Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok malesef arada kasık ağrısı işte o kdrBelirtilerin var mı canım
Ben de bugün ovitrelle vuruldum. Adetin 5. Günü 15 ağustosta 5 gün 2×1 klomen kullandım. Bugün sağımda ve solumda 1er tane 18.5 mm yumurta oluşmuş. Benim sol tüpüm tıkalı ama sağ tarafın onu kapma ihtimali olabiliyor dedi. İğneden 1 saat kadar sonra baş ağrısı ve sersemlik oluştu hala da devam ediyor. Adet olacağın gün kan ver dedi sadece. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin dediMerhaba herkese inşallah bekleyen herkesin kucağı dolar biran öncebende yarın ilk kez ovitrelle igne vuracağım. Bugün ki kontrolüm de yumurta boyutu 19 mm olmuştu. 5 gun letu kullandım. Pcos olmana rağmen yumurtan cok güzel olmuş dedi. inşallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
![]()
İnşallah gönlünüzce olurBen de bugün ovitrelle vuruldum. Adetin 5. Günü 15 ağustosta 5 gün 2×1 klomen kullandım. Bugün sağımda ve solumda 1er tane 18.5 mm yumurta oluşmuş. Benim sol tüpüm tıkalı ama sağ tarafın onu kapma ihtimali olabiliyor dedi. İğneden 1 saat kadar sonra baş ağrısı ve sersemlik oluştu hala da devam ediyor. Adet olacağın gün kan ver dedi sadece. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin dedi
Bana bu akşam ve yarın akşamı değerlendir 24. Saatte çatlar genelde ama içerde sperm bulunsun dedi. Saat bazlı bişey demedi. Ovitrelle mi olacaksın ?İnşallah gönlünüzce olurdoktorum bana da 5. Gun letu 2×1 basladi. Yarin sabah 10 da vuracağım iğneyi. Sonrasi 38. Saatte degerlendirmemi istedi. Sonra da gün aşırı olacak şekilde. Ama 38. Saatin önemini baya vurguladı.
Evet ovitrelle, bilmiyorum benim doktorum da bu şekilde istedi iğne öncesi de değerlendirdik bu arada.Bana bu akşam ve yarın akşamı değerlendir 24. Saatte çatlar genelde ama içerde sperm bulunsun dedi. Saat bazlı bişey demedi. Ovitrelle mi olacaksın ?
Bilemiyorum. Zaten istesek de eşim gece çalıştığı için tam tamına 38. Saati tutturamazdıkEvet ovitrelle, bilmiyorum benim doktorum da bu şekilde istedi iğne öncesi de değerlendirdik bu arada.
:) hayirlisi olsun cidden. Bende simdi uyguladım igneyiBilemiyorum. Zaten istesek de eşim gece çalıştığı için tam tamına 38. Saati tutturamazdık![]()
Canım letu hakkında bilgim yok ama iğneyi aynı vurur doktorunKızlar bi sorum olucak geçenlerde letu ve ovitrelle kullandım ama yumurtam çatlamadı kist oldu bu gibi durumlarda bir dahaki tedavide iğne dozu veya sayısı artırılır mı bilginiz var mı illa tek iğne mi olmalı
Ama tek dozda çatlamıyo bu normal mi kiCanım letu hakkında bilgim yok ama iğneyi aynı vurur doktorun