ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım ymurtlama kişiden kişiye değişiyormuş benim yumurtalar tembel 19. günde anca olgunlaştı senin yumurtalar zamanında üyümüş yani yumurtlamışsın yeterli olgunluğa ulaşınca(18mm 22mm arası)iğne yapılıyo kafan karışmasın no problem

thank you canım anladım

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]DUA YERİ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin şekerlerr... :51:

ayy bu ne güzell karşılma boylee hoşbuldumm kuzucum...sizlereee bolcana sevgi ve muhabbett getırdımm
:9::9:

cumamız mübarek olsun bu aradaaa:16:

sağol canım seninde cuman mübarek olsun kız o kadar yağ çektm muhabbet ve sevgi kuru kuruya gitmiyyy yanına tatlı birseyler getirmedinmi

kızzzz dedim belki sen getirdin diye neyse borcun olsun unutma bebişin olsun görürsün sen varmı belirtiler

henüz gelemedi benimki kuzucum..bugün iğnenin 14. günü ve bende hiç bir belirti yok biliyomusun..geçen ay bı hafta kaladan sancıarım başlamış hiç durmamıştı..şimdi çok hafıf bı dk vuruyor geçiyor hiç sancım yokta dıyebılırım..heycnla pazarı beklıyorum..iğnenin 16. gununde oluyrum ben g enelde..bu akşamda kendımı gelınlıkle gordum kısa gelınlık gıymısım o kadar guzel olmusumkı elımdede beyaz çiiçekler çiçeklerden yüzüm yarım gözüküyor falannnn hayıralara gıtsın inş.

selam kizlarr nasislsiniz...ben 1o gun once catlatma ognesi vuruldum...menegon ve prengly...klomenle iki yumurta olustu...19 21 mm...bugun 10.gunum...sag kasigim cok agiriyor..egilemiyorumm sanki bir agirlik var...bu sekilde olupta hamile kalan arkadslarimiz varmi...ilk defa vuruldum igneyi...test yapsam bugun cikarmi yoksa 14.gunu beklemelimiyim?

henüz gelemedi benimki kuzucum..bugün iğnenin 14. günü ve bende hiç bir belirti yok biliyomusun..geçen ay bı hafta kaladan sancıarım başlamış hiç durmamıştı..şimdi çok hafıf bı dk vuruyor geçiyor hiç sancım yokta dıyebılırım..heycnla pazarı beklıyorum..iğnenin 16. gununde oluyrum ben g enelde..bu akşamda kendımı gelınlıkle gordum kısa gelınlık gıymısım o kadar guzel olmusumkı elımdede beyaz çiiçekler çiçeklerden yüzüm yarım gözüküyor falannnn hayıralara gıtsın inş.

kız inş.ya bilmiyorum bende seni görmüştüm güzel bir rüyaydıda inş.güzel haberler verirsin bende 16.günde oliiimmm inş.sen olmazsın kız bu arada ilişki günlerinden sonra yine beraber oldunmu ben ben bıraktım o işi şimdilik

selam kizlarr nasislsiniz...ben 1o gun once catlatma ognesi vuruldum...menegon ve prengly...klomenle iki yumurta olustu...19 21 mm...bugun 10.gunum...sag kasigim cok agiriyor..egilemiyorumm sanki bir agirlik var...bu sekilde olupta hamile kalan arkadslarimiz varmi...ilk defa vuruldum igneyi...test yapsam bugun cikarmi yoksa 14.gunu beklemelimiyim?

as canım test çin daha erken ama ilk iğne olduğunda insan çok heyecanlı oluyo insan oldu artık hamileyim der insan 14.günde tahlilde çıkaar ama testte çıkıyomuş bazılarında

selam canım merhabalar..söyledıklerın gebelık belırtılerı olabılırde olmayabılırdı..aramızda hamile olmadıgı ıcın pek belırtılerımızı soylıyemıycez...test yapsan çıkmaz canım..iğnenin etkısı geçmesi için 14 gun beklemen gerek..inş. hmişsindir..:34:

kız inş.ya bilmiyorum bende seni görmüştüm güzel bir rüyaydıda inş.güzel haberler verirsin bende 16.günde oliiimmm inş.sen olmazsın kız bu arada ilişki günlerinden sonra yine beraber oldunmu ben ben bıraktım o işi şimdilik

ayy inş. tatlım yaa inşallah guzel haberler verebılırım...rüyalarımızda hayra çıkar inş.:16:

kızlar gelip soru sorup kaçiyyler bizden hamile şart bu topiğeeee acele edin yakarım sizi ilk hamiş abla olacak herseyi ona soracazzz

kız normalde bende akıntı olmaz dün beyaz akıntı geldi çok az benden üç gün oldu ilişkide yok acep girsemiydim ilişkiye bugünde var daha az ama

Back
X