Evet o yüzden hiç test almayı düşünmüyorum direk kan vericem 14. Gün. Ama yine de vücudu dinliyor insan elinde olmadan. İlaç vücuttan atılana kadar bu tarz kasik ağrıları devam ediyor mu o zaman.İğne etkisi 10 gün boyunca surebilir kişiden kişiye değişir iğneden 14 gun sonra test yap erken yapma iğne etkisinden pozitif çıkıp üzülebilirisn
Evet kasıkta batmalar agrılar akıntı sırt bel agrısı falan yapabılırEvet o yüzden hiç test almayı düşünmüyorum direk kan vericem 14. Gün. Ama yine de vücudu dinliyor insan elinde olmadan. İlaç vücuttan atılana kadar bu tarz kasik ağrıları devam ediyor mu o zaman.
Anladım çok teşekkür ederimEvet kasıkta batmalar agrılar akıntı sırt bel agrısı falan yapabılır
Mrb cnm hamilmisin test verdinmi benimde 5. Günüm iğnenin şiddetli sırt ağrım varAnladım çok teşekkür ederim
Merhaba canım. İğnenin 12. Günü bitiyor. Kasık ağrım ve akıntım devam ediyor. Henüz kan vermedim fakat dün ve bugün kaset test yaptım koyulaşma takip ediyorum.Mrb cnm hamilmisin test verdinmi benimde 5. Günüm iğnenin şiddetli sırt ağrım var
Evet o yüzden hiç test almayı düşünmüyorum direk kan vericem 14. Gün. Ama yine de vücudu dinliyor insan elinde olmadan. İlaç vücuttan atılana kadar bu tarz kasik ağrıları devam ediyor mu o zaman.
Mrb cnm hamilmisin test verdinmi benimde 5. Günüm iğnenin şiddetli sırt ağrım var
Kızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtimEvet kasıkta batmalar agrılar akıntı sırt bel agrısı falan yapabılır
Canım benim öyle şiddetli bir ağrı olmadı. Ama normal zamanından daha belirgindi catlayacagi zaman benim de, bence müdahale ile yumurta catlatildigi için olmuş olabilir. Ben iğne olduktan sonrasını zor geçirdim bildiğin hormon bombası gibi bir şey. Belki döllenme olmuşturKızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtim
Benim de bu sabah ki testim negatif çıktı çok moralim bozuldu. 13. Gün bugün. İki gündür silik çıkıyordu anlamadım iğnenin etkisi yeni mi geçmiş. Negatif olduysa artık pozitif olmaz mı demekKızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtim
Yok canm daha önce yazdım snaa yazdım mı bilmiyorum ama benm 13. Negatif 16 pozitif ti umudunu yitirmeee. Adet olmadıkça ümit hep varBenim de bu sabah ki testim negatif çıktı çok moralim bozuldu. 13. Gün bugün. İki gündür silik çıkıyordu anlamadım iğnenin etkisi yeni mi geçmiş. Negatif olduysa artık pozitif olmaz mı demek
İğnenin 36. Saatini değerlendirdik daha yeni zaten döllenme sanmam hemen olur mu kiii iğnenin en fazla 42. Saati falandı çektiğim sancııı hala da var ufak ufakCanım benim öyle şiddetli bir ağrı olmadı. Ama normal zamanından daha belirgindi catlayacagi zaman benim de, bence müdahale ile yumurta catlatildigi için olmuş olabilir. Ben iğne olduktan sonrasını zor geçirdim bildiğin hormon bombası gibi bir şey. Belki döllenme olmuştur
İnşallah canım çok üzgün hissediyorum. Dünden beri de adet sancısı gibi kasığımda bir rahatsızlık hissi var hayırlısı artıkYok canm daha önce yazdım snaa yazdım mı bilmiyorum ama benm 13. Negatif 16 pozitif ti umudunu yitirmeee. Adet olmadıkça ümit hep var
O zaman canım çatlama sancısı. Yine de birşeyler olduğunu gösteriyor bence iyi birşey inşallah bebeğin olusuyordurİğnenin 36. Saatini değerlendirdik daha yeni zaten döllenme sanmam hemen olur mu kiii iğnenin en fazla 42. Saati falandı çektiğim sancııı hala da var ufak ufak
İnşallah canımO zaman canım çatlama sancısı. Yine de birşeyler olduğunu gösteriyor bence iyi birşey inşallah bebeğin olusuyordur
Anladım çok teşekkür ederim
Gazdir gaz o adamı mahvediyo ya sabah 5de kalktim ağzıma birşeyler alip soda içtim sende günde birtane içKızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtim
Kan ver cnm iğnenin etkiside bitmiş olabilirİnşallah canım çok üzgün hissediyorum. Dünden beri de adet sancısı gibi kasığımda bir rahatsızlık hissi var hayırlısı artık
İğne yaptığım gün dahil 13. Gundu bugün canım. Erken gebelik testi negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diye üzüldüm. Cuma randevum var 15. GüneKan ver cnm iğnenin etkiside bitmiş olabilir
Ayn cnm çıkardı hayırlısı olsun inşallahİğne yaptığım gün dahil 13. Gundu bugün canım. Erken gebelik testi negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diye üzüldüm. Cuma randevum var 15. Güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?