umarım olumsuz cevapla gelmemama haber veririm sizlere canlarım benimmm...
inşallah sevinçli haberler verırsın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım olumsuz cevapla gelmemama haber veririm sizlere canlarım benimmm...
hacıı yaa demek depremdi ya salandım ben çok fena başım döner gibi oldum eşimi aradım deprem oldu diye bana yok canım sana gelmişlr ne depremi dedi neyse demekki ona gitmişlerki hissedememş
ben ayaktaydım yururken hıssetmedım galıba hıssetseydım sabah beklerdım artık
kızlar hadı ii akşamlar ben cıkıyorum artık malum yemek vaktı![]()
oturuyosan veya yatıyosan hissediyosun hareket halindeyken pek hissedilmiyo
dündendir gögüslerimde dolgunluk ve ağrı,idrarımın renginde koyulaşma ve keskin bir koku var..ilaçtan mı gebelikten mi anlam veremedim..ama ilacı 6 gündür kullanıyorum yan etki olsaydı ilk günde olurdu diye düşünmeden edemiyorumhakkımızda hayırlsı artık..
depremi hissettinizmi ya ben çok korktum
yarın ilk idrarla test yapıp rahatlıycğm![]()
hangi iğneyi kullanıyorsun canım bana doktor merional diye bir iğne verdi sonra ovitrelle bu iğneyide hiç kimseden duymadıminş.canım hepimiz birbirimizn halinden anlarz takvimde gözüm vardı yaptım evet ilk denemem yarın kntrole gidecem belki cuma günü yapılır aşılama şimdi iğne kullanıyrm
iyikide hissetmemşsin ister istemz insan panikliyr sabah neyi beklerdn anlamdm canm
hangi iğneyi kullanıyorsun canım bana doktor merional diye bir iğne verdi sonra ovitrelle bu iğneyide hiç kimseden duymadım
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız yenı yemek yedık kalktık vs. anca oturdum gene nete. persembe doktora gıdıcem cok heyecanlıyım kızlar acaba ne dıyecek. ovıtrelleden sonra 11. gunum. ılıskıden sonra da 9. gun ınsallah hamıleyımdır. kımseye bır sey de demıyorum. ama heyecandan ölüyorum.
kendi kendime yazım bari 4 yumurtadan ikisi gelişmiş biraz 13ml olmuşlar çarşamba günü yine gidicemmmm
ben gonal kullanıyorum yarına biter herhalde ovitrelleyimi duymadn
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız yenı yemek yedık kalktık vs. anca oturdum gene nete. persembe doktora gıdıcem cok heyecanlıyım kızlar acaba ne dıyecek. ovıtrelleden sonra 11. gunum. ılıskıden sonra da 9. gun ınsallah hamıleyımdır. kımseye bır sey de demıyorum. ama heyecandan ölüyorum.