Canim muhakkak en az 2 doktora gözük inanki ayni seyleri söylemiyorlar. Ben evlenmeden önce cok iyi diye pahali bir doktora gidiyordum özelde bana histeroskopi yapti sonrasinda infertilite teshisi koyup hormonlarini sıfırlayip (sanirim gecici menapoz oluyormus) tekrar calistircaz dedi simdinin parasiyla 3000tl idi igneler. Igneyi aldim vurdurmak icin bir semp poliklinigine gittim igneyi yapacak hemsire ne icin kullandigimi sordu ozaman daha 21 yasindaydim .ve igneyi vurmadi poliklinikteki kadin dogumcuya görün öyle vuralim dedi. Poliklinikte genc tecrübesiz bir doktor vardi.eger o igneleri o doktor verseydi asla güvenip kullanmazdim ama digeri yasli ve cok para aliyorya yilan eti ye dese yicem. ogenc olan doktor tahlil sonuclarina bakti sende sadece pko var ve pko olupta bebegi olan cok kadin var hemde bu ignelerden sonra ya birdaha hormonlarin calismazsa ve kalici menapoza girersen doktor nasil bir riske girmis dedi ve igneyi bana vurdurmadi.hala dua ederim o hemsire ve doktora. Oyüzden sifanin kimden gelecegi belli olmuyor canim.