Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim muhakkak en az 2 doktora gözük inanki ayni seyleri söylemiyorlar. Ben evlenmeden önce cok iyi diye pahali bir doktora gidiyordum özelde bana histeroskopi yapti sonrasinda infertilite teshisi koyup hormonlarini sıfırlayip (sanirim gecici menapoz oluyormus) tekrar calistircaz dedi simdinin parasiyla 3000tl idi igneler. Igneyi aldim vurdurmak icin bir semp poliklinigine gittim igneyi yapacak hemsire ne icin kullandigimi sordu ozaman daha 21 yasindaydim .ve igneyi vurmadi poliklinikteki kadin dogumcuya görün öyle vuralim dedi. Poliklinikte genc tecrübesiz bir doktor vardi.eger o igneleri o doktor verseydi asla güvenip kullanmazdim ama digeri yasli ve cok para aliyorya yilan eti ye dese yicem. ogenc olan doktor tahlil sonuclarina bakti sende sadece pko var ve pko olupta bebegi olan cok kadin var hemde bu ignelerden sonra ya birdaha hormonlarin calismazsa ve kalici menapoza girersen doktor nasil bir riske girmis dedi ve igneyi bana vurdurmadi.hala dua ederim o hemsire ve doktora. Oyüzden sifanin kimden gelecegi belli olmuyor canim.
kesinlikle öyle canım şimdi bahçecide remzi beyle görüştüm oda ben birşey göremedim dedi çok sevindim biirde alper şişmanoğlu var onlada görüştüm oda aynı şeyi söyledi ikiside gelin görüşelim bakalım dedi ama ben bekleyeceğim biraz daha:)

canım değerin bence gayet iyi ben 28 yaşındayım benim 2.51 felan

Benimde 2.43 cikti.cok hafif pko var diger hersey esimin degerleri rahim filmim hepsi normal olmuyor. Demekki zamani degil.dua etmekten baska carem yok.

Benimde 2.43 cikti.cok hafif pko var diger hersey esimin degerleri rahim filmim hepsi normal olmuyor. Demekki zamani degil.dua etmekten baska carem yok.
kesinlik öyle senin yine bir tane evladın var benim hiç yok benim kuzenimde aynı senin gibiydi bir tane kızı vardı kardeş istiyorlardı olmuyordu onada doktor pko var demiş bide prolaktin hormonu yüskeskmiş ilaç kullanmış daha sonra kendini bırakmış doktorada gitmemiş geçen öğrendik hamile

kesinlik öyle senin yine bir tane evladın var benim hiç yok benim kuzenimde aynı senin gibiydi bir tane kızı vardı kardeş istiyorlardı olmuyordu onada doktor pko var demiş bide prolaktin hormonu yüskeskmiş ilaç kullanmış daha sonra kendini bırakmış doktorada gitmemiş geçen öğrendik hamile

Rabbim en kisa zamanda seninde yüzüne baksin insallah canim. sukurler olsun 1 tane evladim var.rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evet doktorumda kendi haline birakip stres yapmazsan olur diyor ama 3 yil oldu yapim geregi stres yapiyorum. Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin.

Rabbim en kisa zamanda seninde yüzüne baksin insallah canim. sukurler olsun 1 tane evladim var.rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evet doktorumda kendi haline birakip stres yapmazsan olur diyor ama 3 yil oldu yapim geregi stres yapiyorum. Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin.
aminnn aminnn canım bende bir kez olsa o duyguyu tadayım istiyorum baktın olmadı tüp bebek denersin canım ben ağustos eylül gibi düşünüyorum

aminnn aminnn canım bende bir kez olsa o duyguyu tadayım istiyorum baktın olmadı tüp bebek denersin canım ben ağustos eylül gibi düşünüyorum

insallah canim insallah tadarsin.Bende belki olmazsa kasima kadar para biriktirip tüp bebek denerim belki.. Doktorum 3 ay sonra olmazsa gel 1kerede gonal f ile aşılama deneyelim dedi ama maddi manevi cok yipratiyor. Ben ilacsiz regli olamadigimdan yumurtlamam cok duzensiz ya gelismiyor ya da cok nadir gelisiyor catlamiyor. 3 ay hayit hapi kullanicam.insallah nasip olur.

Canim amh 2,43 mu maşallah cok iyi degerim yumurtalarin var,benim amh 0,60 erken menopoz yasim 35 ilac olsun hayıt tohumu kullanmayim hic yumurta gozukmuyor,kullansamda yumurta gelismiyor be kalitesiz oluyor..

insallah canim insallah tadarsin.Bende belki olmazsa kasima kadar para biriktirip tüp bebek denerim belki.. Doktorum 3 ay sonra olmazsa gel 1kerede gonal f ile aşılama deneyelim dedi ama maddi manevi cok yipratiyor. Ben ilacsiz regli olamadigimdan yumurtlamam cok duzensiz ya gelismiyor ya da cok nadir gelisiyor catlamiyor. 3 ay hayit hapi kullanicam.insallah nasip olur.
Kuzum amh değeri hakkında çok bilgim yok açıkçası sen yazınca netten araştırdım biraz değerin gayet normal görünüyor

Canim amh 2,43 mu maşallah cok iyi degerim yumurtalarin var,benim amh 0,60 erken menopoz yasim 35 ilac olsun hayıt tohumu kullanmayim hic yumurta gozukmuyor,kullansamda yumurta gelismiyor be kalitesiz oluyor..

Canim benim.ben 1saat once doktorla konustum degerincok iyi dedi. Ama sunusa söyledi amh ı 0.60 olan bir hastasi kendiliginden hamile kalmis. Ya stres stres bu isin sırrı stres yapmamak dedi. Saraçoglunun bitkisel kürlerini deneyebilirsin. Benimde ya yumurta gelismiyor yada gelissede catlamiyor bende anlamadim amh iyi ama icraat yok.

Bende sapıttim niye olmuyor.:kızgın:. Zamani var demekki
Ahhh kuzum ah bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama şöyle düşün ben daha annelik duygusunu hiç tadamadım :( çok sitres yapıyoruz o çok etkiliyo bence bide tabi ki nasip... inşallah oğluşunun kardeşi çok beklemeden gelecek sen tedaviye ara verince

Kuzum benim amh 2.43 cikmis nasil. Ben internetten baktim hicbirsey anlamadim birsürü seyler yaziyor. A AloeeVeraa
Ben amh değerini çok bilmiyorum canım ama seninki normal sanırım. 2 ile 4 arası normal iyi bi rezerv olduğunu gösteriyo. Mesela pcolularda 5-6 üzeri çıkıyo genelde aşırı yumurta üretiyolar ve bu da büyüyüp gelişmelerini kaliteli yumurta olmalarını engelliyo. Yani pcolulardaki değere sahip değilsin o güzel bi şey bence

Back
X