Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım yaa denk getiremiyoruz tamam senin dediğinde olabilir bakalım diğer kızlar ne diyo arayı bulup öyle başlarzben girdiğim zamanda kimse olmuyor burda yaaaaa zaten belim ve karnım bana kötü haberi vermeye başladı yine yok gerçektende tüm şanssızlan bu topik te toplanmışız![]()
ben girdiğim zamanda kimse olmuyor burda yaaaaa zaten belim ve karnım bana kötü haberi vermeye başladı yine yok gerçektende tüm şanssızlan bu topik te toplanmışız![]()
ben oldum sen olmazsın inş arkadaşım
önce lekelenme oluyor. genelde böyle olduğu için ben de regl oldum kabul ediyorum..
regl oldunmu lekelenmelerim var demiştin demek geldi öylemi o gıcık şeyyy
bide hep hayra yormaktan da yoruldum. üstüne adet görüyorumdur falan..kaç gündür evi bile süpürmedim, zorlamıyım diye kendimi...ne acı değil mi? herşeye rağmen, herşeyin normal olmasına rağmen çocuk sahibi olamamak ne garip...kaderden öteye gidilmiyor.hayırlısı.
kızlar ya klomen ve ovitrelle iğne kullanan oldu mu aranızda
​merhaba kızlar ben geldim hepiniz için dua ettim bu akşam..
kızzzzzzz hoşgeldin canım allah kabul etsin hayırlısıyla inş.
hoşbuldum canım amin inş. bu mübarek gece yuzu suyu hürmetine sesimizi duysunn allahımm
ben ilk kez kullandım bu ay ve kasıklarımda özellikle akşam saatlerinde bir sızı oluyor, normal mi diye merak ettim
ben ilk kez kullandım bu ay ve kasıklarımda özellikle akşam saatlerinde bir sızı oluyor, normal mi diye merak ettim