Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben bu ay aşılama olmazsa yazın tüp düşünüyordum fakat iş yerinde terfi için 2019 a kadar beni planladıklarını söylediler bu durumda ertelendi o yüzden ovulasyon bile almadım bu ay kendi kendine deneyecem 3 5 ay umutlar seneye artık:) sen napıyosun neler yaptın bu arada benı hatırladığın için saol
Unuturmuyum kuzum pek giremiyom çünkü daha alisamadim kk yenisine bende iyyim şükür akisina bıraktım bende bu ayda olması ovu alicam

Kolay gelsin canım sen kendine dikkat et yinede insallah çalışmak sana iyi gelecek öyle hissediyorum

Insallah canimmmm bugünki ovulasyon testim silik cizgi cikti dün sabahi degerlendirdim.bu geceyide degerlendiricem. Gecen ay yumurtam icine catlayip kanamisti insallah bu sefer olmustur.

Pazar günü ovülasyon testleri mi paylaştım sizinle ve tekrar pazar gecesi 12de yaptım pazartesi yaptım sizce çatlamışmı yumurta işin garip tarafı bat 29 o denli geç nasıl yumurtlama oluyor anlamıyorum instagramdan birgebenin günlüğü yumurtlama dedi çok şaşırdım testlerim ekte şöylede bir durum var biz sadece 23 değerlndirdik 24-25 eşim evde değildi ama 26 27 değerlendiricez instagramdaki birgebenin günlüğüde 24-25-26-27 diye söyledi 24-25 çok önemliydi ama aksilikki eşim yoktu😔😔

yazan olmadı ama neyse ?

Eklentiler

• 2737F0FB-26A0-4F1D-BB39-402D2E4EDD39.webp
    2737F0FB-26A0-4F1D-BB39-402D2E4EDD39.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 48815616-F566-412A-9921-75EF2CB43FA0.webp
    48815616-F566-412A-9921-75EF2CB43FA0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 15
Keşke anlasak da yardımcı olsak, sanki daha önce de pik yapmış gibi, reglin yaklaştıysa gebelik de olabilir bir çok kişi böyle öğrendi

Bende pek anlamiyorum canim lh testinden kelin ilacı olsa derlerya ayni hesap. Bazi arkadaslar bu sekilde gebelik ögrendi.

Insallah canimmmm bugünki ovulasyon testim silik cizgi cikti dün sabahi degerlendirdim.bu geceyide degerlendiricem. Gecen ay yumurtam icine catlayip kanamisti insallah bu sefer olmustur.
Inşallah sen bu günü yarını degerlendir sonra bırak daha küçük bi yumurta varsa diye ben üst üste 4 5 günü gün aşırı degerlendirmistimdegerlendirmistim

Inşallah sen bu günü yarını degerlendir sonra bırak daha küçük bi yumurta varsa diye ben üst üste 4 5 günü gün aşırı degerlendirmistimdegerlendirmistim

Benimde pazar sabahi .pazartesi sabahi ve bugece olucak. Sonra persembe ve cumartesi de denerim birakirim.planli olunca cok zor oluyor

Benimde pazar sabahi .pazartesi sabahi ve bugece olucak. Sonra persembe ve cumartesi de denerim birakirim.planli olunca cok zor oluyor
Hemde nasıl bi de üst üste olunca da insan kendini sartlanmis makina gibi hissediyor ama sonrasi uzun bi dinleniş ohh mis dokunan beklenti içinde olan bile yok ;)

Hemde nasıl bi de üst üste olunca da insan kendini sartlanmis makina gibi hissediyor ama sonrasi uzun bi dinleniş ohh mis dokunan beklenti içinde olan bile yok :KK66:
Aynen canim valla gün sayiyoruz esim bile yeter dedi :rolleyes:

İnşallah canım bekalım benim pik ne zaman olacak,senin bugün çatlamışsa 8 nisan falan :anneadayı: patlatırısn

Bende ya 8nisan yada 9nisan diye hesapladim.insallah olmam. Bu ayda olmazsa yine onumuzdeku ay ovulasyon testi alip takip edicem.

Back
X