ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

işe gitmeyi bırak hiç bişey yapmak istemiyorum ctesi doğum günüm eşim kutlama yapalım diyo onu da istemiyorum yakında kocalarla da papaz olucaz yani benim eşim de ben de çok üzülüyorum ben de istiyorum ama bende mi senin gibi davranayım dedi ben de sen anne olmayacaksın kadın değilsin beni anlayamazsın dedim biz de adet oldum olalı her gün kavga geçen arkadaşları ile dışarı çıktı dönüşte yine kavga sen beni yalnız bırakıp gittin zaten psikolojim bozuk dedim allah sonumuzu hayretsin bu gidişle jinekologa değil psikiyatriste görünmeye başlıcaz valla :43:

aynen inan hiç bişe yapasım yok tv izliyom çocuk görüyorum yine başlıyorum ağlamaya..herkesin bana acıdığını düşünüyorum artık ya saça salak şeyler hep beynimde.psikayatra gitmeyi düşünüyorum ama o ilaçlar yumurtaarın çalışmasını iyice engellermiş doktorum dedi...

bu arada ssk tüp bebek şartlarında aşılama şartı var mı pcos hastaları için..daha bende ne sorun var anlamadı kimse ama bir yumurtam büyüyor bir büyümüyor hormonlarım normal vs s ama yok işte geçen ay gereksiz büyüyen yumurtalarım bu ay büyümedi.. yani benm yumurtalarım büyümezse aşılama yapılamaz o şartı nasıl gerçekleştireceğim:SS

bu arada ssk tüp bebek şartlarında aşılama şartı var mı pcos hastaları için..daha bende ne sorun var anlamadı kimse ama bir yumurtam büyüyor bir büyümüyor hormonlarım normal vs s ama yok işte geçen ay gereksiz büyüyen yumurtalarım bu ay büyümedi.. yani benm yumurtalarım büyümezse aşılama yapılamaz o şartı nasıl gerçekleştireceğim:SS

banada doktor sol yumurtan zayıf dedi ama sağ çok iyi dedi aşılamayı yaptı ama kaç yumurtam olduğunu söylemedi

canım tüp bebek için 3 aşılama şartı vardı diye biliyorum ancak eşimin sperm sayısı aşılama için uygun değilse o zaman aşılamasız da direk tüp için rapor verilebiliyo sanırım. ama her şey normal ise o zaman önce 3 aşılama yaptırman gerekebilir.

Canım benim en büyük yumurtam 9mm idi dün gittim...iyi dediyse benmkiler gibi değildir.

yanlış anlamadıysam benimki 22 mm miş doktor ümitliydi eşimin spermide çok iyiymiş bide arkadaşlar eğer hereketsiz sperm sorunu yaşıyorsanız bu keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim.benim eşime geçen yıl hareketllik oranı % 25 demişti doktor 2ay keçiboynuzu suyu içti şimdi %50 olmuş

canım tüp bebek için 3 aşılama şartı vardı diye biliyorum ancak eşimin sperm sayısı aşılama için uygun değilse o zaman aşılamasız da direk tüp için rapor verilebiliyo sanırım. ama her şey normal ise o zaman önce 3 aşılama yaptırman gerekebilir.

canım ama yumurtam artık büyümeyecekse aşılamanın bir mantığı yokki yani 9-10 mm lik yumurtaya göstermelik aşılamamı olaacak:S

canım ama yumurtam artık büyümeyecekse aşılamanın bir mantığı yokki yani 9-10 mm lik yumurtaya göstermelik aşılamamı olaacak:S

canm ya acaba stresmi büyümesini engelledi yani neden böyle oldu bi ara yumurtanın 35mm olduğunu demiştn hatırladığım kadarıyla şimdi niye böyle oldu

yok canım ne şartı oyle birsey olsa dr.üçüncü iğnemde tüp bebek yapalım demezdi bence öyle bir şart yok çünkü kendimden biliyorum

canm ya acaba stresmi büyümesini engelledi yani neden böyle oldu bi ara yumurtanın 35mm olduğunu demiştn hatırladığım kadarıyla şimdi niye böyle oldu

hiç bişe anlamadık stres de olabilir sanırsam bilmiyorum geçen ay iki tane 20 civarı bir 35 mm olan yumurtam vardı bu ay 9 kafamın iyice karışmasına neden oldu:SS ağlamaktan başım kazan gibi şimdi de üfffffffffffff

merhaba kızlaarr bu gün rahim filki çektirdim canım biraz yandı ama içim çok yandı bu ikinci hep aynı şeylere maruz kalmak çok zoruma gidiyo artık tedavi eşim izin alıyo işten ayrı aranıyoruz benim komşular görüyo onlar ayrı arıyo bişey varmı ne oldu artık eşimede izin al demek zoruma gidiyo saçma sapan duygular ben artık çooooooooooooooook istiyorum allahım duy sesimi

kızlar ben geldım bugun doktordaydım pazar çatlatma iğnemı vurcam 4 tane yumoşum varmış:34:

merhaba kızlaarr bu gün rahim filki çektirdim canım biraz yandı ama içim çok yandı bu ikinci hep aynı şeylere maruz kalmak çok zoruma gidiyo artık tedavi eşim izin alıyo işten ayrı aranıyoruz benim komşular görüyo onlar ayrı arıyo bişey varmı ne oldu artık eşimede izin al demek zoruma gidiyo saçma sapan duygular ben artık çooooooooooooooook istiyorum allahım duy sesimi

oduyguyu cok iyi biliyorum canim rabbim daha cok bekletmez insallah.

kızlar ben geldım bugun doktordaydım pazar çatlatma iğnemı vurcam 4 tane yumoşum varmış:34:

hayırlı olsn arkadasım benm de 3 tane olms bugun 14. gunum ama hastalk belrtlerım gelıoo:( cok uzuluyorum ama bı taraftan da Allahtan dıorum..ınsss ıkız bebeklerın olur:)hepımızın ıns

hayırlı olsn arkadasım benm de 3 tane olms bugun 14. gunum ama hastalk belrtlerım gelıoo:( cok uzuluyorum ama bı taraftan da Allahtan dıorum..ınsss ıkız bebeklerın olur:)hepımızın ıns

arkadaşım benimde 13.günümdü bugün kaç gündür yarını bekliyodum test için ama bu akşam hafif bir kanama oldu yarın yinede test yaptıraym diyorum daha adetime 10 gün var

Oo maasallah yumoslar iki dene tutar insaallah :))

bu ay buyumemışlerdı ama 2 gunde ıyı buyumuşler doktorum pazar gununu vurdurmamı soyledı e2 tahlılımde cok ıyı cıktı cok uzulmuştum bu ay buyumedıler dıye ama hersey normale döndu çok şükür:34:

sagol canım inşallah olmazsın ama beklemegun sayma gecen ay kafayı yıcektım gunum yaklaştıgında ama sonuç yıne hüsran oldu artık olmıcakmış gıbı gelıyo ama işte bı umut ya

Back
X