ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

burcu hiç karın kasık ağrın oluyomu bu iki gün içinde birde adet olacakmşsın gibi oluyormusun varmı bi değişiklik

haklısın canım ya inşallah gelmez sagol valla iğne olmaktan bıktım resmen ya karnı delış deşik oldu:1:

dimi yaa of ben tek iğne kullanıyrumda sen çok iğne kullanıyosun allah yardım etsin kız ben aşılamaya geçecem sen niye yapmadın bu ay

dimi yaa of ben tek iğne kullanıyrumda sen çok iğne kullanıyosun allah yardım etsin kız ben aşılamaya geçecem sen niye yapmadın bu ay

korkuyorum ya sperm enjekte ederlerken ondan bışey demedım doktora bu ayda deneyeyımde dıger ay soylerım doktor bışey demezse

korkuyorum ya sperm enjekte ederlerken ondan bışey demedım doktora bu ayda deneyeyımde dıger ay soylerım doktor bışey demezse

başa gelen çekilir dün akşam eşim 1 aşılama 1 tüp bebek yapma şansını veririm başkada yapma allah vermiyosa bekleyecez diyo rabbim bizleri muhtaç etmesin inş. en kısa zamanda versin

gunaydın canım iyiyim valla nolsun dun catlatma ığnemı oldum bakalım artık nolcak bu ay sen nasılsın bebış napıyo tekrardan kan tahlılı yaptırdın mı
18ocakta ins. Hayirli haberleri verirsin birsen gelsede listeyi yenilese..
Dun yaptim 3e katlamis ikigunde hamdolsun pazartesiye dr gidicem ins.
burcu hiç karın kasık ağrın oluyomu bu iki gün içinde birde adet olacakmşsın gibi oluyormusun varmı bi değişiklik
Kiz ben normaldede zaten kasik agrim olmazdi adet oncesi yinede olmadi ama kandegerlerini gorsugum halde bile akintim oluyo hastalandim saniyorum.. agrim degilde dun gece yatarken orda agirligi hissettim oyle bisey bide hala goguslerde dolgunluk.. kiz kirmizilari gormeden umidini yitirme okurmu insallah yarina olmazsin test yapip cift cizgiyi gorursun..

başa gelen çekilir dün akşam eşim 1 aşılama 1 tüp bebek yapma şansını veririm başkada yapma allah vermiyosa bekleyecez diyo rabbim bizleri muhtaç etmesin inş. en kısa zamanda versin

inşallah bunlara gerek kalmaz canım ya

18ocakta ins. Hayirli haberleri verirsin birsen gelsede listeyi yenilese..
Dun yaptim 3e katlamis ikigunde hamdolsun pazartesiye dr gidicem ins.

Kiz ben normaldede zaten kasik agrim olmazdi adet oncesi yinede olmadi ama kandegerlerini gorsugum halde bile akintim oluyo hastalandim saniyorum.. agrim degilde dun gece yatarken orda agirligi hissettim oyle bisey bide hala goguslerde dolgunluk.. kiz kirmizilari gormeden umidini yitirme okurmu insallah yarina olmazsin test yapip cift cizgiyi gorursun..

peki ya akıntın nasıl çokmu yoksa peçeteyle felan silerkenmi geliyo böbreklerime bile hafiften sızı giriyo vala tabi kistin marifeti bugün hiç akıntım yok kuruyum karın ağrım var

inşallah bunlara gerek kalmaz canım ya

inş.ya çok zor süreçler zaten günlerde geçmiyo arada sağlı sollu alt karnıma ağrı giriyo saniyelik işte yni regl dönemi belirtilerim sanırım bu ay değişik belirtiler yaşadım diyebilirim göğüslerim şişti bugün normale döndü

ya kızlar benım cok akıntım var su gıbı enfeksıyon falan olamaz dımı ya korkmaya basladım

Saol aysegulcum guzel temennin icin ..
Zeynocum silerken degil normalde geliyo akintim

bendede normaldede geliydide neyse kızlar bugün adet günüm bide şayet olmazsam çarşamba test tutarım kız burcu yanma oluyomu sende hamişlerde yanma olurda genelde yada çevremdekilerde bende olunca regl olurummmm

kızlar bende dün sabah çatlatma iğnemi vuruldum iğneden önce yumurta büyüdügü için karnımın alt kısmında ağrı vardı iğnemi oldum bu sabah yine ağrım var yumurtam 19 mm idi iğnemi olduğum da şimdi büyümüştür belki de catlamıştır

Back
X