Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle ile hamile kalanlar bir el atın lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
128
46
28
31
Kızlar merhaba ben 27.Mayıs perşembe günü çatlatma iğnemi oldum ve sonrasında 2 gün kasık ağrım oldu sol 2 sağda 3 olmak üzere toplamda 5 yumurtam vardı bugün artık 8.günüm ama ara ara kasık ağrısı gelip gidiyor ve 2 gündür dikkatimi çekiyor kremsi hafif sarıya çalan yoğun bir akıntı var. Daha önce bunları yaşayıp hamile olan var mı yani olumlu sonuç alanlar akıntınız oldu mu

Kızlar merhaba ben 27.Mayıs perşembe günü çatlatma iğnemi oldum ve sonrasında 2 gün kasık ağrım oldu sol 2 sağda 3 olmak üzere toplamda 5 yumurtam vardı bugün artık 8.günüm ama ara ara kasık ağrısı gelip gidiyor ve 2 gündür dikkatimi çekiyor kremsi hafif sarıya çalan yoğun bir akıntı var. Daha önce bunları yaşayıp hamile olan var mı yani olumlu sonuç alanlar akıntınız oldu mu
Bende Mayıs ın 25 inde iğnemi oldum sol tarafta iki yumurta vardı biri çatlamış ti bu gün iğne yapılalı 15 gün oldu bende de kasık sancısı ve akıntı var sanki âdet oluyormuşum gibi akıntı geliyor beyaz kremsi gibi test yapcam bu gün Allah'ın izniyle

Bende Mayıs ın 25 inde iğnemi oldum sol tarafta iki yumurta vardı biri çatlamış ti bu gün iğne yapılalı 15 gün oldu bende de kasık sancısı ve akıntı var sanki âdet oluyormuşum gibi akıntı geliyor beyaz kremsi gibi test yapcam bu gün Allah'ın izniyle
Benimde bugün iğne olduğum günü de sayarsak 13.gün ama ben artık test yapmayacağım canım dün ve bugün yaptım negatif :( isyan etmek gibi olmasın ama negatif sonucu görmekten çok sıkıldım seninle belirtilerimiz aynı sonucunu benimle de paylaşır mısın

Benimde bugün iğne olduğum günü de sayarsak 13.gün ama ben artık test yapmayacağım canım dün ve bugün yaptım negatif :KK43: isyan etmek gibi olmasın ama negatif sonucu görmekten çok sıkıldım seninle belirtilerimiz aynı sonucunu benimle de paylaşır mısın
14. Güne kadar yanıltıyor iğne hamilelik hormonu salgiliyor vücutta ben bu gün test yaptım ama çıkmadı kan tahlili yap dedi doktorum

kuzum benimde bugün 10. günüm bende 15. günü bekliyorum sonucun inşallah pozitiftir bizede haber ver bi umut olsun

Sende mi ovitrelle ile hamile kaldın canım benim bugün 13. Günüm kaset teste çıkmadı erken mi acaba
Evet canım ben 12.gün kan testi ile öğrendim düşük bir değerdi teste güvenmiyorum ben pek kanda beta hcg baktır derim adetin gecikirse

Evet canım ben 12.gün kan testi ile öğrendim düşük bir değerdi teste güvenmiyorum ben pek kanda beta hcg baktır derim adetin gecikirse
Kaç çıkmıştı değerin canım 12.günde birde yumurtaların kaç mm di bu arada tebrik ederim rabbim sağlıkla kavuştursun evladına

Kaç çıkmıştı değerin canım 12.günde birde yumurtaların kaç mm di bu arada tebrik ederim rabbim sağlıkla kavuştursun evladına
17 çıkmıştı 19 mm tek yumurtam vardı amin inşallah canım Allah sanada nasip etsin

Back
X