Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Daha regliniz gecikmemiş varsa o yüzden beta düşük çıkmıştır
İnşallah vardır ama çok üzüldüm belim falan ağrımaya başladı iğneden sonra da böyle olmuştum başım ağrımaya başladı ve ayaklarımın altı yanıyor

İnşallah vardır ama çok üzüldüm belim falan ağrımaya başladı iğneden sonra da böyle olmuştum başım ağrımaya başladı ve ayaklarımın altı yanıyor

Hamileliğimi öğrenmeden önceki gün benim de karnım ağrıyordu, kesin yarın regl olacağım dedim
Vücudunu çok dinlememeye çalış
İnşallah birkaç gün sonra güzel haber alacaksınız

Hamileliğimi öğrenmeden önceki gün benim de karnım ağrıyordu, kesin yarın regl olacağım dedim
Vücudunu çok dinlememeye çalış
İnşallah birkaç gün sonra güzel haber alacaksınız
İnşallahhh dualarınde beni de unutma içimi serinlettin gerçektin

Bugun sabah kaset test yaptım var mı yok mu anlayamadım bi yok gibi geliyor dikkatlı bakınca var gibi geliyor

Kaset testte net gözükmesi için erken olabilir
Onlar yüksek beta algılıyor
Yarından itibaren koyulaşır belki
Tekrar ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun

Kaset testte net gözükmesi için erken olabilir
Onlar yüksek beta algılıyor
Yarından itibaren koyulaşır belki
Tekrar ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Beklicem bir iki gün daha zaten çarşamba 14. Gün adet olmazsam yaparım olursam kısmet gelecek ay dicez

Böyle ara ara kasık ağrım oluyor çok şişti karnım böyle belime bezen bi ağrı giriyor çıkıyor

Kızlar ben yine test yaptım maalesef çizgi azalmış Demek ki ovitrelle etkisiymiş

Benm sol kasıkta batmalar böyle bıçak batıyomuş gibi sonra böyle gerginlik oluyo sağ tarafımdada olmaya başladı alt karın bölgemdede aynısı oluyo ara ara ama belime ağeılar giriyor sürekli uykum gelmeye başladı aizce belirti olabilir mi

Bugun 13 gün iğne günü hariç dün ve ondan önceki gün özellikle dün kasık batmalarım çok fazla oldu alt karın ağrılarım bi uyku hali yorgunluk böyle gerginlik falan hissettim karın bölgemde sizce yerleşme olabilir mi bugunde sol tarafımda böyle ağrı var

Bugün test yaptınız mı

Hayır yapmadım akşam yapsam olur mu

İlk idrar beklemiş idrar olduğu için daha doğru gösteriyor diyorlar ama varsa her idrarda çıkıyor
Birkaç saat sıvı alımına dikkat edip yapabilirsiniz
Erken gebelik testi yaparsanız daha doğru çıkar, gecikme henüz olmadı

Bunlar belirti olabilir mi sanki gögüslerimdeki acıyı kestiremiyorum ama

Belirti konusunda yorum yapamıyorum, herkesin hamilelik belirtileri farklı
Kasık ve karın ağrısı hamileyken de devam ediyor
Göğüs hassasiyeti herkeste olmuyor
Bende mide yanması oldu
Değişiyor herkesin belirtileri

Ya hala var o ağrılar ama dayanılmayacak derece değil bilemşyorum işte evet bu belrtidir diyemiyorum da ümitlenmeyeyim diye bilemiyoruöm yaşayıp görcez
Kocam pazar günkü sonuca göre yok dedi onun umut bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…