- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.741
En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Hah yazmissin iyi bari normalmis bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Amin insallah canim. Ama hic belirti yokEn azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmaliKuzu cat ignesi olunca kendi dongune cok uymuyo yani ben ilk defa gecen ay boyle duzenli regl oldum cat ignesinin 15. Gunuydu kuzum. Ins yerlesme kanamasidir yasadigin ama bir sor doktoruna merakta birakma bizi
Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.Hah yazmissin iyi bari normalmis bakYara tedavisinde iliskiye karismiyorkar mi? Yara dieek gorunen bisey mi yani bizde olsaydi doktor gorur muydu muayenede? Neden yara oluruz? Cok sordum kusura bakma hic bilmiyorm bunu cunku
Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmali
Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.
merhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzdenEvet bende ondan bekliyorum daha önce kullandigimda ilac bittikten sonra üçüncü gün adet olmuştum hafta sonuna kadar beklerim kan vermek için
Duphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklmmerhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzden
Doktor bi tek kullanimlik plastik bise varya onu takiyor alt tarafa ordan isik tutuyor yaklasip bakiyorYaaa bende hep ultrasonla bakiliyorm alttan ultrason ama birde bir kac kultur testleri fln yapti doktorum ama yarasal bisey var mi acababirdahaki gittigimde sorucam doktora bende...
Evet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorumvuslatahasretim cnm naptin test yapmaya devam mi kaçıncı gündesin
Yaaa hayrlisi olsun cnm ya bekle bklm daha var illa belirti mi olması lazim belli olmaz sakin ol insAllah tutmuşturEvet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorumbende normalde 18. Gün adet oluyor. Rahim agzindaki yaradanmi kanama oluyor bilmiyorum. Doktora yazdim yaradandir dedi. Kanama öyle az degil adet gibi cok da degil acik renkte. Hicbirsey anlamadim
ama birseyler olsaydi hissederdim hic belirtim yok olmadi bu defa da
![]()
insallah tez vakitde mutlu haberi alirsinizDuphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklm
Insallah da umudum bitti artikYaaa hayrlisi olsun cnm ya bekle bklm daha var illa belirti mi olması lazim belli olmaz sakin ol insAllah tutmuştur
Seninde az kalmis canim benden 2 gün geridesin. Insallah sana nasip olsunBenim de bugün yumurtlamadan sonraki 8.günüm
Adetin 16. Günü
Bende görüyorum canim o gölgeyi. Igne yapmismiydin sen bu ay yapmamistin galiba ?Bugün cok cok erken olmasına rağmen test yapasım geldiparanoyak oldum iyice hayali gölge görüyorum kızlaaaar
var gibi. goruyorum bende. bendede boyle oluyor fakat sonu hep huzun. artik inancim kalmiyor testlere. atdim buraya daBugün cok cok erken olmasına rağmen test yapasım geldiparanoyak oldum iyice hayali gölge görüyorum kızlaaaar