Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası yardımcı olurmusunuz?

Benim de bu sabah ki testim negatif çıktı çok moralim bozuldu. 13. Gün bugün. İki gündür silik çıkıyordu anlamadım iğnenin etkisi yeni mi geçmiş. Negatif olduysa artık pozitif olmaz mı demek
Bugün test verdiniz mi? Ben pazartesi günü iğneyi yaptım 8 inde test yapmayı düşünüyorum ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Okumadığım başlık kalmadı burda

Bugün test verdiniz mi? Ben pazartesi günü iğneyi yaptım 8 inde test yapmayı düşünüyorum ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Okumadığım başlık kalmadı burda
Bugün ki kaset test tekrar silik çıktı canım anlamadım ben bu testler mi bozuk. Yarın randevum var kan vericem herşey belli olacak artık. Bende aynı bütün konuları okudum neredeyse. 3 gündür adet sancısı var resmen kasığımda. Ne reglim geldi ne de testler düzgün bir pozitif çıkardı. Arada bir yerdeyim bekliyorum günlerin geçmesini. Bence kesin olarak 14. Gün kan ver. Benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti galiba. 11.ve 12. Gün silik pozitif 13. Gün negatif oldu.

Yarın haber ver güzel haberler alırsın inşallah

Bende 2 defa ovitrella catlatma ignesi yapıldığı am etkisini goremedim hiç bir sorunum yokken neden olmuyor anlamıyorum özel doktora gidiyorum gonal f 900 aldım ovitrella iğneden aldım 2 ay sonra asilama yapacam karar verdim bakalım tutacakmi eşimde sorunda yok neden böyleyim anlamiyoeum

Bizim de öyle canım testlerimizde hiç bir sorun yok rahim filmi de temiz. Ama nasip işte vakit saat dolunca istesek de durduramayiz gelir. Sadece sabretmek zor beklemek zor.

Bizim de öyle canım testlerimizde hiç bir sorun yok rahim filmi de temiz. Ama nasip işte vakit saat dolunca istesek de durduramayiz gelir. Sadece sabretmek zor beklemek zor.
Neden acaba her ay her aya tekrar dönüp durmak çok sıkıcı degilmi bunalıyorum bazen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum her ay adet dongusunu yaşamak tuttumu acaba filan derken her ay aydan üzgün geçiyor

Bende öyleydim aşılama yaptıracağım ay hamile kaldım stres gercekten cok onemlı dusunmucen cocuk ıcın sevısmıcen unut yanı gercekten unutması zor bende nasıl unutulur ınsanlar nasıl unutuyor dıyordum ama unutmasamda enazından stresımı yonetebılmışım 25nisan- 25 mayıs arasında detaylı bır ev temızlıgıne gırıstım badana yaptırdım ardından temızlık odaların yerını değiştiridm eşim o ay sperm testı verdı tam yumurtlamaya denk geldı suluk yaptırdım kuyruk sokumuma ondan dolayıda ilişki yasaktı ben bunlarla ugrasırken bu ay zaten ımkanı yok yumurtlamayı bıle gecırdım diye düşünürken Allahın hikmeti işte test yapayımda adet olayım aşılama bayrama kalmasın ertelenmesın dedımve o çift cizgiyi gordum gayet net silikte değil eskilerden cok azcık siliklik varmı dıyr arardım goremıykrjm dıye ama olunca gayet cıkıyormus cızgı inşallah sende hamile kalırsında aşılamaya gerek kalmaz Rabbim hepimizin kalbine gore versın hepimiz çok üzülüyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız

Ne zamandan beri tedavi icindesiniz
1,5 yıl oldu canım. Benim bir de migrenim var. Her ay regl günüm yaklaşınca kesin migrenim tutar. Acaba Bebek var mı umuduyla ilaç da içemiyorum. Hem ağrıyı çekiyorum günlerce hem de sonunda adet oluyorum. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. Her ay yaşadığımız o hayal kırıklığını yalnızca biz yaşayanlar bilir.

Merhaba doktor kontrolunde değil mi iğneyi nasıl yapıcaksınız gonal f den sonra yumurtalıklara sperm enjekte edilmiyor mu?

Merhaba doktor kontrolunde değil mi iğneyi nasıl yapıcaksınız gonal f den sonra yumurtalıklara sperm enjekte edilmiyor mu?
Doktor önerdi almam için bende qldim arkadasim sagolsun fiyatta yardımcı oldu ama vurulmadim henüz dolapa koydum ovitrella ignede yine temin ettim asilama yapılacak 1 dahaki ay hakkimdan hayırlısı diyeyim 1 tane kizim var 9 yaşında

Evet iğnenin etkisi bendede oldu canım bunyeyle alakalı hemen hissedebiliyorum malesefki bende asilama olacam 1 dahaki ay ganol f 900 ovitrella doktor önerdi bende hemen temin ettim elimin altında hakkimizdan hayırlısı hicbirseyimjz yokken neden olmuyor anlamadım 1 tane kizim var ama 1 tanede olsun istedim

Benim de bu sabah ki testim negatif çıktı çok moralim bozuldu. 13. Gün bugün. İki gündür silik çıkıyordu anlamadım iğnenin etkisi yeni mi geçmiş. Negatif olduysa artık pozitif olmaz mı demek
Üzülme morel çok önemli ruh sağlığını dinç tut biz sadece çok sabırsız bakıyoruz olaya zor koşullardan geçiyoruz her ayı beklemek tekrar adet olmak ilaç kullanmak umut bağlamak tekrar adet olmak böyle böyle hüsranla geçiyor model çok önemli malesefki

Aynı günde iğne yapmışız. Progesteron kullanıyor musun? İnşAllah güzel haber alırız

Çok sevindim adına umarım iyisinizdir inşallah bi sıkıntın yoktur Allah analı babalı büyütsün tez vakitte kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…