ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın kızlar.kür kullanmak isteyene tafsiyem adetin 3. günü başlayıp 13. günde dahil 1 er bardak adaçayı için .hem adet düzenliyor hem yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor.ben 3-4 aydır düzenli içiyorum günümde adet oluyo ve yumrtanın çatladığınıda farkediyodum bu ay ilk defa serephonlede kullandım dr yumrtalrın erken gelişmiş dedi belki onunda etkisi olmuştur.bu arada benim 15. gün iğneden sonra bel ağrısı var sadece bide su gibi akıntım oluyor.çok yazdım artık

günaydın kızlar.kür kullanmak isteyene tafsiyem adetin 3. günü başlayıp 13. günde dahil 1 er bardak adaçayı için .hem adet düzenliyor hem yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor.ben 3-4 aydır düzenli içiyorum günümde adet oluyo ve yumrtanın çatladığınıda farkediyodum bu ay ilk defa serephonlede kullandım dr yumrtalrın erken gelişmiş dedi belki onunda etkisi olmuştur.bu arada benim 15. gün iğneden sonra bel ağrısı var sadece bide su gibi akıntım oluyor.çok yazdım artık

canım adaçayını hazır sallama olandanmı kullanıyosun yoksa otunumu alıyosun nasıl hazırlıyosun günde sadece 1 bardakmı.

arkadaşlar kusurabakmayın çok soru soruyorum ama kafama bir şey takıldı.

bende hiç yumurta akı kıvamında akıntı olmadı bu ay normalde olurdu ama şu an hiç yok:50:

acaba yumurtam çatlamadığı için mi?

yada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar akıntı gördünüz mü siz?

akıntı olmadandan hamile kalınır mı ki acaba?

gayette iyiymiş aslında.kız zeynoş bana hangi kürü tavsiye edersin bal tarçın çörekotumu hayıt suyumu soğan suyumu kararsız kaldım ben hangisi daha etkili.

canım soğan kürü yaptım geçen ay bu ayda hayıt suyu içiyorum sende al hayıtı iç baltarçın çörekotunuda kullan gece yatarkn birsey olmaz

gayette iyiymiş aslında.kız zeynoş bana hangi kürü tavsiye edersin bal tarçın çörekotumu hayıt suyumu soğan suyumu kararsız kaldım ben hangisi daha etkili.

arkadaşlar kusurabakmayın çok soru soruyorum ama kafama bir şey takıldı.

bende hiç yumurta akı kıvamında akıntı olmadı bu ay normalde olurdu ama şu an hiç yok:50:

acaba yumurtam çatlamadığı için mi?

yada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar akıntı gördünüz mü siz?

akıntı olmadandan hamile kalınır mı ki acaba?

canım bugün iğnenin kaçıncı günü illa akıntı olacak diye birsey yok geçen sefer akıntım çoktuda olmadı yani çatlamamıştı onu stres yapma işiye göre değişiyo

canım adaçayını hazır sallama olandanmı kullanıyosun yoksa otunumu alıyosun nasıl hazırlıyosun günde sadece 1 bardakmı.

sallama değil canım dal olanlar var ya ondan demleme şeklinde.öğleden önce 1 bardak öğleden sonrada 1 bardak ben o şekilde içiyorum.ama adetin 13 günüde iç sonra bırak

Son düzenleme:
adacayı içecek olan kızlar yumurtlamanıdan sonra içmeyın düşük yaptırıyo dıye bılıyorum

canım hemen hemen bütün bitkilr yapıyo yumurtlama günleri içilmemeli içilirse rahimi adete hazırlıyo

ben ada çayı ile ilgili konuşmanı okumşum diğerini kaçırmışım pardon canımmmmm kızzz bu gecede deprem oldumu silkeleme falan varmıı

Back
X