- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
​yok canım doktor klomenle %35 şansın aşılamayla %20 demiişti..o yuzden aşılama yapmak taraftarı değilim pek..
korkma canım allahın ıznıyle bısey olmaz...kaç senelık doktor ıllakı tecrubesı vardır bu konuda o yuzden guven doktoruna tatlım
beni de eklermisiniz listeye yaşım 28 ilk deneme sat 25 kasım iğneye başlama tarihi 27 kasım ayyy yeni yıla bebişlerimizle girelim nooluuurrr:)
canlarım iş çıkışı uğradım doktora yaa sen de ne evhamlısın sen hamile kalınca senden çekeceğim var benim dedisen zırt pırt çıkar gelirsin yok oynadı yok sızladı yok kıpırdadı aman bişey mi oldu diye dedi neyse baktı bugün 20 ve 21 mm bu durumda dün 18 olmuştur kesin dedi henüz çatlamamış kızlar şu an bacağıma doğru da vuran 1 ağrı var
bir de iğneden sonra bu yoğun göğüs ağrısı normal mi
canım aynısını bugun dr.banada soyledı yandık senle ısımız var dıye psıkolojıkmen cok rahatlıyorum onu gorunce cok guleryuzlu sevecen bı bayan yarın klomene baslıyorum benım yumurtalar catlamış ama bı ıse yararmamış catlamaları bu haın spermler kacıp gıtmış buluşmamış benım guzelım yumoşlarımla ayın 19 da tekrar kontrol ve muhtemelen tekrar ovıtrella kullancam ıstedıgın zaman al evde bulunsun dedı belkı lazım olur belkıde olmaz bu arada ben hergun 4-5 kuru ıncır yıyorum bırazda cevız bıde kecıboynuzu pekmezı ozu kullanıyorum bıde bal tarcın corek otu kullancam ayyyyyyyyyy ne cok sey kullanıyom yaaaaaa
canım aynısını bugun dr.banada soyledı yandık senle ısımız var dıye psıkolojıkmen cok rahatlıyorum onu gorunce cok guleryuzlu sevecen bı bayan yarın klomene baslıyorum benım yumurtalar catlamış ama bı ıse yararmamış catlamaları bu haın spermler kacıp gıtmış buluşmamış benım guzelım yumoşlarımla ayın 19 da tekrar kontrol ve muhtemelen tekrar ovıtrella kullancam ıstedıgın zaman al evde bulunsun dedı belkı lazım olur belkıde olmaz bu arada ben hergun 4-5 kuru ıncır yıyorum bırazda cevız bıde kecıboynuzu pekmezı ozu kullanıyorum bıde bal tarcın corek otu kullancam ayyyyyyyyyy ne cok sey kullanıyom yaaaaaa
kızlar bu gün doktora gittim 4 tane yumoş saydı en büyüğü 11 mm miş bir kaç gün daha kullanıcam iğneyi, birde bişey öğrendim devlet 3 tane rapor hakkı veriyomuş bizlere benim bitanesi gitti sonraki aylardada olmazsa çok masraflı olucak bu tedaviler çok üzüldüm ya
İlk defa yazıyorum, sürekli takip ediyorum..POK'uyum ve klomen kullandıktan sonra ovıtrelle vuruldum bu ayın 7'inde ve 3 gün üst üste ilişki önerdi benimde doktorum ondan sonrası selbes dedi. Benimde ertesi günü çok kasıklarımda batma gibi ağrım oldu ve birazda akıntım oldu, bilmiyorum hamilemiyim inşallah öğledir. Bu ayın 21'inde belli olacak eğer hamileysen 21'inde kanda çıkar dedi.. Günü iple çekiyorum dualarınızı esirgemeyin İnşallah hepiniz mutlu haberler alırız bu ay Arkadaşlar..
canım bende yemıştım hergun incirle cevız bal tarcın çorek otunuda enedım inş faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?