Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu dediklerin ignenin etkisi olabilir canim.akinti yumurtlama zamani artar catlayinca en fazla oldugu zamandir ama herkeste ayni olucak diyede bi kaide yoktur bunlari dusunmemeye calisarak iliski olursa daha cok sansin olur dusunme ne olacaksa sonunda o oluyor zaten.
Çok haklısın.

Benim bugun kontrolum vardi 20 mm.yumurta var dedi.catlatma ignesi verdi vuruldum.bu 4.denemem ins bu ay olumlu olur.6 ay deniycez dedi boyle olmazsa asilama.

Benim bugun kontrolum vardi 20 mm.yumurta var dedi.catlatma ignesi verdi vuruldum.bu 4.denemem ins bu ay olumlu olur.6 ay deniycez dedi boyle olmazsa asilama.
bende bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ,
bugün 8. gün bakalım beklemedeyim .
bekleme kısmı en zor olanı .hakkımızda hayırlısı olsun

bende bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ,
bugün 8. gün bakalım beklemedeyim .
bekleme kısmı en zor olanı .hakkımızda hayırlısı olsun
Amin.benimki 2 gun icinde catliyo ve 14.gun hasta oldum 3 aydada boyle oldu bakalim bu sefer ins olumlu bi sonuc alirim.en azindan 16 gun say olmazsan umit var demektir.

Selam arkadaşlar bu ay 2.çatlatma iğnesi femara tedavisi uyguladık.Göbekden vurdum bu ay iğneyi.önce ki çatlatma iğnem 4 -5 ay önce klomenle bacakdan yapmıştım.gebelik testini hormon etkisini görmek için 8,9. Günlerde yapmıştım, ikinci çizgi çok sonra akşama yerinin gölgesi belirmişti.Şimdi ise 8.günümde yaptım 5-10 dk içerisnde belirginleşti.ovulasyon testinide bu ay çatlatma iğnesini vurduğumdan beri yapıyorum.dah bugün silikleşmeye başlamış sizce iğnedeki bhcg hormon etkisi kaybolmaya başlamışmıdır.bu şekilde yaşayıp hamile kalan arkadaşlar var mı :)inşallah bat 3ekimde de 2.çizgiyi görmek nasip olur :)

Eklentiler

• P_20170926_160320_1_p.webp
    P_20170926_160320_1_p.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 137
Selam arkadaşlar bu ay 2.çatlatma iğnesi femara tedavisi uyguladık.Göbekden vurdum bu ay iğneyi.önce ki çatlatma iğnem 4 -5 ay önce klomenle bacakdan yapmıştım.gebelik testini hormon etkisini görmek için 8,9. Günlerde yapmıştım, ikinci çizgi çok sonra akşama yerinin gölgesi belirmişti.Şimdi ise 8.günümde yaptım 5-10 dk içerisnde belirginleşti.ovulasyon testinide bu ay çatlatma iğnesini vurduğumdan beri yapıyorum.dah bugün silikleşmeye başlamış sizce iğnedeki bhcg hormon etkisi kaybolmaya başlamışmıdır.bu şekilde yaşayıp hamile kalan arkadaşlar var mı :)inşallah bat 3ekimde de 2.çizgiyi görmek nasip olur :)
8.gun bence cok erken olmus en azindan bi 12 gun gecince yap derim.

O merak bendede var ama korkumdan yapamiyorum benim bat 30 eylul diye hesapladim diger aylardan yola cikarak ignenin 16.gunu hasta oldum bu 4.klomen ve ovitrelle bakalim bu ay ne olacaak.
hayırlısıyla sonu bebiş olsun inşallah.bizde bu ay olmassa kasımda aşılama yaptırcaz zaten bakalım kısmet.bende pozitif gebelik testi görmek istedim hormonun etkiside olsa güzel bi.duyguymuş :) ilk çatlatma iğnemde yaptığımda çıkmamıştı böyle.

hayırlısıyla sonu bebiş olsun inşallah.bizde bu ay olmassa kasımda aşılama yaptırcaz zaten bakalım kısmet.bende pozitif gebelik testi görmek istedim hormonun etkiside olsa güzel bi.duyguymuş :) ilk çatlatma iğnemde yaptığımda çıkmamıştı böyle.
Ins bat gununde yaptigin dahada belirgin cikar.hepimiz icin mutlu son olsun ins.

