Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka topikler kaynıyooo bizim topikte tık yok anacım sabahtan beri 2 sayfa![]()
slm kızlar bugun nette sorun vardı giremedim kendimi iyice hamile hissetmeye başlamıştım normalde sık adet olurum bugun 19. günüm adet olmadan ama az önce hafif bi pembelik vardı t kağıdında kendimi çok kötü hissediyorum perde takarken bide zorladım galiba kasıgım agrıdı bu ay da hüsran olcak off offf![]()
merhaba kızlar doktora gittim geldim..gerçi kimse beni merak etmemiş ama ben yşnede yazayım...doktor amelıyatı tavsıye etmedı..vakit kybetmeden tüp bebek yptır dedı..ilaç tedavılerıyle ugrasma .. moralim bozuk canım sıkkın kafam krışık...sanırım tüp bebek tedavısıne başlıycam........allahım çok zor bu süreç yardım etttt![]()
slm kızlar bugun nette sorun vardı giremedim kendimi iyice hamile hissetmeye başlamıştım normalde sık adet olurum bugun 19. günüm adet olmadan ama az önce hafif bi pembelik vardı t kağıdında kendimi çok kötü hissediyorum perde takarken bide zorladım galiba kasıgım agrıdı bu ay da hüsran olcak off offf![]()
senin yine iyi 1 gün kalmış benim daha 11. gün hiç zaman geçmiyor 14-15 gün diyorlar sende umut var artık:) göğsünde ağrı var mı yada uçlarında.yani iğne olmadan önceki adet belirtileri ile şimdiki aynımı oluyor.benim adetten 1 hafta önce göğsüm komple ağrırdı şimdi sadece ucunda ağrı var .kendimi dinlemekten bıktım kafayı yiycez artıkkk
canım benim ya tedavi süreçlerinin hepsi zor ama tüp bebek ve aşılama bana daha fazla şans gibi geliyo senin sorun ne ki canım bende pko var mesala ama pkonunda hiç bir belirtisi yok tüylenme şişmanlık bi yumurtalar tembel işte hormonlardada sorun yok canım merak ettim ben vall girdim baktım sadece merak ettiğimi yazmadım:26::26::26::26::26::26:
​sıkma cnını canım herşeyde vaardır bı haıyır..kırmızıları görmeden moral bozmak yok..
sağol canım..bende tek tüp tıkalı..sol tüpüm işlevsiz yani..bugun doktor amelıatlada acılmıycagını soyledı...aşılamada da yuksek şans vermedi..bebege gıden en erken yol tüp bebek dedi..insan üzülüyor duyunca bu hala gelecegıme asla ınanmazdım..eşimden de bi iki ay süre istedim nisan veya mayıs ayında buyuk ıhtımal tüp bebege başlıycam...
bu arada bugun adetımın 6. gunu ve yumurtam 11 mm olmuş..doktor yumurtalıkların cok ıyı çalışıyor dedi...bende şaşırdım ilaç kullanırken bu kadar ıyı olmamıstı..
canım iğneden sonra 19. gününmü
yok canım adetimden sonra 19. günümdü bugun iğneden sonra 10. günümdü her gün ohh bugun de olmadım diye seviniyordum....ümit işte hiç eksik olmuyo ki bi yakınım yeni evlendi hamileymiş sevim ama insanın bi yanı da buruk kalıyo yarın gezme var gitmeyecm herkes soracak sizde yapın beklemeyin açıklama da yapılmıyo ki kimseye ya en iyisi gitmemek ...
yok şimdilik bişey iğne normal adet dönemini gecikiriyo mu...yanı her iğneden sonra illa 14 15 gün sonra mı olunuyo ...
inşallah canım ya hayırlısıyla bi olsaydı...ayy ayyy ne zor işler
senin bi tane var mı demi..