Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle ile hamile kalanlar bir el atın lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben klomen ve otriville ile ilk ay denememde hamile kaldım şuan 9 haftalığım. En belirgin şey kasık ağrısıydı benim iğneden 7 ve 8 gün sonra akşamları değişik Bi ağrı olmuştu yumurtlama ğrısı yaşıyorsanız ondan Bi tık daha fazla. Ben 10 11de negatif gördüm iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak istemiştim 12. Günde de çok çok silik Bi şekilde gördüm o gün kan verdiğimde değerim 14lerde bişeydi. Farkwttiğim bişey de şuydu burda okumuştum denemek istemiştim ovulasyon testim vardı evde ondan önce ovuşaydon testi denemiştim kalmıştı hamileyken koyulaşmaya başlıyor diyorlardı onuda o ay yapmıştım hemde bitirmek için silikleştiğini gördüm ama daha sonra koyulaşmaya başlamıştı oda pik olmasa da tam küçük olduğu için artık normalde ki gibi silik çıkmıyordu. Kullandığınız testin duyarlılığın göre değişebilir kızlar 15.gün kesin sonuç alırsınız

Ben klomen ve otriville ile ilk ay denememde hamile kaldım şuan 9 haftalığım. En belirgin şey kasık ağrısıydı benim iğneden 7 ve 8 gün sonra akşamları değişik Bi ağrı olmuştu yumurtlama ğrısı yaşıyorsanız ondan Bi tık daha fazla. Ben 10 11de negatif gördüm iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak istemiştim 12. Günde de çok çok silik Bi şekilde gördüm o gün kan verdiğimde değerim 14lerde bişeydi. Farkwttiğim bişey de şuydu burda okumuştum denemek istemiştim ovulasyon testim vardı evde ondan önce ovuşaydon testi denemiştim kalmıştı hamileyken koyulaşmaya başlıyor diyorlardı onuda o ay yapmıştım hemde bitirmek için silikleştiğini gördüm ama daha sonra koyulaşmaya başlamıştı oda pik olmasa da tam küçük olduğu için artık normalde ki gibi silik çıkmıyordu. Kullandığınız testin duyarlılığın göre değişebilir kızlar 15.gün kesin sonuç alırsınız
bu gün iğne yapılalı 17 gün oldu ama ben bu gün adet oldum çok fazla kasığımda sancı var dün kan tahlili yaptırdım birazdan sonucu alcam allahım nasip olur

ben dün iğnenin 11. gününde kan verdim ve sonuç negatifti , ama 15. gün tekrar kan vereceğim içime bir şüphe düştü

Ewet ben de dün yaptırdım 16. günde bu gün sonuç alçak ama âdet oldum
bende birde pco var şimdi tamam negatif çıktı ama adet tarihimde belli değil ki onu bekleyeyim keske olsam da kurtulsam ,en azından yeni tedaviye baslarız 60 -70 gün geciktiğini biliyorum

bende birde pco var şimdi tamam negatif çıktı ama adet tarihimde belli değil ki onu bekleyeyim keske olsam da kurtulsam ,en azından yeni tedaviye baslarız 60 -70 gün geciktiğini biliyorum
Ben klomene tekrar başlıyorum doktoru aradım negatif çıktı hamilelik tekrar tedavi verdi

29 Mayıs da ikinci kez ovitrelle iğnem yapıldı. 13. gün test yaptım silik şekilde çıktı. 17. gün yani dün tekrar yaptım kıpkırmızıydı. Bu gün de kan verdim bekliyorum sonucu.
Ben de adet olacak gibi sızı şeklinde ağrı oldu daha da devam ediyor , meme hassasiyeti ve ağrısı da çok oldu.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️☺️☺️☺️ peki birşey sormak istiyorum. Genelde o 12 günlük süreçte hissettin mi hamile olduğunu? Yada olağan dışı birsey var mıydı?
Hayır canım yoktu adetim gecikince göğüslerim hassaslaştı ve hala belirtim yok 10+2 oldu

Hayır canım yoktu adetim gecikince göğüslerim hassaslaştı ve hala belirtim yok 10+2 oldu
Canım kasıklarında ağrın falan olmadı kı hiç ekstra iğneden sonra regli dönemine kadarr
Benimde bugün 6. Günüm iğne gününü saymassak
Hiç ağrım falan yok
Bazı yerlerde okudum döllenme olduysa kasıkta ağrılar devam eder regli dönemine Kdar falan diye biraz moralim bozuldu açıkcası benim döllenme olmadı mı acaba hiç ağrım yok gibi düşündüm😒

Canım kasıklarında ağrın falan olmadı kı hiç ekstra iğneden sonra regli dönemine kadarr
Hiç ağrım falan yok
Bazı yerlerde okudum döllenme olduysa kasıkta ağrılar devam eder regli dönemine Kdar falan diye biraz moralim bozuldu açıkcası benim döllenme olmadı mı acaba hiç ağrım yok gibi düşündüm😒
Hayır hiç olmadı sadece adet olacağım gün adet sancılarım olmuştu herkeste belirti farklı olabiliyor hiç öyle düşünme ☺️ Allahım inşallah tutmuştur stres yapmayın o çok etki eder

Hiç ağrım falan yok
Aynı durumdayız 6. Günüm resmen kendimi dinliyorum ama bi belirtim yok ☹️ Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun gerçi şuan çok erken ama

Hayır hiç olmadı sadece adet olacağım gün adet sancılarım olmuştu herkeste belirti farklı olabiliyor hiç öyle düşünme ☺️ Allahım inşallah tutmuştur stres yapmayın o çok etki eder
Ya çok teşekkür ederim cevap için gerçekten
Aslında başından beri çok yüksek tuttum moralimi klomene cevap aldım, yumurta 20 mm oldu iğne oldum, günleri değerlendirdik dikkat ettim vs
Bu yüzden hep yüksekti moralim, ama bi kaç gündür böyle denk gelince üzüldüm ne yalan söylim ağrımda geçince dedim olmadı galiba
Ama iyiki denk geldim sana =)
Sende hayırlısıyla kucağına alırsın insallah🥰

Aynı durumdayız 6. Günüm resmen kendimi dinliyorum ama bi belirtim yok ☹️ Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun gerçi şuan çok erken ama
Bak olmayanda oluyomus kuzu bence üzme sende kendini, ne yalan söylim bende iki gündür taktıım kafaya ağrım yok bişeyim yok diye =)
Ama şimdi rahatladım
Daha erken epey, yani dayanabilirsem 14. Günden erken yapmim diyorum çok yanıltıyor baksana
İnsallah dayanırım tabi=)

Senin kaçıncı denemen iğneyle, ilaç falan kullandın mı sende
Benim ilk denemem klomen kullandım bide bu iğne işte

Bak olmayanda oluyomus kuzu bence üzme sende kendini, ne yalan söylim bende iki gündür taktıım kafaya ağrım yok bişeyim yok diye =)
Ama şimdi rahatladım
Daha erken epey, yani dayanabilirsem 14. Günden erken yapmim diyorum çok yanıltıyor baksana
İnsallah dayanırım tabi=)

Senin kaçıncı denemen iğneyle, ilaç falan kullandın mı sende
Benim ilk denemem klomen kullandım bide bu iğne işte
Benim ikinci denemem de kimyasal gebelik oldu toplamda 6 kez denedik bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım. İlaç ve iğneyle ilk kez deniyorum ben de yumurta 18 mm iken iğne yaptım. Bugün 6. Gün iğneden sonra bekliyoruz bakalım inşallah güzel haberler alırız 🙏 sen kaç aydır istiyorsun

Back
X