Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.

Hah yazmissin iyi bari normalmis bak🙏 Yara tedavisinde iliskiye karismiyorkar mi? Yara dieek gorunen bisey mi yani bizde olsaydi doktor gorur muydu muayenede? Neden yara oluruz? Cok sordum kusura bakma hic bilmiyorm bunu cunku

En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Amin insallah canim. Ama hic belirti yok :( kimyasal gecirdigimde gögüsler aciyordu gaz vardi koku ve tad alma hassasiyeti vardi simdi hicbirisi yok :( o yüzden artik umudumda yok ama yinede test yapmaya devam edecegim adet olana kadar iste

Kuzu cat ignesi olunca kendi dongune cok uymuyo yani ben ilk defa gecen ay boyle duzenli regl oldum cat ignesinin 15. Gunuydu kuzum. Ins yerlesme kanamasidir yasadigin ama bir sor doktoruna merakta birakma bizi
Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmali

Hah yazmissin iyi bari normalmis bak🙏 Yara tedavisinde iliskiye karismiyorkar mi? Yara dieek gorunen bisey mi yani bizde olsaydi doktor gorur muydu muayenede? Neden yara oluruz? Cok sordum kusura bakma hic bilmiyorm bunu cunku
Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.

Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmali

Aaa sen baya gec oluyormussun benimde biraz uzun malesef o yuzden erkenden istedm boyle klomen kullanmayi hem biraz adetim duzene giriyor. 34-38 gunlere cikti stres yaptikca normalde hic takip etmezdm bebek dusunene kdr ayda bir ayni gun hep olurdum. Stres nsil etkiliyor iste sen dusun

Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.

Yaaa bende hep ultrasonla bakiliyorm alttan ultrason ama birde bir kac kultur testleri fln yapti doktorum ama yarasal bisey var mi acababirdahaki gittigimde sorucam doktora bende...

Evet bende ondan bekliyorum daha önce kullandigimda ilac bittikten sonra üçüncü gün adet olmuştum hafta sonuna kadar beklerim kan vermek için
merhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzden

merhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzden
Duphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklm

Yaaa bende hep ultrasonla bakiliyorm alttan ultrason ama birde bir kac kultur testleri fln yapti doktorum ama yarasal bisey var mi acababirdahaki gittigimde sorucam doktora bende...
Doktor bi tek kullanimlik plastik bise varya onu takiyor alt tarafa ordan isik tutuyor yaklasip bakiyor

vuslatahasretim vuslatahasretim cnm naptin test yapmaya devam mi kaçıncı gündesin
Evet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorum :( bende normalde 18. Gün adet oluyor. Rahim agzindaki yaradanmi kanama oluyor bilmiyorum. Doktora yazdim yaradandir dedi. Kanama öyle az degil adet gibi cok da degil acik renkte. Hicbirsey anlamadim :( ama birseyler olsaydi hissederdim hic belirtim yok olmadi bu defa da 😭😭

Evet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorum :KK43: bende normalde 18. Gün adet oluyor. Rahim agzindaki yaradanmi kanama oluyor bilmiyorum. Doktora yazdim yaradandir dedi. Kanama öyle az degil adet gibi cok da degil acik renkte. Hicbirsey anlamadim :KK43: ama birseyler olsaydi hissederdim hic belirtim yok olmadi bu defa da 😭😭
Yaaa hayrlisi olsun cnm ya bekle bklm daha var illa belirti mi olması lazim belli olmaz sakin ol insAllah tutmuştur

Bugün cok cok erken olmasına rağmen test yapasım geldi 🙄😣 paranoyak oldum iyice hayali gölge görüyorum kızlaaaar

Eklentiler

• Screenshot_20191005-215109.webp
    Screenshot_20191005-215109.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 48
Duphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklm
insallah tez vakitde mutlu haberi alirsiniz

Benimde kanama durdu sadece sabahtan aksama kadar sürdü suan yok cok sükür. Birdaha gelirmi bilmiyorum. Yumurtlamadan 10 gün sonra cikacagi varsa cikardi diye düsünüyorum :(

Back
X