Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündüm

Benimde yaş 36 oldu benimde arada yumurtlatamama oluyor galiba. Insallah reglim gecikmezde yeni ayda yumurtlayabilirim

14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi🙈
yaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah
Kizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm :KK42:
vardr bunda ds bi hayır cnm
Sali sabah 11.30 da vuruldum çarsamba gece 23.30 daydi ilki canım sonra cuma ve pazar dedi
Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydı

yaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah
vardr bunda ds bi hayır cnm

Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydı
Gögüslerim çok ağrıyor hala dokunamiyorum bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara onun disinda bir sey olmadi canim çok sağol inşallah senin de hayirli haberlerini aliriz😘

Tünaydın kızlar bugün reglinin 23.günü yılmadan ovulasyon testine devam ediyorum.bugün koyulasmis gibi geldi. Gecmu yumurtlicam acaba. 20190910_105211.webp

Tertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok 😣

Eklentiler

• Screenshot_20190910-133119.webp
    Screenshot_20190910-133119.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
Tertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok 😣
Tekrar tekrar bakiyorum fotografi büyütüp yakinlasip fotografi oynatarak bakiyorum igne etkisi degilse görebiliyorum canim :) bence sende umur var saha yarin öbürgün yap bakalim merak ettim ya insallah vardir

Canim sanki gölge var gibi geldi bana. Sende belirtilerde var insallah olmustur bu ay. Aradan zaman gectikten sonra tekrar baktinmi ?
Canim telefonun isini dalan acip iyce baktim sanki cok cok az var gibi umutlandirmak istemem ama sonraki günler yine yap insallah koyulasir.
Tekrar tekrar bakiyorum fotografi büyütüp yakinlasip fotografi oynatarak bakiyorum igne etkisi degilse görebiliyorum canim :) bence sende umur var saha yarin öbürgün yap bakalim merak ettim ya insallah vardir
Canim cok çok silik 9. Gun yaptgm testimden de silik cok az bende görüyorum gibi ya da gozlerimizin oyunu bklm yarın yaparım yinr bizim eczane de cok bilinmedik marka guvenemedim de pek ama bklm tekrarlycam dışarı çıkarsam başka eczaneye bakicam yoksa istedgm marka eşime derim

Canim cok çok silik 9. Gun yaptgm testimden de silik cok az bende görüyorum gibi ya da gozlerimizin oyunu bklm yarın yaparım yinr bizim eczane de cok bilinmedik marka guvenemedim de pek ama bklm tekrarlycam dışarı çıkarsam başka eczaneye bakicam yoksa istedgm marka eşime derim
Canim 9. Günden silik evet ama dün yapsaydin belki dahada silik olacakti. Bebektendir insallah 13. Güne bu kadar kalmaz bence. Benimde 13. Günde cok cok silik cikmisti sonradan ama bu sende direkt hemen cikmis. Insallah bebegin seninledir belirtilerinde var bunlar hep iyiye isaret❤🤲🏻

Back
X