slm canım nasılsın? ben günlerimi tamamen karıştırdım artık hep farklı günlerde oluyorum birde malum doğum kontrol hapı kullanıyorum diye bişey yazmadım 10 tane hapım kaldı bakalım ne zaman adet olucam
hiç unuttugun oldumu hapı canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım nasılsın? ben günlerimi tamamen karıştırdım artık hep farklı günlerde oluyorum birde malum doğum kontrol hapı kullanıyorum diye bişey yazmadım 10 tane hapım kaldı bakalım ne zaman adet olucam
merhabalarr kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm...
bat sat tarıhlerı yine güncellenmiyor listemizi unuttunuz kızlar..
selam kızlarrrrr bende bu ay moladayım güzel oldu pelincim muanede olunca anlaşılır ayşegülcüm bazıları unutnca tutar geneli istemeynlr üzerine takdr ilahi olmayacak dye birsey yok bakarsn tedavilrde tuturamadın korunurkn tuturdun
slm canım haklısın bu bızım ıcın gecerlı degıl o genelde korunupta aman olmasın dıyenler ıcın gecerlı
bu yazıyı okuyan esgeçmesin rica ederim sayın arkadaşlar gelecek aya aşılamamı yapayım tekrar yoksa dr.dediği gibi iğne tedavisimi olsam aşılamadan sonra umurtamn biri çatlamamştı gerçi diğerindnde birşey olmadı bu arada dr.iğne tedavisi yani klomeni 2.adet günümde verecek bi değişiklik yapacak ne diyosunuz arkadaşlar sizce hangisiiii
o yüzden beklıyoruz ya zaten canım
iğnne tedavısı dedıgın benım gıbımı canım
bu yazıyı okuyan esgeçmesin rica ederim sayın arkadaşlar gelecek aya aşılamamı yapayım tekrar yoksa dr.dediği gibi klomn ovitrelle tedavisimi olsam aşılamadan sonra umurtamn biri çatlamamştı gerçi diğerindnde birşey olmadı bu arada dr.iğne tedavisi yani klomeni 2.adet günümde verecek bi değişiklik yapacak ne diyosunuz arkadaşlar sizce hangisiiii
bu yazıyı okuyan esgeçmesin rica ederim sayın arkadaşlar gelecek aya aşılamamı yapayım tekrar yoksa dr.dediği gibi klomn ovitrelle tedavisimi olsam aşılamadan sonra umurtamn biri çatlamamştı gerçi diğerindnde birşey olmadı bu arada dr.iğne tedavisi yani klomeni 2.adet günümde verecek bi değişiklik yapacak ne diyosunuz arkadaşlar sizce hangisiiii
canım sen bilirsin ama bir kez daha eğer zararı yoksa iğne tedavisi dene derim ben Rabbim Kerimdir inşAllah bu sefer güldürür hepimizi..
slm tatlım nasılsınız bakalım pek ugrayamaz oldum burayaa..yazını gördüm es gecmeyin demissin bnde yazayım dedim bnce tekrr zorlama rahimi asılama ignelere agır fazla bu ay dinlen ve klomen ovitrelle kullan hem dr da öle demiş herseyden önce dr güven kendini ona teslim et o senn içn ii olan yolu izler die düşünüyorum bn ama ynede karar senn cnmm..gecmiş olsun göbişin bebek dolsun inş. buay![]()
slm tatlım nasılsınız bakalım pek ugrayamaz oldum burayaa..yazını gördüm es gecmeyin demissin bnde yazayım dedim bnce tekrr zorlama rahimi asılama ignelere agır fazla bu ay dinlen ve klomen ovitrelle kullan hem dr da öle demiş herseyden önce dr güven kendini ona teslim et o senn içn ii olan yolu izler die düşünüyorum bn ama ynede karar senn cnmm..gecmiş olsun göbişin bebek dolsun inş. buay![]()
valla ya sen cok klomen kullanmadın mı canım ya bu kacıncı
vayyy seni seni es geçme demeseydim esip geçecektin heeehemm sen burdan başka fzla takılma başka topikleere arada girebilirsinz izin veriyrummm canlar ben iyiyimde sen nasılsın canım
iim cnm bnm cok şükürr..nasıl olayım bu hafta yumoş haftamdı biras degerlendirmeye calıstık işte pazartesi yumoşa igne yaptık ovitrelle 19 olmuş yumoşmbakalım beklemedeyiz bndan snra gün asırı devm regli tarihine kdr sonuc ne olck merakla beklmekteyimmm
kız girmiycemde siz az gelionu bn btn gün burdayım bi topige dha takıldım sizlerden iyiy olmasın ii kızlar var oradada ama sizi takipteyim her an
![]()
anladım canım ben cıkıyorum artık hadı ii akşamlar![]()