- 6 Mayıs 2025
- 4
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi sengullllll
-
Bende 13. Gün pozitif 14. Gün negatife dönmüştü inşallah sizin pozitif çıkarOvitrelle iğnesi oldum 6. Gün evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim değer düştü 10.gün test yaptım negatif çıktı. 12. Gün test yaptım pozitif çıktı şuan 14. Gün kan verdim ama kasık ağrılarım var göğsüm de de hassasiyet başladı iki gündür hamile miyim ? Böyle olup gebe kalan var mı
İnşallah çok teşekkür ederimBende 13. Gün pozitif 14. Gün negatife dönmüştü inşallah sizin pozitif çıkar
İnşallah inşallahBenim 12. gün pozitifti tek belirtim regl olacak gibi hafif ağrı vardı rahim bölgesinde. Umarım tutmuştur
12. gün verdiğimde değerim 8'di. Şu an 30 haftalık olduk teyzesiİnşallah inşallah14. Günü kan verdiniz mi peki sonuç ne çıktı
Ay maşallah hayırla kucağına al inşallah Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah12. gün verdiğimde değerim 8'di. Şu an 30 haftalık olduk teyzesi
Merhaba bendede refleks olacak gibi aagrılar oluyor 11.günüm laset te St negatif acaba sisizndr mı aynıydıBenim 12. gün pozitifti tek belirtim regl olacak gibi hafif ağrı vardı rahim bölgesinde. Umarım tutmuştur
Benim testim pozitiftiMerhaba bendede refleks olacak gibi aagrılar oluyor 11.günüm laset te St negatif acaba sisizndr mı aynıydı
Merhaba benim de bugün 12.günüm kan verdim 38.51 çıktı nasıl sizce 15 mayıs yeniden vereceğim12. gün verdiğimde değerim 8'di. Şu an 30 haftalık olduk teyzesi
Merhaba peki evde test yapıp mı verdinMerhaba benim de bugün 12.günüm kan verdim 38.51 çıktı nasıl sizce 15 mayıs yeniden vereceğim
Evet erken gebelik yaptım silik çıktı. Normalde test günüm 15 mayıstı ama dayanamadımMerhaba peki evde test yapıp mı verdin
Merhaba catlatma ıgnesınden sonrakı gun olarak mı sayıyorsunuz yoksa 36. Saatten sonra mıMerhaba benim de bugün 12.günüm kan verdim 38.51 çıktı nasıl sizce 15 mayıs yeniden vereceğim
Aşılamanın ikinci günü birinci gün olarak sayılıyorMerhaba catlatma ıgnesınden sonrakı gun olarak mı sayıyorsunuz yoksa 36. Saatten sonra mı
Merhaba benim de bugün 12.günüm kan verdim 38.51 çıktı nasıl sizce 15 mayıs yeniden vereceğim
Aşılama olduktan sonra ki gün aşılamanın ilk günü mü oluyor anlamadım benAşılamanın ikinci günü birinci gün olarak sayılıyor
Evet öyleymiş o günden saymaya başlanıyormuşAşılama olduktan sonra ki gün aşılamanın ilk günü mü oluyor anlamadım ben
Evet öyleymiş o günden saymaya başlanıyormuş
Bana da bilgi vermedi de burdaki arkadaşlar öyle olduğunu söylediSize doktorunuz mu dedi bekım doktorum bir bilgi vermedi
Benim de bugün iğneden sonra 6. Günüm normal test yaptım sadece bakmak için negatif çıktı normalde okuduğum yorumlarda hep pozitif görmüşler on gün boyunca bu normal mı yoksa tutmadıgı için miOvitrelle iğnesi oldum 6. Gün evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim değer düştü 10.gün test yaptım negatif çıktı. 12. Gün test yaptım pozitif çıktı şuan 14. Gün kan verdim ama kasık ağrılarım var göğsüm de de hassasiyet başladı iki gündür hamile miyim ? Böyle olup gebe kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?