- 6 Haziran 2025
- 21
- 4
- 1
- 28
Hayır'lısı olsun inşallahDoktor önerdi almam için bende qldim arkadasim sagolsun fiyatta yardımcı oldu ama vurulmadim henüz dolapa koydum ovitrella ignede yine temin ettim asilama yapılacak 1 dahaki ay hakkimdan hayırlısı diyeyim 1 tane kizim var 9 yaşında
Merhaba canım. İğnenin 12. Günü bitiyor. Kasık ağrım ve akıntım devam ediyor. Henüz kan vermedim fakat dün ve bugün kaset test yaptım koyulaşma takip ediyorum.
Kizlar inşallah bebislerinizi alırsınız kucağınıza . Ben size özür dileyerek çatlama iğnesi ovitrelle nereden buldunuz diye soracaktım . Ben manisadayim yakın her yere gelirimKızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtim
Merhabalar çatlama iğnesini hangi ilde buldunuz acabaSağol canim aslında moralim sıfır ama motivasyon olmam gerekiyor
Merhabalar çatlama iğnesini hangi ilde buldunuz ac
Erzinxan
Erzincanda oturuyorum burda bulup aldım canım bi kaç gün önce aldım bu benim 3 alisim asilama olacak bu sefer ganolf900 birlikte aldım arkadaşım sagolsun yardımcı oldu fiyattaMerhabalar çatlama iğnesini hangi ilde buldunuz acaba
Çok uzakmis manisadayim ben soğuk zincir bozulmadan gelmez ki maalesef bende gelemem yakın illere giderim ama orası çok uzakErzincanda oturuyorum burda bulup aldım canım bi kaç gün önce aldım bu benim 3 alisim asilama olacak bu sefer ganolf900 birlikte aldım arkadaşım sagolsun yardımcı oldu fiyatta
Aslında bozulacagini sanmıyorum buz kitleleriyle köpük içinde geliyor burayada bende daha önce eczanede çalıştığım için belli seviyede bozulmaz benceÇok uzakmis manisadayim ben soğuk zincir bozulmadan gelmez ki maalesef bende gelemem yakın illere giderim ama orası çok uzak
Burdan eczaneden bile gonderiyorlar yakın illere çok soran var erzurumdada bulabilirsiniz özel bi hastane var denilmişti arkadaşım onun karşısındaki eczanede satiyorAslında bozulacagini sanmıyorum buz kitleleriyle köpük içinde geliyor burayada bende daha önce eczanede çalıştığım için belli seviyede bozulmaz bence
Estağfurallah. Amin Canm inşallah bulursun. Mersinde yaşıyorum ben. 23 haziranda vuruldum. Ben taa bayramdan önce aldım koydum.Kizlar inşallah bebislerinizi alırsınız kucağınıza . Ben size özür dileyerek çatlama iğnesi ovitrelle nereden buldunuz diye soracaktım . Ben manisadayim yakın her yere gelirim
Ben Konya'da buldum canım ama sanki sonuncuyu bulmuşum gibi çok zor buldum. Bir daha bulabileceğimi sanmıyorumKizlar inşallah bebislerinizi alırsınız kucağınıza . Ben size özür dileyerek çatlama iğnesi ovitrelle nereden buldunuz diye soracaktım . Ben manisadayim yakın her yere gelirim
Bende buldum ama bir daha imkansız gibi Kara borsa olmuş ulkeyede gelmiyormus su anda.Ben Konya'da buldum canım ama sanki sonuncuyu bulmuşum gibi çok zor buldum. Bir daha bulabileceğimi sanmıyorum
Tekrar test yapsana canım, yerleşme kanaması olmasın? Hatırlıyorum kan testin negatif gelmişti ama belki de geç döllenme olmuştur, kana henüz yansımamıştır test yaptırdığında.Kızlar benim ignemin 17. Günü kahverengi lekem geldi. İki gün resmen siyah rekli kanama geçirdim. 2. Günün gecesi kesildi. Bu nedir anlamadım ben igden mi oldu. Hiç kırmızıya dönmeden 2 günde reglim bitti mi. Daha önce iğne olanlar başınıza geldi mi.
Tamamen umudumu kestim ama böyle bir şey olabilir mi bilemiyorum ki.Tekrar test yapsana canım, yerleşme kanaması olmasın? Hatırlıyorum kan testin negatif gelmişti ama belki de geç döllenme olmuştur, kana henüz yansımamıştır test yaptırdığında.
İğneden önce letu kullandım iğneden sonra duphaston kullanıyorum şuan, artık bugün 11.gün iğne etkisi geçmiştir pazar günü test yapacağım ama içimdeki şeytan git bugün kan ver diyorAynı günde iğne yapmışız. Progesteron kullanıyor musun? İnşAllah güzel haber alırız
Son durum ne15. Gundu bugün ve kan testi negatif çıktı. Reglim de hâlâ gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?