- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin aysegul durumlar nasil
Hadi yakirmizilar geldimi ee dr nezaman gideceksin
geldımı yoksa gelmedıyse yap ya umut vardır belkı yenı yıla bebegın karnında gırersın![]()
gelmedi ama gelecek geleceğini bile bile gelirse üzülür insan bu arada iğnen hayırlı olsun canımmm
haklısın canım ya inşallah gelmez sagol valla iğne olmaktan bıktım resmen ya karnı delış deşik oldu![]()
dimi yaa of ben tek iğne kullanıyrumda sen çok iğne kullanıyosun allah yardım etsin kız ben aşılamaya geçecem sen niye yapmadın bu ay
korkuyorum ya sperm enjekte ederlerken ondan bışey demedım doktora bu ayda deneyeyımde dıger ay soylerım doktor bışey demezse
18ocakta ins. Hayirli haberleri verirsin birsen gelsede listeyi yenilese..gunaydın canım iyiyim valla nolsun dun catlatma ığnemı oldum bakalım artık nolcak bu ay sen nasılsın bebış napıyo tekrardan kan tahlılı yaptırdın mı
Kiz ben normaldede zaten kasik agrim olmazdi adet oncesi yinede olmadi ama kandegerlerini gorsugum halde bile akintim oluyo hastalandim saniyorum.. agrim degilde dun gece yatarken orda agirligi hissettim oyle bisey bide hala goguslerde dolgunluk.. kiz kirmizilari gormeden umidini yitirme okurmu insallah yarina olmazsin test yapip cift cizgiyi gorursun..burcu hiç karın kasık ağrın oluyomu bu iki gün içinde birde adet olacakmşsın gibi oluyormusun varmı bi değişiklik
başa gelen çekilir dün akşam eşim 1 aşılama 1 tüp bebek yapma şansını veririm başkada yapma allah vermiyosa bekleyecez diyo rabbim bizleri muhtaç etmesin inş. en kısa zamanda versin
18ocakta ins. Hayirli haberleri verirsin birsen gelsede listeyi yenilese..
Dun yaptim 3e katlamis ikigunde hamdolsun pazartesiye dr gidicem ins.
Kiz ben normaldede zaten kasik agrim olmazdi adet oncesi yinede olmadi ama kandegerlerini gorsugum halde bile akintim oluyo hastalandim saniyorum.. agrim degilde dun gece yatarken orda agirligi hissettim oyle bisey bide hala goguslerde dolgunluk.. kiz kirmizilari gormeden umidini yitirme okurmu insallah yarina olmazsin test yapip cift cizgiyi gorursun..
18ocakta ins. Hayirli haberleri verirsin birsen gelsede listeyi yenilese..
Dun yaptim 3e katlamis ikigunde hamdolsun pazartesiye dr gidicem ins.
çok sevındım canım inşllh saglıklı bı şekilde kucagına alırsın
inşallah bunlara gerek kalmaz canım ya
ya kızlar benım cok akıntım var su gıbı enfeksıyon falan olamaz dımı ya korkmaya basladım
Saol aysegulcum guzel temennin icin ..
Zeynocum silerken degil normalde geliyo akintim