Benim de bu sabah ki testim negatif çıktı çok moralim bozuldu. 13. Gün bugün. İki gündür silik çıkıyordu anlamadım iğnenin etkisi yeni mi geçmiş. Negatif olduysa artık pozitif olmaz mı demek
Bugün test verdiniz mi? Ben pazartesi günü iğneyi yaptım 8 inde test yapmayı düşünüyorum ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Okumadığım başlık kalmadı burda
Bugün test verdiniz mi? Ben pazartesi günü iğneyi yaptım 8 inde test yapmayı düşünüyorum ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Okumadığım başlık kalmadı burda
Bugün ki kaset test tekrar silik çıktı canım anlamadım ben bu testler mi bozuk. Yarın randevum var kan vericem herşey belli olacak artık. Bende aynı bütün konuları okudum neredeyse. 3 gündür adet sancısı var resmen kasığımda. Ne reglim geldi ne de testler düzgün bir pozitif çıkardı. Arada bir yerdeyim bekliyorum günlerin geçmesini. Bence kesin olarak 14. Gün kan ver. Benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti galiba. 11.ve 12. Gün silik pozitif 13. Gün negatif oldu.
Bugün ki kaset test tekrar silik çıktı canım anlamadım ben bu testler mi bozuk. Yarın randevum var kan vericem herşey belli olacak artık. Bende aynı bütün konuları okudum neredeyse. 3 gündür adet sancısı var resmen kasığımda. Ne reglim geldi ne de testler düzgün bir pozitif çıkardı. Arada bir yerdeyim bekliyorum günlerin geçmesini. Bence kesin olarak 14. Gün kan ver. Benim iğnenin etkisi 13. Gün geçti galiba. 11.ve 12. Gün silik pozitif 13. Gün negatif oldu.
Merhaba kızlar. Bu ay klomen kullandım ve 2 adet 22ml büyüklüğünde yumurtam oluştu. 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra 2 3 gün kasık ağrısı yaşadım ve sonra geçti. Bugün kasık ağrısı tekrar başladı yürürken özellikle her adımda sol kasigim batıyor resmen. Bir de akıntım tekrar başladı yoğun bir şekilde. İğneden sonra bu tarz şeyler oluyor mu. Bu iğnenin etkisi mi yoksa umutlanmalimiyim merak ediyorum. Geçen ay kimyasal düşük yaşadım bu arada. O zaman da yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık batmalari başlamıştı. Biraz benzettim ama ignedense diye de umutlanmaya korkuyorum.
Bende 2 defa ovitrella catlatma ignesi yapıldığı am etkisini goremedim hiç bir sorunum yokken neden olmuyor anlamıyorum özel doktora gidiyorum gonal f 900 aldım ovitrella iğneden aldım 2 ay sonra asilama yapacam karar verdim bakalım tutacakmi eşimde sorunda yok neden böyleyim anlamiyoeum
Bende 2 defa ovitrella catlatma ignesi yapıldığı am etkisini goremedim hiç bir sorunum yokken neden olmuyor anlamıyorum özel doktora gidiyorum gonal f 900 aldım ovitrella iğneden aldım 2 ay sonra asilama yapacam karar verdim bakalım tutacakmi eşimde sorunda yok neden böyleyim anlamiyoeum
Bizim de öyle canım testlerimizde hiç bir sorun yok rahim filmi de temiz. Ama nasip işte vakit saat dolunca istesek de durduramayiz gelir. Sadece sabretmek zor beklemek zor.