ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kizlar dr dan geldim yegeniniz hayorlisiyla kiz olucakmis ikinci kizim geliyor :9: haber vereyim dedin sizede

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.birsencim benim dualar tamam allah kabul etsin inşallah.

Kizlar dr dan geldim yegeniniz hayorlisiyla kiz olucakmis ikinci kizim geliyor :9: haber vereyim dedin sizede
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın haber vermekle iyimisin
aynen sadece uçlar ağrıyor dokununca acıyorlar. bu iyi mi peki. sanki göğüslerim ağrıyo deyince tüm kısımda bir rahatsızlık olması gibi geliyordu bana. test yapayım dedim 2 gün önce test hatalı çıktı c kısmı bile çıkmadı ben de artık hasta olmazsam gecerse yapcam :)

genelde uçlar çok ağrır tabi bazen hepsi ağrır ama ağrısı frklıyış tabi ben olsam bu kadar belirtidn sonra bi daha test tutardım

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın haber vermekle iyimisin

genelde uçlar çok ağrır tabi bazen hepsi ağrır ama ağrısı frklıyış tabi ben olsam bu kadar belirtidn sonra bi daha test tutardım

Bebisim iyd ben ikigundur gripten yataktayim canim sen nasilsin...

Bebisim iyd ben ikigundur gripten yataktayim canim sen nasilsin...

geçmiş olsun bebiş iyi olsunda canım bari limionlu çay soğan tüket sarımsağıda öyle at boğazına üstüne su iç geçer bende iyiyim bıraktığın gibi işte

test yaptım negatif çıktı 3 gün var daha negatif çıkabilir heralde neyse hazırladım kendimi 2 yıldır uğraşıyoruz zaten bakalım gene çatlatma yapılacak bu ay diğer ay aşılama olmazsa hayırlısı

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ayın 13 ünde çatlatma iğnem ilk defa yapıldı yumurta 22 mm rahim hazır dedi dr. mide bulantım kusmam başdönmesi sürekli yorgunluk ve uyuma hepsi olunca ben dayanamayıp 25 inde pzt günü test yaptım negatif çıktı adetim 2 mart olması gerekiyor. benim dünden beri çok hareket ettiğimde ve yorulduğumda kahvemsi pembemsi kanamam geliyor ama yatıp dinlendikten sonra birdaha gelmiyor. dr umda izinde onada soramadım hamilelik olabilirmi acaba yardımcı olabilirmisiniz...

geçmiş olsun bebiş iyi olsunda canım bari limionlu çay soğan tüket sarımsağıda öyle at boğazına üstüne su iç geçer bende iyiyim bıraktığın gibi işte

Saol canim valla full time yatiyorum uyunusu zaten yazidan sonra.. aman sende iyi olda gerisi onemli degil..

hamile olabilirsin canım yerleşme kanaması die bişey var belki bebiş yerleşiyordur hayırlısı olsun inş

Saol canim valla full time yatiyorum uyunusu zaten yazidan sonra.. aman sende iyi olda gerisi onemli degil..

caım kilo aldınmı kızzzzzz ev işi yemek işi nasıl oluyo uyandığında şimdi girişiyosundr sonra yine uyku tabii tatlı uykularmışşşş hep uyuya kaldığına göre

zeynoşşşşşşşşşşşşşş nerdesın kac gundur ya merak ettım sen gırmeyınce :52::53:

zeynoşşşşşşşşşşşşşş nerdesın kac gundur ya merak ettım sen gırmeyınce :52::53:

kızzzzzzzz ayşegül dün girdim kimse yoktu akşam girdim yine öyle canım ya midemmi karnımmı böbreğimmi anlamadım gitti çok ağrıyo tabi arada sen ne yapıyosun

kızzzzzzzz ayşegül dün girdim kimse yoktu akşam girdim yine öyle canım ya midemmi karnımmı böbreğimmi anlamadım gitti çok ağrıyo tabi arada sen ne yapıyosun

gecmış olsun canım ya nolsun kızmızıları bklıyorum ya arada kasıklarıma batma oluyo çok korkuyorum yıne catlmadıysa dıye ya napcam bılmyorum:50::50:

gecmış olsun canım ya nolsun kızmızıları bklıyorum ya arada kasıklarıma batma oluyo çok korkuyorum yıne catlmadıysa dıye ya napcam bılmyorum:50::50:

daha yeni yapmışsın çatlamıştr inş.çatlamayıp kist yapmışsa alt karın ağrısı olur daha çok öksürürken özellikle silkeleme günlri bitti mi

Back
X