Lavinn9 Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 428 302 23 Dün 11:13 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #61 caksy .!.: İğneden önce letu kullandım iğneden sonra duphaston kullanıyorum şuan, artık bugün 11.gün iğne etkisi geçmiştir pazar günü test yapacağım ama içimdeki şeytan git bugün kan ver diyor bu sabahki testim, sizin nasıl?Eki Görüntüle 3613177 Genişletmek için tıkla... Bende dün dayanamadım test yaptım. Bende iğneden önce letrazol iğneden sonra progesteron fitil kullanıyorum. Eklentiler 1000021764.webp 9,8 KB · Görüntüleme: 11 1000021765.webp 9,7 KB · Görüntüleme: 11
caksy .!.: İğneden önce letu kullandım iğneden sonra duphaston kullanıyorum şuan, artık bugün 11.gün iğne etkisi geçmiştir pazar günü test yapacağım ama içimdeki şeytan git bugün kan ver diyor bu sabahki testim, sizin nasıl?Eki Görüntüle 3613177 Genişletmek için tıkla... Bende dün dayanamadım test yaptım. Bende iğneden önce letrazol iğneden sonra progesteron fitil kullanıyorum.
C caksy Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2024 13 2 1 29 Dün 20:44 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #62 Lavinn9 .!.: Bende dün dayanamadım test yaptım. Bende iğneden önce letrazol iğneden sonra progesteron fitil kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Az önce kan verdim kanda çıkmadı, akşam üzeri yaptığım testi bırakıyorum anlamadım bir Eklentiler IMG_6784.webp 107,8 KB · Görüntüleme: 7
Lavinn9 .!.: Bende dün dayanamadım test yaptım. Bende iğneden önce letrazol iğneden sonra progesteron fitil kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Az önce kan verdim kanda çıkmadı, akşam üzeri yaptığım testi bırakıyorum anlamadım bir
Lavinn9 Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 428 302 23 Dün 23:32 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #63 caksy .!.: Az önce kan verdim kanda çıkmadı, akşam üzeri yaptığım testi bırakıyorum anlamadım bir Genişletmek için tıkla... Ayy var gibiii. Daha Yeni ya ondan ola bilir. Çok gördüm ben kanda çıkmayıp testte çıkan sonra kanda da çıkıyor
caksy .!.: Az önce kan verdim kanda çıkmadı, akşam üzeri yaptığım testi bırakıyorum anlamadım bir Genişletmek için tıkla... Ayy var gibiii. Daha Yeni ya ondan ola bilir. Çok gördüm ben kanda çıkmayıp testte çıkan sonra kanda da çıkıyor
C caksy Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2024 13 2 1 29 Bugün 00:11 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #64 Lavinn9 .!.: Ayy var gibiii. Daha Yeni ya ondan ola bilir. Çok gördüm ben kanda çıkmayıp testte çıkan sonra kanda da çıkıyor Genişletmek için tıkla... İnşallah
Lavinn9 .!.: Ayy var gibiii. Daha Yeni ya ondan ola bilir. Çok gördüm ben kanda çıkmayıp testte çıkan sonra kanda da çıkıyor Genişletmek için tıkla... İnşallah