Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm korkuyorm rahim filmi nasil oluyor bilmiyorm ama sadece yakı tedavisi uygulamistm 1 kere oda fayda etmedi
Göbeğin düşmüşse hamile kalamazsın diyorlar eskiler ben iki ay önce baktırdım bi teyze biliyordu dört gün boyunca gittim göbeğimi yerine getirdi ama bnm suan sıkıntım yumurtam

Ya
Rahim filmi cektirmekte fayda var bence de .ben çektirdim,ağrılı oldu ama sol tüpüm galiba tıkanıkmis,film esnasında açılmış. Çünkü sonradan sol tarafim çok ağrıdı
bnm de bu ay olmazsa rahim filmi çekecez . Bnde açıkçası korkuyorum ama anestezili olunca sıkıntı olmuyormus bide bu film çekmek zararlı mıdır acep🤔

Ya

bnm de bu ay olmazsa rahim filmi çekecez . Bnde açıkçası korkuyorum ama anestezili olunca sıkıntı olmuyormus bide bu film çekmek zararlı mıdır acep🤔
Zararlı değil canım aksine tıkanıklık varsa açıyor. Anestezili olmanı tavsiye ederim . Ben çok ağrı çektim anestezinin etkisi geçer geçmez ağrı kesici iğne vurdurdum

Anladm canm hic aklima gelmedi bu ay da balalmda bel agrilarim basladi zaten hasta oldm resmen galiba
Hastalıgın biter bitmez bak çevrende göbek kaldıran birileri varsa bi baktır bence çünkü var çevremde bu şekilde hamile kalan en yakınım ablam . Sürekli göbeği düşer ve her gebelik istediğinde olmaz ama göbeğini çektirdikten sonra hamile kalır

Sabah bende test yaptm negatifti hatta yarn kan testi bile yaptirmayi dusunmustum benm icinde her ay yikim canm hele bu ay esin ayri umitleniyor cevren farkli sabahtan beri aglarm inan ne zormus Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Canim benim onerim cevrene bir sure ara verdik diyebilirsin bence. Biz bize soranlara dusunmuyoruz daha diyoruz kimse bilmiyor cocuk istedigimizi yonetmesi daha kolay oluyor

Back
X