Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar demın adet olacakmısım gıbı hafıf kasıklarım agrıdı ve sıcaklık olustu kasıklarımda ta bacaklarıma kadar. adet olunca oluyor boyle adet olmasam barı((((
canm akıntım var ama sürekli olmuo.bi de kasıklarımda hafif agrı var..sende de oluomuş..nasıl hissediosun peki,sence tuttu mu canm,ben cok garibim oldu diorm,sonra yok yok kendini kandrma merve diorum,degişik bi durum :)
yok bugün sadece sabah geldi yogun bi şekilde..gögüslerin nasıl,benm çok acıoo,patlıcak gibi![]()
bende hersey normal canım göğüs ağrısı için erken değilmi yaa bende akşamdan beri hersey normal akıntı şefaf renktemi yoksa beyzmı
hacı sende niye olmuyor sorun ne kaç kez denedin aşılamayı
kızlar moralım cok bozuk bugun dr.gıttık tedavıye 2 ay ara verdı esımın spermıgrom sonucları kotu cıktı bu sekılde dogal yollardan olma olasılıgı cok duşuk dırek asılama yada tup bebek onerdı ı p.tesı urologa gıdcek bakalım hayırlısı![]()
benm gögüslerim aşılamadan 1 gün sonra acımaya başladı cnm sanırım ignelerden..akıntım süt beyaz,koyu gelio..
canım benim sorunum yumurtam çatlamıyomuş. bundan önceki doktorum normal yolla veya ilaçla denemeden aşılama yaptı bana oda tutmadı tabi, şuan ki doktorumlada yazdan beri uğraşıyoruz işte bu gidişle gene aşılamaya doğru gidiyorum galiba
kızlar günaydın,
bende geldim bu konuyaa...
çarşamba günü çatlatma ignesi oldum... bekliyorum şimdilik bakalım sonuc ne olacak.
gecen ay da olmustum ama gebelik olmadı![]()
canlarım haftasonu giremedim..dün akşama kadar yattım ilaçlardan dolayı şiddetli adet sancısı çektim ve bu ay da ümitler diğer aya kaldı..hsg çektirmem lazım gittiğim hastanede erkek çekiyor ve fiyatı 500 tl miş..ama ben bayan dr arıyacağım..sizler çekildiniz mi..anestazili mi anestesiziz mi?
anastezili çektim hiç sonrasındda ağrı sızı olmadı pahalı geldi orası başka bi yerde çektr birde dr.giriyo canım
başka bir yeri aradım 350 dedi ama dr anestezi önermediğinden anestesiziz miş..birde adetten sonra kaçıncı gün yaptırdın
hoşgeldin canım zor süreçler canım bize düşen beklemek iğnen hayırlı olsun