• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Sizin ilk Bebek mi bu kaç zamandır evlisiniz. Benim ilk
1 bucuk yıllık evliyim nisandan beri korunmuyorum 3 tane kimyasal yaşadım biri iğnesiz oldu ya bacaklarımda falan ağrı başladı tatlı yedim bulantı yaptı bel ağrım arttı adet mi olcam ki progestoron fitilide önceden akıntı yapıyodu iki gündür yapmıyo

1 bucuk yıllık evliyim nisandan beri korunmuyorum 3 tane kimyasal yaşadım biri iğnesiz oldu ya bacaklarımda falan ağrı başladı tatlı yedim bulantı yaptı bel ağrım arttı adet mi olcam ki progestoron fitilide önceden akıntı yapıyodu iki gündür yapmıyo
Ay ben o fitili hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama üzülmeyin adet olsaniz da bir şeycik olmaz can sağlığı olsun. Bu kadar kafana takarsan hasta edersin kendini. Allah korusun gebelik olsa bile stresten zarar verirsin. Güzel şeyler düşün derin bir nefes al. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar denersin hiç üzülme. Daha Yeni evliyiz genciz citiriz hallederiz

Ay ben o fitili hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama üzülmeyin adet olsaniz da bir şeycik olmaz can sağlığı olsun. Bu kadar kafana takarsan hasta edersin kendini. Allah korusun gebelik olsa bile stresten zarar verirsin. Güzel şeyler düşün derin bir nefes al. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar denersin hiç üzülme. Daha Yeni evliyiz genciz citiriz hallederiz

Eklentiler

• IMG_1587.webp
    IMG_1587.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1588.webp
    IMG_1588.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1591.webp
    IMG_1591.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1590.webp
    IMG_1590.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 28
20 dk bekleyin diyodu kaset testte bekledim ikiside böyle oldu silik var gibi ama bilemiyorum tabi kana bakıcaz artık

20 dk bekleyin diyodu kaset testte bekledim ikiside böyle oldu silik var gibi ama bilemiyorum tabi kana bakıcaz artık
Bu arada genlerinize bakmanızı tavsiye ederim. Benim bir arkadaşım da hep düşük yapıyormuş doktora gitmişler eşiyle genleri uyuşmadığı için bebek tutunamiyormuş

Bu arada genlerinize bakmanızı tavsiye ederim. Benim bir arkadaşım da hep düşük yapıyormuş doktora gitmişler eşiyle genleri uyuşmadığı için bebek tutunamiyormuş
Çok silik çıktı hemen oluştu yeni atabildim

Eklentiler

• IMG_1600.webp
    IMG_1600.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1593.webp
    IMG_1593.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 21
Sizce

Eklentiler

• IMG_1593.webp
    IMG_1593.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1595.webp
    IMG_1595.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 12
Adetin 3.gününden 20.gününe kadar her sabah aç karna hayıt tohumu, yine adetin 3.gününden 20.gününe kadar günde 2 havuç ve 2 incir. Bununla beraber ek olarakta tıbbi ilaçlar verdi doktorum. Glifor içiyorum, adetin 3.gününden başlayarak 9 gün boyunca da günde iki kez letu içiyorum. Günde 1 saat tempolu yürüyüş ve bol bol yeşillik tüketimi ayrıca kilo verimi
Bu doktor ağrıdaki mi

Üzülmeyin 🙏🏼
5 beta şüpheli demek
Genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor
14 günden 1-2 gün önce ya da sonra regl geldiği de oluyor ama en sık gün 14 gün
Doktorlar da genelde çatlamadan 14 gün sonrasını regl günü olarak baz alıyor
26 Kasım’da sabah iğne vurulmuştunuz
Yumurta tam zamanında çatladıysa 27 Kasım’da akşam çatlamıştır
Çoğunluk gibi çatladıktan 14 gün sonra regl olacaksanız beklenen regl tarihiniz 11 Aralık yani artık az kalmış
Salı günü aynı hastanede aynı saatte kan verin, inşallah artacaktır 🤲🏼
Benm yumurta teste göre 29 yada 28 gece catladı ovalasyon testı öyle gösterdi çünkü sizin gibi beklicem bende evde bugun yaptım sabah ilk idrar değildi auda içmiştim ama hemen bi silik çizgi çıktı belimde ve bacaklarda ağrı var

Benm yumurta teste göre 29 yada 28 gece catladı ovalasyon testı öyle gösterdi çünkü sizin gibi beklicem bende evde bugun yaptım sabah ilk idrar değildi auda içmiştim ama hemen bi silik çizgi çıktı belimde ve bacaklarda ağrı var

Bu hafta sonu kesinleşecektir
İnşallah çizgi koyulaşır 🙏🏼

Çok stres yaptım bu sefer niye bilmiyorum

Kan değeri şüpheli çıktı, testler silik çıkıyor ama bir yandan da yok mu acaba düşüncesi var o yüzden stres oldun bence canım
Bu hafta o stres mutluluğa dönecek inşallah
Şu an hala kesin olarak negatif değil sonuçların

Kan değeri şüpheli çıktı, testler silik çıkıyor ama bir yandan da yok mu acaba düşüncesi var o yüzden stres oldun bence canım
Bu hafta o stres mutluluğa dönecek inşallah
Şu an hala kesin olarak negatif değil sonuçların
Bn artık negatif olarak diyorum ama tabi regl olana kadar da unut hep var olacak çünkü ben gebelik harici hiç gecikme yaşamadım

Bn artık negatif olarak diyorum ama tabi regl olana kadar da unut hep var olacak çünkü ben gebelik harici hiç gecikme yaşamadım
Ama sanki çoktan adet görmeniz gerekiyordu. Çünkü ovitrelleden sonra adet gebelik yoksa gecikmez. Benim normalde adetim hep gecikmeli olurdu ovitrelle vurduğum ay tam gününde oldu. Ovitrellenin 14.günü çoğu kadında böyledir. Sizin gecikme hayırlara vesile olur inşallaaaahhhh

Back
X