Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen napıyosun evet tatlım hamıleyım sürelklı bişeyler yıyıp duruyorum ya benım bebış obur çıktı süreklı acıkıyo![]()
iinş. canım ya korkuyorum bışey olacak die![]()
bebiş cılız anne sevmiyo canım kilo al diye uğraştıracak galliba eee bana çekmiş he heee kız sence ikizmdr sen değerlerden anlıyon
korkma kız allahın iznile birşey olmayacak rabbim bağışlasın annesine babasına bizede nasip etsinnnnnn bebeğine slm söyle benden o anlarrrry
tamam canım söylerım slmını inş. saglıklıdır valla canım benım deger gıbı olup tek olanda var yanı hatta bıri adet gununde yaptırmış 400 kusurlarda cıkmış bebek tek benımkıde 531 bılmıyorum kı kafam karıstı hayırlısı artık canım ya![]()
allah razı olsun canım bende başladım çabuk çekiliyor 100 oldu bile rabbim bu mucizeyi sana yaşattıysa kucağınada almayı nasip edecektir canım bizim bebişlerimiz duayla oluyo besmeleli oluyo bu çok güzel bişey rabbim hayırlı ahlaklı evlatlar versin cümlemizecanım ben basladım zaten ilk sıraya senı yazımışlar senın için başladım sılkeleme işine bızde cok gulmuştuk hatta silkelerken gulmekten zor silkelemıştı eşim inş. dualar kabul olur canım sızlerde bana dua edın bebegımın kesesıyle kalp atışını duyayım![]()
birseeeeeeeeeeeeennnnn bekleyelim listeye gelecekler vardr muhakkakk canikommmm kız laf aramızda hatceye niye sıramızı vardin aman duymasındaaa
hiç duyarmıyım ben iğneyi yeni oldum ya canımın içi şimdi bir kaç gün şansım var onun için rica etmiştim ben
ayşegüüüüüüüüüllllllllllll canım nasılsın kız galiba sen hamilesin vallahi billahiiii iime doğdu
evet canım bian önce başlayalım canım sıramızı bedavaya vermiyiiikkkkk kusura bakma git yarın gellll tabiiiii hersy şaka sen yetrki hamişşş kal kız bu sefr gün aşırı yappppppp tabi 2gün üst üste 1gün ara hatta hergün yap
bırsen kacar tane okucaz canım bellı mı nezamn baslıyoruz
birseeeeeeeeeeeeennnnn bekleyelim listeye gelecekler vardr muhakkakk canikommmm kız laf aramızda hatceye niye sıramızı vardin aman duymasındaaa
ayşegüüüüüüüüüllllllllllll canım nasılsın kız galiba sen hamilesin vallahi billahiiii iime doğdu
evet canım bian önce başlayalım canım sıramızı bedavaya vermiyiiikkkkk kusura bakma git yarın gellll tabiiiii hersy şaka sen yetrki hamişşş kal kız bu sefr gün aşırı yappppppp tabi 2gün üst üste 1gün ara hatta hergün yap
boş kaldıkca bende cekıyorum canım cokta ustune duştum mu basım agrıyo o yuzden bıraz agırdan gıdıyorum amin canım ondan ayr kendım 707 defa ya varısle 70 000 defa lem yelıd okuyabılırsınallah razı olsun canım bende başladım çabuk çekiliyor 100 oldu bile rabbim bu mucizeyi sana yaşattıysa kucağınada almayı nasip edecektir canım bizim bebişlerimiz duayla oluyo besmeleli oluyo bu çok güzel bişey rabbim hayırlı ahlaklı evlatlar versin cümlemize
ne olur hemen başlayın ne oluuurrr kız ne istiyon karşılığında her gün yapiyyyiiikk
inş. sen tutturursun kızzsağlıklı olsunda bir olsun kız acaba listemizde kim ikiz tuturacak
canım kişi sayısı kesinleşince kişi başı kaç tane düştügü belli olucak..kızları beklıyoruz gelmek ısteyen soylesın..daha sonra listeye ekleme yapmıycam başladıktan sonra haksızlık olmaması adına..bide bu seefer 1 hata degılde 3 gunde bır bagıslama yapılsın..ne kadar cok olursak o kadar çabuk bıtırırız...
anladım canım yıne benı en sona yazmısın ya gecenkı lıstedede oyleydı ben herkese okudum ama herkes bana okumadı ya
​beklıyorum zaten kuzucuk kızlar gelsın bakalım...başladıktan sonra ekleme ypmıycam ona gore katılak ısteyen haber versin...bu arada abdestsız oukunuyor dımı hastaykende fln..
