- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Benide ekleyin ..
25 yasindayim 3 yildir isiyoruz ik aydir basladik buay igne tedavisuyle bugun catlatma ignemi vurdum son adet t. 30kasim antalyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar :)))
oyy yerım senı şekerim sağolasın moral verdıgın ıcın ama bende kendımı umutlandırmak ıstemıyorum çok kez hamılelık belırtılerı yaşayıp hep sonu husranla bıttı...o yuzden umutsuz vaka takılyorum..bu arada bugun acaip mide bulantısı sağ kasıkta batma ve bel agrısı yaşadım...bizim yumurtalar catlamadımı netti....heheheh tatlım aman çatlasınlarda ben intkam almasamda olur
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyorum bu gün misafirim vardı bayaaaa kalabalıktı onun hazırlığı vardı günler öncesinden öldüm çok şükür atlattım ayşegül nasılsın canım bir belirtin varmı senin çok az kaldı allah hayırlı haber verdirir inşallah sana burdan benim göğüslerim ağrımaya başladı uçları sadece sert sertler bi de bu gün hep ayakta olduğumamı kasığım ağrısından öldüm bacağıma vurdu misafirlerin yanında çaktırmamayada çalıştım ama baya şiddetliydi onlar gidince uzandım öle geçti benim yumurtalar yenimi çatlıyo nebiraz okudum herkes iğneyi bizden sonra yaptırmış ilk haberleri biz vercez heralde
hoşgeldin canım adet tarihlerimiz aynı iğne yaptınmı
Hosbuldum :)) evet bugun 6da yaptim sen yaptinmi
bende yarın yapacam hayırlı olsun canım iğnen kaç yumurtan olmuştu kaç ml olmuştu
Benide ekleyin ..
25 yasindayim 3 yildir isiyoruz ik aydir basladik buay igne tedavisuyle bugun catlatma ignemi vurdum son adet t. 30kasim antalyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar :)))
1yumurta olmustu ml sormadim senin kac yumrtan oldu ml ne dedi dr..
Bana 20gun icinde hastalanmazsan hamilesindir dedi
ama sen şanslısın canım ne güzel bir kızın var için rahattır en azından doğumdan sonra hiç korunmadınmı
bende gidiyorum yarın kontrole büyük ihtimal yarın çatlatma iğnesi olucam
üç tane olduda büyüme aşamasında bakalım yarın belli olacak
Hayirlsi olsun bakalim benim 1tane oda yapisik olan tarafimda pek umitli degiliz ama hadi hayirlisi bakalim
Evet hamdolsunki 3.5yasinda kizim var ama dogmdan sonrada hic korunmadigim halde olmadi maalesef sen asilamami yapacaksin
canım hayırlı olsun şimdiden iğnen aynı gün olursak güzel olur günleri saymayız artık
canım çok sağol kız ya ümitlendikte ne oldu sonuç hüsran oluyo herşeyi akışına bırakmak gerek
hayır canım aşılama değil burda aşılama yaptıran yok zaten bildiğim kadarıyla sen aşılamamı yaptırıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?