Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar
mrb canım herkesin istediğini sende istiyosun ve hepimizi yaptığı hatayı bari sen yapma öncelkle günlerini sayma daha çabuk geçecektr ikincisi ise 2gün oldu iğneyi yaptığın şimdiden hamile kalacakmıyım diye düşünme inş.güzel haberler veririsin tedavinde hayırlı olsun stres yapma
cnm ben 1 kere klomen kullandım hangı bılgıler lazım.Bu ay ilaç kullanmadan olgunlaştı yumurtam
güle güleeeee bende çıkyom kızlar son 10 dk. mesai bitimine ancak hazırlanırm görüşürüüzzzzzzzzz
Herkese merhaba. Ben yeni üye oldum foruma. 3 senelik evliyim ve pko hastasıyım. Çocuk düşünüyoruz doktorum bana yumurta takibi uyguluyor. Çatlatma iğnesi oldum ve 2 gün geçti iğne olalı. Ara ara kasıklarıma doğru ağrım oluyo ve karnımda şişlik var. Acaba hamile kalacak mıyım diye düşünüp duruyorum..İnşallah hamile kalırım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah:) herkese iyi akşamlar
canım çatlamıştır bence de tabi çatladıktan sonra çalışmanın anlamı kalmıyo maalesef artık beklemedeyiz bana yine tutmadı gibi geliyor içsel bir his bu progestan da beni mahvetti vaginal kullandım yine de ayakta uyukluyom valla
Bi başarabilsem kafama takmamayı haklısın ama işte çok istediğim için heralde takıyorum zaman zaman kafama. pko lu olduğum için de endişeliyim biraz olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum. Doktorum hiç bi sorun yok dedi. Kilo verdiğim için pko nun etkileri azalmış en azından yumurtalıklarım düzenli çalışıyormuş. Buna seviniyorum inşallah olur hepimizin
inşallah çatlamıştır ya çatlamasında sorun yok zaten tüplerden geçmiyor benım yumurtalarr ...aynen bende de o hısten bolcana var ama bbbz kızıyoriyi düşünelim iyi olsun bakalım....
ne yapayım moral vermek istiyorum hep düşündülerimizi tekrar düşünmeyelim istiyorum sonuç ortada zaten kızzzz yarında iğneden sonra oldumu çatladımı belki çatlamadı dersem bana kızzz çok kız hata intikamın acımasız olsun kulağımdan çek
Nasıl bir heyecandır bu di mi kızlar zaman geçmiyo sanki. Ama pko lu olmasam belki de bu kadar takmazdım. Aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı? Ya benim endişelerim var bu over hiperstimülasyon için. aşılama tedavisinde özellikle pko lu hastalarda çok dikkatli olunması gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda? Gerçi ben doktoruma güveniyorum ama inşallah sorun olmaz. Ben umutluyum hepimizin olacak inşallah:)
kızlarr aranızda çatlamadan sonra progestana başlayan var mı?beni mahvetti yaa vaginal aldığım halde bütün gün göz kapaklarımı zor kaldırdım vallahi ne ilaçmış sersem etti vallahi
canım rabbim dermazsız dert vermesin pko ile hamile kalan çok tedavi edilebilir bir durum hiç kaygılanma doktorun ona göre 1 tedavi vermiş zaten ve bak işe de yaramış düzenli yumurtlamışsın.....allah beterinden saklasın hiç bir şekilde yumurtlayamayanlar var rabbim korusun.....biz hiç 1 sorun olmadığı halde yıllardır bekliyoruz
Nasıl bir heyecandır bu di mi kızlar zaman geçmiyo sanki. Ama pko lu olmasam belki de bu kadar takmazdım. Aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı? Ya benim endişelerim var bu over hiperstimülasyon için. aşılama tedavisinde özellikle pko lu hastalarda çok dikkatli olunması gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda? Gerçi ben doktoruma güveniyorum ama inşallah sorun olmaz. Ben umutluyum hepimizin olacak inşallah:)
ben çok akıntı yapıyo diye duymuştum kız bi kaç güne düzelrsin
canım teyzemin de pco.vardı onun başka rahatsızlığı vardı ama öyle takmazdı kistini adet sökücü kullandı sökülmedi meğer hamileymiş üstelik pcosu olduğu halde artı rahminde et parçası vardı dr.lar başka şeyden korkuyodular ama rabbim verdimi veriyo şu varki hastaydı diye baya bi kiloda vermişti kilodan sonra oldu
Canım ben de o kadar kiloluydum ki. Adetlerim de hep düzensizdi. O zamanlar evli değildim hastalığımı da bilmiyodum. Bi gün doktora gittim. O bana çok güzel anlattı pko yu ve bunun bir kısır döngü olduğunu söyledi. Yani insan pko olduğu için mi kilo alır yoksa kilo aldığı için mi pko belirtileri artar döngüsünü anlattı. Bu zinciri kilo vererek kır dedi. Ben de bi hırslandım 20 kilo verdim. Hiç bir ilaç kullanmadan adetlerim düzene girdi. Şimdi çocuk deniyoruz işte Rabbim nasip eder inşallah. Teyzenin rahmindeki et parçası ciddi bişey değildi umarım canım
ne yapayım moral vermek istiyorum hep düşündülerimizi tekrar düşünmeyelim istiyorum sonuç ortada zaten kızzzz yarında iğneden sonra oldumu çatladımı belki çatlamadı dersem bana kızzz çok kız hata intikamın acımasız olsun kulağımdan çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?