- 9 Nisan 2025
- 965
- 619
- 18
Novacheck erken gebelik peki değerim neden öyle düşük çıktı anlamadım bide çizgi hemen oluştu
İnşallah lütfen dua edin gebelerin duası kabul olurmuş inşallah bu ay pozitif olsun betam☺
İnşallah vardır ama çok üzüldüm belim falan ağrımaya başladı iğneden sonra da böyle olmuştum başım ağrımaya başladı ve ayaklarımın altı yanıyorDaha regliniz gecikmemiş varsa o yüzden beta düşük çıkmıştır
İnşallah vardır ama çok üzüldüm belim falan ağrımaya başladı iğneden sonra da böyle olmuştum başım ağrımaya başladı ve ayaklarımın altı yanıyor
İnşallahhh dualarınde beni de unutma içimi serinlettin gerçektinHamileliğimi öğrenmeden önceki gün benim de karnım ağrıyordu, kesin yarın regl olacağım dedim
Vücudunu çok dinlememeye çalış
İnşallah birkaç gün sonra güzel haber alacaksınız
İnşallahhh dualarınde beni de unutma içimi serinlettin gerçektin
Bugun sabah kaset test yaptım var mı yok mu anlayamadım bi yok gibi geliyor dikkatlı bakınca var gibi geliyorUnutmam canım
Her şey gönlünden geçtiği gibi olsun
Bugun sabah kaset test yaptım var mı yok mu anlayamadım bi yok gibi geliyor dikkatlı bakınca var gibi geliyor
Beklicem bir iki gün daha zaten çarşamba 14. Gün adet olmazsam yaparım olursam kısmet gelecek ay dicezKaset testte net gözükmesi için erken olabilir
Onlar yüksek beta algılıyor
Yarından itibaren koyulaşır belki
Tekrar ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Bugun 13 gün iğne günü hariç dün ve ondan önceki gün özellikle dün kasık batmalarım çok fazla oldu alt karın ağrılarım bi uyku hali yorgunluk böyle gerginlik falan hissettim karın bölgemde sizce yerleşme olabilir mi bugunde sol tarafımda böyle ağrı varAdet olmadığınız sürece Umut vardır. Kötü de düşünmeyin yarın ya da ertesi gün tekrar kan verin evde de test yapın. İnşallah güzel haberler alacaksınız. Bizde güzel haberler duydukça mutluluk duyuyoruz bizleri de habersiz bırakmayin
Ovitrelleden 14 gün sonra adet geliyor. Bende öyle oldu. Siz 14.gunu bekleyin ve kendinizi hiç üzmeyin. Bende 1.5 senedir istiyorum
Kızlar ben yine test yaptım maalesef çizgi azalmış Demek ki ovitrelle etkisiymiş
Bugun 13 gün iğne günü hariç dün ve ondan önceki gün özellikle dün kasık batmalarım çok fazla oldu alt karın ağrılarım bi uyku hali yorgunluk böyle gerginlik falan hissettim karın bölgemde sizce yerleşme olabilir mi bugunde sol tarafımda böyle ağrı var
Hayır yapmadım akşam yapsam olur muBugün test yaptınız mı
Bunlar belirti olabilir mi sanki gögüslerimdeki acıyı kestiremiyorum amaBugün test yaptınız mı
Hayır yapmadım akşam yapsam olur mu
Bunlar belirti olabilir mi sanki gögüslerimdeki acıyı kestiremiyorum ama
Ya hala var o ağrılar ama dayanılmayacak derece değil bilemşyorum işte evet bu belrtidir diyemiyorum da ümitlenmeyeyim diye bilemiyoruöm yaşayıp görcezBelirti konusunda yorum yapamıyorum, herkesin hamilelik belirtileri farklı
Kasık ve karın ağrısı hamileyken de devam ediyor
Göğüs hassasiyeti herkeste olmuyor
Bende mide yanması oldu
Değişiyor herkesin belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?