ah canım ya sevilecek gibi değil kışı ağrıyı ve insanlarını çok seviyorum ama bu nisan mayısa kadar devam eden kışı bunaltıyor bide gri heryer ...doğubeyazıt 7-8 derece fark ediyormuş merkeze göre sıcak yani geçen sene -34 ü görmüştük sabah fotolamıştımbu senede böyle devam ederse şubatta görürüz yine
burcuya sor onda da olmuşmu belki bir belirtidir kuzumm...
birseeen bu arada 10 ar okumuşumdur kuzumm üstüste okudum okudum bileydim sayardım:Sbide ben türkçe yazısından okuyorum sorun olmaz dimiii
burcuya sor onda da olmuşmu belki bir belirtidir kuzumm...
birseeen bu arada 10 ar okumuşumdur kuzumm üstüste okudum okudum bileydim sayardım:Sbide ben türkçe yazısından okuyorum sorun olmaz dimiii
canım allah kabul etsin dualarımızı inş. z önce abdest alıp yasin süresini okudum ve bu mubarek cuma saatınde dua ettim...rabbim kbul eylesin inş.
allah kbul etsin kuzum listeyi sıfırlıyorum şimdi sırayla gidicez...bende kenzül arşı turkçe yazısından okudum bişey olmaz herhalde...kuranda nerde var yada varmı bılmıyorum
cumamız mübarek olsun bu arada kızlarrr rabbimm gönlümüzden geçenleri bir an önce gerçekleştirsi inş.. AMİNNNN..
he canım össe sınavı için gelmiştim oraya hiç unutmam kirpiklerim buz tutmuştu tabi bizim ailenin yarısıda orda kışa bidaha hiç gitmemiştim ağrıya vala çok soğuk hele dışardan gelenler garibim alışmadıklarından zorluk çekiyordular tabi sende yaaa pınar dediğim dr. nasıl yok teyzemin eltisiin çocuğu 6yıldır yokmuş o doktora gitmiş haile adetinin üstünden 10gün geçmiş inanmamş test yapmış hamile kızzz bak yeminle git yaa ismi esra kız köyden gidiyormuş oraya hemde başka bi ilçenin köyünden seninde yakınında yahuuuu
allah kbul etsin kuzum listeyi sıfırlıyorum şimdi sırayla gidicez...bende kenzül arşı turkçe yazısından okudum bişey olmaz herhalde...kuranda nerde var yada varmı bılmıyorum
amin canım allah kabul etsin listeyi yenile sıra sende
kenzül arş kuranda yok canlar olsun rabbim kabul eder ben hepsinin arapçasını okuyacam
oo beybi ya bu işi ciddi çözemedim ben yavs alla alla kocacıkla gittim hatta bir çare olacağını bilsem ağrı dağına çıkarım bırak dibimdeki yeri
olur herhalde ben bilmiyorum kuran okumayı da o yüzden varmış her işte bir hayır bak ben dua etmemiştim bugune kadar demek ki allah etmemi istedi ama kimsede bana öyle bişe dememşti ben çok bilmiyorum duaları :18:
bu arada pınar sanki burda dr.kıtlığı var bizimkiler gelll o doktora görün diyorlar vala bak kız ben ble merak ediyorum o karıyı acep üflüyomuuu zaten ağrı çevresi ilçelerde okadar dalında iyi kadın doğumcu yok bi tek o var galiba namını duyuyorum
aminn kuzucum yeniledim..
bende arapçadan okuyorumda kenzül arşı bulamadım...önemli olan niyet rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallahh...
zeynep senın iğnelerden baska topikte satılıyo canım bakmak istersen raporlu fıyatına cok ucuz ya gördunmu
ayşegül yaa gördüm sağol ama yaa insanın içine sinmiyo tutmazsa kesin derim ilaçlar bozuk zaten bebiş yüzünden herseyden bi bahane buluyoruz günü kaçırdık yok bugünmü ogünmü yapsaydım diye halbuki hep bi bahane bu seferde iğneyi keşke ecz.alsaydım demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?