Bende sanah 9 da26 kasım akşam 22.00 gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sanah 9 da26 kasım akşam 22.00 gibi
Bu belirsizlik kadar kötü bir durum yok ya cidden hamilemiyiz değilmiyiz bilemiyoruzBende sanah 9 da
Sen git test yaptır bende akşam vericem bakalımBu belirsizlik kadar kötü bir durum yok ya cidden hamilemiyiz değilmiyiz bilemiyoruz
Aklımda yarın gidip vericem eğer reglim gelmezse . sonucunu bana haber etSen git test yaptır bende akşam vericem bakalım
Buraya yazarımAklımda yarın gidip vericem eğer reglim gelmezse . sonucunu bana haber et![]()
İnşallah güzel haberler alırızBuraya yazarım
İnşallah çok umutluyum yaİnşallah güzel haberler alırız![]()
Ya bende sol kasıkta ağrılar batmalar oluyor hiç yaşamadığım olaylarİnşallah güzel haberler alırız![]()
Ayy inşallahİnşallah çok umutluyum ya
Benimde başım ağrıyor bir halsizim bir değişik hissediyorum yaYa bende sol kasıkta ağrılar batmalar oluyor hiç yaşamadığım olaylar
Bi heyecan oluyo bi umut sonra dün niye belirgin değildi çıkmadı falan diyorımBenimde başım ağrıyor bir halsizim bir değişik hissediyorum ya
Bir gelişme var miiiiVeremedim
En kesin olan kan vermekBi heyecan oluyo bi umut sonra dün niye belirgin değildi çıkmadı falan diyorım
Daha veremedimBir gelişme var miiii
Ama sanki çoktan adet olması gerekirdi. Bence gebelik varrrr inşallaaaahhhhDaha veremedim
Bende aynı şeyleri yaşıyorum umarım güzel haberinizi alırızBenimde öyle sıcak basması uyku var ara ara belime kasıklarıma ağrı giriyor akıntım yoktu ama bugün başladı ancak reglim ha geldi ha gelecek diye birde negatif sonuç görürüm diye gidip kan veremiyorum ya
Amin inşallah hepimizin güzel haberini alırızBende aynı şeyleri yaşıyorum umarım güzel haberinizi alırız