ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listemizide öne alalım gerilerde kalmasın

bilgileri eksik olanlar söylerse tamamlarım şekerler

​yok canım doktor klomenle %35 şansın aşılamayla %20 demiişti..o yuzden aşılama yapmak taraftarı değilim pek..

şöyle birsey var bu iğnelerle gebe kalmayıp aşılamayla hamiş kalan bi çok insan var çevremdede var tabii bizi etkilermi o tartışılır

evet canım aslında her sayfada olsa bu liste çok dehset olur daha güzel oldu birbirimizi biliyoruz artık listemizde çok güzel olmuş içindeki bilgiler hariç keske hepsinde hamiş olsaydı ve bizim gebelik tarihlrimiz olsaydı ah ahhhhhhhhhh

beni de eklermisiniz listeye yaşım 28 ilk deneme sat 25 kasım iğneye başlama tarihi 27 kasım ayyy yeni yıla bebişlerimizle girelim nooluuurrr:)

korkma canım allahın ıznıyle bısey olmaz...kaç senelık doktor ıllakı tecrubesı vardır bu konuda o yuzden guven doktoruna tatlım

canlarım iş çıkışı uğradım doktora yaa sen de ne evhamlısın sen hamile kalınca senden çekeceğim var benim dedi sen zırt pırt çıkar gelirsin yok oynadı yok sızladı yok kıpırdadı aman bişey mi oldu diye dedi neyse baktı bugün 20 ve 21 mm bu durumda dün 18 olmuştur kesin dedi henüz çatlamamış kızlar şu an bacağıma doğru da vuran 1 ağrı var

kızlar hemen öyle tüp felan düşünmek yok. durun bakalım daha çalışmalara devam hız kesmeyin hem tüp bile olsa sebepsiz infertiller de tüp bebekte başarı oranı çok yüksekmiş doktorum söyledi inşallah gerek kalmaz ama yine de bil böyle dedi

kızlarrrr 3 aşılama olmadan devlet tüp bebeği karşılamıyormuş doğru mu:SSS

birsenn bu arada benim 2. klomenim iilk iğnemmm

canım aynısını bugun dr.banada soyledı yandık senle ısımız var dıye psıkolojıkmen cok rahatlıyorum onu gorunce cok guleryuzlu sevecen bı bayan yarın klomene baslıyorum benım yumurtalar catlamış ama bı ıse yararmamış catlamaları bu haın spermler kacıp gıtmış buluşmamış benım guzelım yumoşlarımla ayın 19 da tekrar kontrol ve muhtemelen tekrar ovıtrella kullancam ıstedıgın zaman al evde bulunsun dedı belkı lazım olur belkıde olmaz bu arada ben hergun 4-5 kuru ıncır yıyorum bırazda cevız bıde kecıboynuzu pekmezı ozu kullanıyorum bıde bal tarcın corek otu kullancam ayyyyyyyyyy ne cok sey kullanıyom yaaaaaa

canım bende yemıştım hergun incirle cevız bal tarcın çorek otunuda enedım inş faydalı olur

kızlar bu gün doktora gittim 4 tane yumoş saydı en büyüğü 11 mm miş bir kaç gün daha kullanıcam iğneyi, birde bişey öğrendim devlet 3 tane rapor hakkı veriyomuş bizlere benim bitanesi gitti sonraki aylardada olmazsa çok masraflı olucak bu tedaviler çok üzüldüm ya

canım bende incir havuç yapıyorum bakalım nolucak şifa olsun inşallah

İlk defa yazıyorum, sürekli takip ediyorum..POK'uyum ve klomen kullandıktan sonra ovıtrelle vuruldum bu ayın 7'inde ve 3 gün üst üste ilişki önerdi benimde doktorum ondan sonrası selbes dedi. Benimde ertesi günü çok kasıklarımda batma gibi ağrım oldu ve birazda akıntım oldu, bilmiyorum hamilemiyim inşallah öğledir. Bu ayın 21'inde belli olacak eğer hamileysen 21'inde kanda çıkar dedi.. Günü iple çekiyorum dualarınızı esirgemeyin İnşallah hepiniz mutlu haberler alırız bu ay Arkadaşlar..

günaydın canım ben hep para verip alıyorum iğneleri nasıl rapor çıkarılıyoki benim hiç bilgim yok.bundan dr.hiç sölemedi bana

canım bu sayma işini bırak yoksa günler geçmez sana inş.hamişsindir ama o kasık batmaları iğnenin etkisi tatlım yumurtaların çatlıyo demekki bende iğneden sonra üst üste 3 gün sonra gün aşrı birliktelik demiyşti dr.hayırlısı inş.hamiş oluruz hepimiz bence bat tarihin gelmeden test yapma onu bekle dayanamıycaksın biliyorum ama sen bilirsin

arkadaşlar, ben 1,5 yıllık evliyim. 15 gün önce ovitrelle iğne vuruldum. Klomen ve gynodel ilaç kullanmıştım. doktor 19.5 mm yumurtan var demişti. Şimdi kasık ağrısı, göğüs uçlarında büyüme aşırı ağrı var bir de koyu beyaz bir akıntım, gece yatınca bel ağrım oluyor dönemiyorum.

acaba hamile olabilirmiyim ne zaman test yapmalıyım, tecrübelerinize ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…