• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Benimde öyle sıcak basması uyku var ara ara belime kasıklarıma ağrı giriyor akıntım yoktu ama bugün başladı ancak reglim ha geldi ha gelecek diye birde negatif sonuç görürüm diye gidip kan veremiyorum ya
Bende aynı şeyleri yaşıyorum umarım güzel haberinizi alırız

Amin inşallah hepimizin güzel haberini alırız
Dün akşam kan verdim 2 saat sonra numune yetersiz dediler gece tekrar verdim 1 saat olmadan sınuç 5 ten küçük dediler kızlar ben elendim çıkmadı test aldım sın kullanma tarihi gecmiş onunda ama yok zorlamamak lazım çıkmıyo

Dün akşam kan verdim 2 saat sonra numune yetersiz dediler gece tekrar verdim 1 saat olmadan sınuç 5 ten küçük dediler kızlar ben elendim çıkmadı test aldım sın kullanma tarihi gecmiş onunda ama yok zorlamamak lazım çıkmıyo
Hayırlısı olsun sizin için en kısa zamanda güzel haberi alırsınız umarım 🙏🏻 sağlık ocağında verdim bende dün kan ama doktor bir sürü şeye baktırmış kanda beta hariç hepsi çıktı ne zaman çıkar sonuç sizce

Hayırlısı olsun sizin için en kısa zamanda güzel haberi alırsınız umarım 🙏🏻 sağlık ocağında verdim bende dün kan ama doktor bir sürü şeye baktırmış kanda beta hariç hepsi çıktı ne zaman çıkar sonuç sizce
Bilmiyorumda çıkar birazdan sanırım hadi inşallah

Back
X