ben mart 1 de iğneyi vuruldum perşembe sabah çok az bi kan geldi çok üzüldüm oluyorum diye ama bu güne kadar peşi gelmedi dün test yaptım negatif çıktı birlikte bekleyelim aynı durumdayız :)
Cnm benimde vurulali 16.gun bugun bi belirti yok sadece bi akinti bu kadar sende neler var?[/QUOTE ara ara kasık ağrısı var karındsa bazen şişlik var ama gögüslerde sadece ucunda bazen ağrı oluyor sendemi mart 1 de vurulmuştun iğneyi ?
Cnm benimde vurulali 16.gun bugun bi belirti yok sadece bi akinti bu kadar sende neler var?[/QUOTE ara ara kasık ağrısı var karındsa bazen şişlik var ama gögüslerde sadece ucunda bazen ağrı oluyor sendemi mart 1 de vurulmuştun iğneyi ?
ben senden bi gun once vuruldum cnm 28 subatta bende sislik falan yok dedim ya tek akintim oluyo ara ara olmadi galiba bu ayda bugun ruyamda kan testim 256 cikti uyaninca baya kotu oldum Allah buyuk cnm hayirlisi
benimde bugün başladı regl olacakmışım gibi karın ağrım başladıda ama diğer belirtilerim her zamanki gibi aynı gnlerde başladı neden olmasın bende hayıt içmiştm senle beraber birde soğan kürüde yapmıştım aklıma takıldı bugün 13.günüm 4 gün daha gelmezse kesin derim herhlde ah ah nerde
​merhaba kızlar..kimse yazdıklrıma cvb vermemiş..merak etmedınız ama yıne soylıyım ben hala hastalanmadım hıc bı beılırtımde yok...umarım gunu gelenlerde kırmızıları grmez..
​merhaba kızlar..kimse yazdıklrıma cvb vermemiş..merak etmedınız ama yıne soylıyım ben hala hastalanmadım hıc bı beılırtımde yok...umarım gunu gelenlerde kırmızıları grmez..
yok canım bu ay imkansz son rgl belirtimde çıktı bu ayda yok malesef dün akşam ümitlendimbbbz zeynepçim senden ve günü geçen diğer arkadaşlardan da iyi haber bekliyoruz tamam mı bizlere iyi haberlerle gelin
aminnnn canım ama bu ayda olmadı canım yabelki hamilesindir cnm hep dualarim sizinle insallah hepimiz alcaz kucaklarimiza bebeklerimizi
yok canım bu ay imkansz son rgl belirtimde çıktı bu ayda yok malesef dün akşam ümitlendim
aminnnn canım ama bu ayda olmadı canım ya
ben arada bazı yrleri kaçırıyom inş. olmazsın kız kaç gün geçtiki onuda yazr insan
inş.ya ne diyimki artk senin neden olmuyo
trnysgl nasil gidiyo hamilelik?? belirtilerin varmi?
yumurtlama sorunum var !! tuplerim falan sukur acik ama yumurtlayamiyorum bu ay ilk defa basladim hap kullanarak ve catlatma ignesi vuruldum bugun 16 gunum ilk ayda olma ihtimali ne kadar bilmiyorum galiba cok az ama dua ediyorum bol bol insallah diyorum
yanma degılde hafıften sızlıyomuş gıbıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?