Ovitrelle iğnesi nezaman kullanılır

Denizyelken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
183
17
48
Merhaba hanımlar
10 gündür estrofem kullanıyorum.cetrodite bulamamıştım 3 kutu buldum nezaman kullanicagimi sormak icin bugün görüştüğüm de ovitrelleyi de sorucaktim lakin unuttum herdefasinda birşeyi unutuyorum bu süreçte bende ne akıl kaldı ne psikoloji.Bugun reglimin 4.gunu gonal f ye başlıyorum ama ovitrelleyi nezaman basliycagimi sormayı unuttuğum için bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi

Merhaba hanımlar
10 gündür estrofem kullanıyorum.cetrodite bulamamıştım 3 kutu buldum nezaman kullanicagimi sormak icin bugün görüştüğüm de ovitrelleyi de sorucaktim lakin unuttum herdefasinda birşeyi unutuyorum bu süreçte bende ne akıl kaldı ne psikoloji.Bugun reglimin 4.gunu gonal f ye başlıyorum ama ovitrelleyi nezaman basliycagimi sormayı unuttuğum için bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilirmi
Onu kesinlikle doktoruna sor canım saatine kadar ayarliyorlar çünkü kafana göre olmuyor aradığında bir yere not al hemen unutursan bakarsın ama kesinlikle doktoruna danış çünkü bende saatine kadar ayarlandı sürekli arayıp söylediler dakikası bile aksamayacak diye

Merhaba hanımlar
Bir kağıda tarih ve saatine kadar yazip vermişlerdi bana oncesinde anlatilmisti. Herkesin degisebilir saatleri cok önemli böyle birseyi atlamis olmamalilar mutlaka sorun oyle kullanin buradan kimse bilgi veremez 😐

Doktorunun kişisel veya sekreter numarası yokmu canım
Üniversite hastanesi.haftaici doktorum 2 gün hastanede hemşireye ise h.ici ancak ulasabiliyorum bugün görüştüğüm de gonalfa başladinmi diye sordu ilaçlara akşam basliycagimi söyledim tamam dedi.saat çizelgesi vermedi.az önce gonalfin reçetesin de dahi aynı saatte kullanın ibaresinin olduğunu okudum bunu nasıl söylemeyi atlar anlamıyorum gerecekten

Üniversite hastanesi.haftaici doktorum 2 gün hastanede hemşireye ise h.ici ancak ulasabiliyorum bugün görüştüğüm de gonalfa başladinmi diye sordu ilaçlara akşam basliycagimi söyledim tamam dedi.saat çizelgesi vermedi.az önce gonalfin reçetesin de dahi aynı saatte kullanın ibaresinin olduğunu okudum bunu nasıl söylemeyi atlar anlamıyorum gerecekten
Aynen öyle çok büyük hata kendin şöyle yap bari bugün hangi saate vurulduysan diğer günlerde aynı saatte vurul hafta icide tam bilgi al canım benim üzme kendini🙏

Merhaba hanımlar
Umarım hamile kalırsınız.
Fakat ya doğumunun sezeryan olmak zorunda olursa ne yapacaksınız?
Açtığınız "Kadın mahremiyeti" konunuzda Erkek doktor-erkek hemşire v.s günah diye muayeneyi bile reddedip, üstüne de hastanede doktorla tartışmanız çok gereksiz.
Tüm ekip kadın olamaz, bunun için kendinize özel bir ameliyathane ve ekipman hazırlamanız gerekiyor.

Back
X