ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hacıı yaa demek depremdi ya salandım ben çok fena başım döner gibi oldum eşimi aradım deprem oldu diye bana yok canım sana gelmişlr ne depremi dedi neyse demekki ona gitmişlerki hissedememş

oturuyosan veya yatıyosan hissediyosun hareket halindeyken pek hissedilmiyo

dündendir gögüslerimde dolgunluk ve ağrı,idrarımın renginde koyulaşma ve keskin bir koku var..ilaçtan mı gebelikten mi anlam veremedim..ama ilacı 6 gündür kullanıyorum yan etki olsaydı ilk günde olurdu diye düşünmeden edemiyorum:21:hakkımızda hayırlsı artık..

bende 5 gundur kullanıyorum ılacı ama bende o tarz seyler yok sadece sık ıdrara cıkıyorum belkı havanın soguklugundandır ama goguslerımın ucları sankı koyulastı gıbı ama ben pek umutlu degılım

Son düzenleme:
yarın ilk idrarla test yapıp rahatlıycğm :4::4::4::4:

canım progesteron kullanıyosan ıstersen test ıcın bıraz bekle yanlıs bılmıyosam progesteron kullananlarda gebelık yoksa bıle testte pozıtıf sonuc cıkabılıyomus ne kadar dogru bılmıyorum ama dıkkatlı olmanda fayda var

inş.canım hepimiz birbirimizn halinden anlarz takvimde gözüm vardı yaptım evet ilk denemem yarın kntrole gidecem belki cuma günü yapılır aşılama şimdi iğne kullanıyrm
hangi iğneyi kullanıyorsun canım bana doktor merional diye bir iğne verdi sonra ovitrelle bu iğneyide hiç kimseden duymadım

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız yenı yemek yedık kalktık vs. anca oturdum gene nete. persembe doktora gıdıcem cok heyecanlıyım kızlar acaba ne dıyecek. ovıtrelleden sonra 11. gunum. ılıskıden sonra da 9. gun ınsallah hamıleyımdır. kımseye bır sey de demıyorum. ama heyecandan ölüyorum.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız yenı yemek yedık kalktık vs. anca oturdum gene nete. persembe doktora gıdıcem cok heyecanlıyım kızlar acaba ne dıyecek. ovıtrelleden sonra 11. gunum. ılıskıden sonra da 9. gun ınsallah hamıleyımdır. kımseye bır sey de demıyorum. ama heyecandan ölüyorum.

iyi akşamlar canım kız ölme yaşa hamile olsan varya artık unutursun bizi bu heyecanla bu panikle kesin üçüzü tutturursun

canım ya 1 yumurtayla üçüz nasıl dogurayım tek dogursam o yeter bana :))) ne yapayım heyecanlanıyorum yaaa 2 gun nasıl gececek bu arada hıc belırtı yok adetım de 10 gun falan var

ben gonal kullanıyorum yarına biter herhalde ovitrelleyimi duymadn

yok canım ovitrelle yi duymamak ne mümkün:)) konuştuğumuz topik bile ovitrelle:)))merional i diyorum ben kullandım ama başka kullanan duymadım acaba iyi değilmiydi 160 tl ye aldık 5 tanesini ama...göbektenmi yapıyorsun iğneyi

canım ıns.hamılesındır hadı bakalım hayırlı haberler verırsın bıze ınş.

Back
X