedime stresle kalici hasarlar biraktim..

Back
X