Kimse yok mu kızlar yaMerhaba kızlar son adet tarihim 11 eylül genelde döngülerin düzenli beklenen adet tarihi 11 ekim. 25 Haziran'dan beri folik asit kullaniyorum. Adet imin üçüncü günü klomen e başladım beş gün içtim 20 eylül de ovitrelle vuruldum yumurtam 20.3 mm di. Biliyorum çok erken ama vuruldugum günden beri kaşık ağrılarım var hafif ve orta düzeyde. Hiç akintim olmadı göğüsler de de bişey yok. Bu sabah aşırı bi sanciyla uyandım kıpırdayamayacak kadar bi sancıydi 20 Eylül'den itibaren her günü değerlendiriyoruz . Bir çok kişinin mesajını okudum çoğu insanda akıntı göğüs ağrısı gibi belirtiler var ama bunlar bende yok acaba Yumurtam çatlamadı mı tutmadı mı Sizce fikriniz neler Siz neler yaşadınız süreç nasıl gelişti paylaşır mısınız
Kızlar bilen yaşayan yok muMerhaba kızlar son adet tarihim 11 eylül genelde döngülerin düzenli beklenen adet tarihi 11 ekim. 25 Haziran'dan beri folik asit kullaniyorum. Adet imin üçüncü günü klomen e başladım beş gün içtim 20 eylül de ovitrelle vuruldum yumurtam 20.3 mm di. Biliyorum çok erken ama vuruldugum günden beri kaşık ağrılarım var hafif ve orta düzeyde. Hiç akintim olmadı göğüsler de de bişey yok. Bu sabah aşırı bi sanciyla uyandım kıpırdayamayacak kadar bi sancıydi 20 Eylül'den itibaren her günü değerlendiriyoruz . Bir çok kişinin mesajını okudum çoğu insanda akıntı göğüs ağrısı gibi belirtiler var ama bunlar bende yok acaba Yumurtam çatlamadı mı tutmadı mı Sizce fikriniz neler Siz neler yaşadınız süreç nasıl gelişti paylaşır mısınız
Çok stresli gerçekten her insanda aynı belirtiler olduğunu düşünmüyorum da ağrı dışında bi belirti olmayınca korkuyorum peki test ne zaman yapmam gerekiyoriğneden sonra çatlamaması bence zor çatlamıştır iğnenin etkisi ve yumurtlamadan sonra salgılanan Progesteron kasık ağrısı vs yapar bunlar da normal her insanda farklı belirtiler oluyor o yüzden oldu yada olmadı diye düşünmeyin daha çok erken
Benim ilk ölçtü 15.7 iki gün sonra gel dedi gittim 20.3 mm o zaman vurdu 18 mm den büyük olması gerekiyor iki gün daha bekle bencekızlar 16mm yumurtaya iğne vurulurmu
Ben 20 eylül de vuruldum daha yeni dört gün oldu netten de araştırdım burada çok çok fazla yorum yazı okudum 18 mm diyor hep alt sinir olarak az önce de yazdığım gibi 15.7 mm bi tanecik yumurtam vardı iki gün sonra gel dedi gittim tekrar ölçtü 20.3mm tamam bugün vuruyoruz dedi bi konuş doktorunla istersen tekrar ölçsünben bugun gittim 15 mm dedi yarın gel vuralım dedi 16 mm den vuruluyo dedı ama bilemedim
bugun gıttım kendı doktorum yoktu başka bi doktor baktı iğneyı aldım yarın bulamam kaçırırım dıye bugun de zor bulduk zaten yarın gidicem bakalım ne dıcek iğneyı saklaya bılıyoruz dımı en geç cuma vurur dıye dusünüyorum ilk defa vurulcak oyuzden hıc bır bilgim yok bu konudaBen 20 eylül de vuruldum daha yeni dört gün oldu netten de araştırdım burada çok çok fazla yorum yazı okudum 18 mm diyor hep alt sinir olarak az önce de yazdığım gibi 15.7 mm bi tanecik yumurtam vardı iki gün sonra gel dedi gittim tekrar ölçtü 20.3mm tamam bugün vuruyoruz dedi bi konuş doktorunla istersen tekrar ölçsün
Bende ilk defa vuruldum buzdolabında saklıyorsun hastaneye giderken buz kalıbının üzerinde götürüyorsun iyi sakla gerçekten zor bulunan bi iğne yumurtanın mutlaka olcturbugun gıttım kendı doktorum yoktu başka bi doktor baktı iğneyı aldım yarın bulamam kaçırırım dıye bugun de zor bulduk zaten yarın gidicem bakalım ne dıcek iğneyı saklaya bılıyoruz dımı en geç cuma vurur dıye dusünüyorum ilk defa vurulcak oyuzden hıc bır bilgim yok bu konuda
buzluga koymuştum ama altamı koyyımBende ilk defa vuruldum buzdolabında saklıyorsun hastaneye giderken buz kalıbının üzerinde götürüyorsun iyi sakla gerçekten zor bulunan bi iğne yumurtanın mutlaka olctur
Sakin buzluğa koyma eczacı özellikle söyledi normal yerde durucak 4 derecedebuzluga koymuştum ama altamı koyyım
ay teşekkür ederim allahtan yeni koymuştum aldım hemen altaSakin buzluğa koyma eczacı özellikle söyledi normal yerde durucak 4 derecede
benim eşim aldı getirdi oyle bişeyde soylemediği için bilmiyodumSakin buzluğa koyma eczacı özellikle söyledi normal yerde durucak 4 derecede
Eczacının hatası bana verirken buz kalbiyla birlikte verdiler koru iğnenin çok önemli o inşallah güzel haberler alırızbenim eşim aldı getirdi oyle bişeyde soylemediği için bilmiyodum
buz kalıbıyla vermışler bizede onu gorunce bende buzlukta durucak sandım inşallah bu ayda olmazsa aşılamaya geçilcek inşallah gerek kalmazEczacının hatası bana verirken buz kalbiyla birlikte verdiler koru iğnenin çok önemli o inşallah güzel haberler alırız
İnşallah tutar canım olur dikkat et sağlıklı beslen bol su stres yapma ben hepimizin yerine fazlasıyla yapıyorum bide doktor agir kaldırma hiç dedi banabuz kalıbıyla vermışler bizede onu gorunce bende buzlukta durucak sandım inşallah bu ayda olmazsa aşılamaya geçilcek inşallah gerek kalmaz
pcos oldugum için uzun suredır saglıklı beslenme ye bol bol su içmeye çalısıyorum zaten ama bu stres yapmadan oluyo her ay bu ay salıcam diyorum yumurtlama geldımı başlıyo stresİnşallah tutar canım olur dikkat et sağlıklı beslen bol su stres yapma ben hepimizin yerine fazlasıyla yapıyorum bide doktor agir kaldırma hiç dedi bana
Aynen öyle inşallah ekim ayında güzel haberler alırızpcos oldugum için uzun suredır saglıklı beslenme ye bol bol su içmeye çalısıyorum zaten ama bu stres yapmadan oluyo her ay bu ay salıcam diyorum yumurtlama geldımı başlıyo stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?