Kızlar bugün adet günüm ama tık yok sadece sağlı sollu iğne batması oluo ve akintimvar beyaz koyu kıvamlı szce adet belirtisimi yoksa hamislikmi

Bu ay klomen ve ovitrelle tedvaisi gorsum sali gnu igneyi vuruldum ve bugun 5.gunum sabahtan beri karnimda batmalar oluyo sizde bu sekldi agri oldumu ignedne kynakli olablrmi acaba

Catlatma iğnesi sonrası, 11. 12. 13 günler idrar testi negatif olup, sonra kan testi vererek hamile olduğunu öğrenen var mı?

Veya catlatma iğnesi sonrası, 13.güne kadar testte negatif sonuç almış, ama sonradan pozitife dönmüş var mı? :)

Selam kizlar size bir sorum var.. 1 tup bebek denememiz var spermiyogram sonuclarimiz 7 gunde(perhiz) 22 milyon 2 gunde 6-8 milyon. Tup bebekte once tuttu ama gelismedi doktor mikrocip yapmalarina ragmen spermin efektif olmayisindan kaynaklaniyor dedi. Degerlerim dustu kimyasal oldu. Simdi baska bir doktor neden asilama denemediniz dedi tabii ki denemek istiyoruz ama sperme daha cok is dusuyor denemeye deger mi tup bebekteki gibi karin sislikleri tuylenme vs yapiyor mu ilaclar? Morfoloji ve hareketlilik yuzde 3 iken mantikli mi asilama??

Selam kizlar size bir sorum var.. 1 tup bebek denememiz var spermiyogram sonuclarimiz 7 gunde(perhiz) 22 milyon 2 gunde 6-8 milyon. Tup bebekte once tuttu ama gelismedi doktor mikrocip yapmalarina ragmen spermin efektif olmayisindan kaynaklaniyor dedi. Degerlerim dustu kimyasal oldu. Simdi baska bir doktor neden asilama denemediniz dedi tabii ki denemek istiyoruz ama sperme daha cok is dusuyor denemeye deger mi tup bebekteki gibi karin sislikleri tuylenme vs yapiyor mu ilaclar? Morfoloji ve hareketlilik yuzde 3 iken mantikli mi asilama??
canım bizimde morfolojimiz yüzde 2ydi en son bize önerdi doktor ama tabi yüzde 4o olması gerekiyormuş toplam ileri hareketli ve yerinde hareketlinin herkes başka birşey söylüyor canım bu işler karışık biraz

Slm benim gittiğim dr aşılama zaman kaybı dedi. 2015 ye Avrupa'da aşılama kaldırılmış çünkü üç aşılamanın maliyeti bi tüp bebeğe denk geliyor ayrıca stresi yıpranması vs. Dedi. Bana mantıklı geldi. Sonuç olarak spermler yumurtalara yakın bırakılıp kendi kendine döllenmesi bekletiliyor ekstra bir işlem yok. Karar yinede sizin

canım bizimde morfolojimiz yüzde 2ydi en son bize önerdi doktor ama tabi yüzde 4o olması gerekiyormuş toplam ileri hareketli ve yerinde hareketlinin herkes başka birşey söylüyor canım bu işler karışık biraz
Vallahi ne yapacagimizi sasirdik 40la 2 arasindaki fark muthis morfolojisi boyle olup da asilama tutan var mi acaba??

B
Slm benim gittiğim dr aşılama zaman kaybı dedi. 2015 ye Avrupa'da aşılama kaldırılmış çünkü üç aşılamanın maliyeti bi tüp bebeğe denk geliyor ayrıca stresi yıpranması vs. Dedi. Bana mantıklı geldi. Sonuç olarak spermler yumurtalara yakın bırakılıp kendi kendine döllenmesi bekletiliyor ekstra bir işlem yok. Karar yinede sizin
biz de boyle dusunerek girmistik tup bebek olayina fakat tutunmasina ragmen buyumedi sperm efektif degil denince bunu yeni doktoruma da belirttim ama bu kadar dusuk morfoloji ve hareketlilige nasil asilama onerdi hic anlamadim esim de atladi evet yaptiralim diye olan yine bana olacak gibi..

Vallahi ne yapacagimizi sasirdik 40la 2 arasindaki fark muthis morfolojisi boyle olup da asilama tutan var mi acaba??
morfoloji yüzde 1 olup normalden tutan bile var canım hepsi Allah ol derse oluyor kuzu, inşallah bir çare olarak tutar aşılamalar. ama bence dna hasarı falan yaptırın tedavi olun sonra deneyin boşuna para zman ve umut kaybı olmasın..

Back
X