Ovitrelle iğnesi oldum

Benim de bugün iğneden sonra 6. Günüm normal test yaptım sadece bakmak için negatif çıktı normalde okuduğum yorumlarda hep pozitif görmüşler on gün boyunca bu normal mı yoksa tutmadıgı için mi
Herkesin bünyesi farklı şu an negatif veya pozitif olmasu gebeliği göstermez. 14.gun testi tekrarlayin umarım tutmuştur

Benim de bugün iğneden sonra 6. Günüm normal test yaptım sadece bakmak için negatif çıktı normalde okuduğum yorumlarda hep pozitif görmüşler on gün boyunca bu normal mı yoksa tutmadıgı için mi
Canım bende 8 Mayıs'ta iğne oldum. Bugün baktım negatife donmus. Etkisi çok erken gitti bende şüphe ettim geçen ay 11. Güne kadar pozitifti.

Selam kızlar bende femara kullandım dün adetimin 14.günü doktora gittim yumurtam 20mm bir tane oluşmuştu çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacağım geç olmaz dimi nebilim kafama takıldı doktor sorun olmaz yarın akşam yapabilirsin dedi sizlerin boyutları nasıldı iğneyi mezaman yaptınız

Kendiliğinden catlamadıysa istedıgın zaman yapabılırsın bende evde kendım yaptım eşimin çalısma saatlarıni hesaplayarak. Benimkinim boyutu 22 mm 8 mayısta yaptım suan bekelemedeyım 15 gun olunca kan testı vercem

Yani boyunu öğrendiğiniz gün mü yaptınız benim dün öğleden sonra 4 gibi doktora gittim 20mm dedi yarın yap iğneyi dedi bugün akşam 10 gibi yapacam galiba günde 1-2 mm büyüyormuş benimde bugün 21 yad 22mm olmuştur inşallah tutar daha önce kasım ve aralık ayında denedim birinde 17mm diğer ay da 18mm idi

Aynen bı sorun olmaz ben aynı gun yapmıstum doktor dedıyse sorun yoktur. İnsallah tutar canım bana da 19 olması lazım dedi onun altında olursa tutmaz ve catlamaz dedi. Benimde 16 da kalmıstı sonradan büyüdü. Hiç gebeliğin oldu mu peki ilk gebelik mi

Daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım oldu sebepleri bulunamadı eşimin de benimde değerlerimiz çok iyi bir sene önceT rahim dendi histeroskopi oldum deneyin olur dendi ama yok kasım ve aralık aylarında ilk kez ilaç iğne kullandım birde bu ay inşallah tutar yaza artık tüp bebek düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz

Arkadaşlar merhaba bende bu ay iğne vuruldum şöyle eşimde sorun yok hatta değerleri baya iyi benimde yumurtam tam gelişmiyordu ve sonradan çatlamadığını öğrendik mart ayında sanırım ben ilk femara + duphastona başladım olmadı nisanda yine başladım ara kanamam oldu doktora gittim kist olmuş çok büyüdüğü için ilaç kullandım bu ay küçüldü şuan rahim tertemiz yine femara başladım ayın 14 ünde gittim 20 mm 2 tane yumurtam olmuş iğne verdi ama oteivelle bulunmadığı için gonapeptyl verdi 2 doz akşamına vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu 12 saat sonra tekrar oldu yani dün yani çok istiyorum çok umutluyum ama çokta korkuyorum olmaz diye iğneyi vurulduğumdan beri alt karın acıması hafif ağrı sizi falan oluyor birde midemi bozdu bunlar normal değil mi ve iğneyi vurulana kadar hafif akıntılarım vardı hatta sabahıda biraz oldu ama sonrasında yok denicek kadar az kesin çatlamış mıdır illa akıntı olması gerekiyor mu çatlamadı diye korkuyorum hala kasıklarımda gerginlik hissi var şuan ani hareketlerde acıma gibi oluyor yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim birlikte konuşalım bu süreçleri teşekkürler

İnsallah olur canım sen stres yapma cok düşünme Allah nasıp ettiğinde olur bu ay olcak mı olmucak mı diye dusundukce olmuyor. Tüp bebege gerek kalmaz insallah

Slm kızlar
Bende 7 mayısta iğnemi vurdum. Bugün 10. Gün bitti artık. Gündüz çok az hafif kahve rengi leke gördüm. Regl oldum sandım ve çıktım dışarı akşama kadar ordan oraya dolaştım stres atmak için :) eve geldim ama sıfır hiçbişey gelmemiş. Bu sefer umutlandım. Kafam karıştı. Ovulasyıon testi yaptım hemen çizgi çıktı büyük ihtimal daha etkisi geçmemiştir. Ama bel ağırlarım var. Karnım gorul gorul. Umarım regl olmam Çarşamba test veririm artık. Yorumlarınızı beklerim

Eklentiler

• 2744AAB1-EA19-422A-90B0-E705C5F9DDC6.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 13
Ayy insallah guzel haber alırsın ben evde test yapmadım uzulmektenn korkuyorum bırde benım agrılarım falan gecto sadece alt gobegım hala şiş bırde goguslerim cok şiş birde üşüme bı sıcak basma gelıyor 5 dk da bı değiştiyor bı üşüyorum bı ateslenıyorum bu sekılde olan var mı ki

O etkileri yaşayan var ve herkeste çok farklı. Benimde şuan regl berlitilerim var. Umarım yerleşme belirtileridir.

Testı yarın mı verıcektın canım ne yaptın adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…