boş kaldıkca bende cekıyorum canım cokta ustune duştum mu basım agrıyo o yuzden bıraz agırdan gıdıyorum amin canım ondan ayr kendım 707 defa ya varısle 70 000 defa lem yelıd okuyabılırsın
inş. sen tutturursun kızz
başında besmele yok okunabilir canım ama adtli okunur bilmiyorummm liste ne güzel olmuş öyle kız sana bi kaç güne isim bulmalıyım hanımağamı olsun aceppcanım kişi sayısı kesinleşince kişi başı kaç tane düştügü belli olucak..kızları beklıyoruz gelmek ısteyen soylesın..daha sonra listeye ekleme yapmıycam başladıktan sonra haksızlık olmaması adına..bide bu seefer 1 hata degılde 3 gunde bır bagıslama yapılsın..ne kadar cok olursak o kadar çabuk bıtırırız...
​beklıyorum zaten kuzucuk kızlar gelsın bakalım...başladıktan sonra ekleme ypmıycam ona gore katılak ısteyen haber versin...bu arada abdestsız oukunuyor dımı hastaykende fln..
teki tutturduk ya ikizimiz kaldıı sen tutturursun inşallah
başında besmele yok okunabilir canım ama adtli okunur bilmiyorummm liste ne güzel olmuş öyle kız sana bi kaç güne isim bulmalıyım hanımağamı olsun acepp
sağol canım iiz çok severimde canım b kız bi erkek tutturanlardan neyiniz eksik tuturun yapın boş durmayın kaçırmayın
bende 707 defa ya varisi okudum şimdi tefriceye başladım kız sen herkese okudn gerçekten kim okumadı sana bilmiyorum ama ben adetliydim okuyamadım o hafta şu benim şanslı günlerim geçsin senin dualarını muhakkak okuycam canım hak geçmesini istemem sen karşılıksız okuduğun için bak rabbim verdiboş kaldıkca bende cekıyorum canım cokta ustune duştum mu basım agrıyo o yuzden bıraz agırdan gıdıyorum amin canım ondan ayr kendım 707 defa ya varısle 70 000 defa lem yelıd okuyabılırsın
inş. sen tutturursun kızz
başında besmele yok okunabilir canım ama adtli okunur bilmiyorummm liste ne güzel olmuş öyle kız sana bi kaç güne isim bulmalıyım hanımağamı olsun acepp
sağol canım iiz çok severimde canım b kız bi erkek tutturanlardan neyiniz eksik tuturun yapın boş durmayın kaçırmayın
hanımagamız sensın kuzum...
ewt ugrastım bu sefer lısteyle ama bak soyluyorum okumayıp yarıda bırakacaklar hıc adını yazıdrmasın..kımsenın hakkına gırmek ıstemıyorum..adetlıykende okunurmu bılgısı olan paylaşsın bızımle![]()
bende 707 defa ya varisi okudum şimdi tefriceye başladım kız sen herkese okudn gerçekten kim okumadı sana bilmiyorum ama ben adetliydim okuyamadım o hafta şu benim şanslı günlerim geçsin senin dualarını muhakkak okuycam canım hak geçmesini istemem sen karşılıksız okuduğun için bak rabbim verdi
hiç 2 yumurtam olmuyordu benim bu ay 2 tane bide oluyomuş
bende 707 defa ya varisi okudum şimdi tefriceye başladım kız sen herkese okudn gerçekten kim okumadı sana bilmiyorum ama ben adetliydim okuyamadım o hafta şu benim şanslı günlerim geçsin senin dualarını muhakkak okuycam canım hak geçmesini istemem sen karşılıksız okuduğun için bak rabbim verdi
hiç 2 yumurtam olmuyordu benim bu ay 2 tane bide oluyomuş
bilen söylesin kız aslında beyza arkadaşta okuyacaktı kuday rumuzlu onuda ekle bu çok kolay gidiyo zaten ezberlenincede daha güzel giderrr alime vardı zynpe arkadaşaımız bende onların avulkatı oldummmm![]()
bilen söylesin kız aslında beyza arkadaşta okuyacaktı kuday rumuzlu onuda ekle bu çok kolay gidiyo zaten ezberlenincede daha güzel giderrr alime vardı zynpe arkadaşaımız bende onların avulkatı oldummmm![]()