ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

içimde vala birşey yok olsa insan hiç belirti olmasa bile insan hissedermiş

ama onu bazı kışıler soyluyo canım belırtıde önemlı degıl eltımin karın agrısı vardı adetını beklerken hamıle oldugunu ögrendık hiç bişeyde hisssetmıyodu

ama onu bazı kışıler soyluyo canım belırtıde önemlı degıl eltımin karın agrısı vardı adetını beklerken hamıle oldugunu ögrendık hiç bişeyde hisssetmıyodu

bi tek regl belirtisi var birde belim ağrıyo çok ayyy bunlarda her ay yaşadıklarım hem iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyo ilk gün ilişkide çatlama bile olmamıştr ümidim öteki ayda

bi tek regl belirtisi var birde belim ağrıyo çok ayyy bunlarda her ay yaşadıklarım hem iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyo ilk gün ilişkide çatlama bile olmamıştr ümidim öteki ayda

nasıp canım ya ilişki olsada nasıp olmuyo olmasada olmuyo

genelde onların hiç bir sorunu yani gebeliğe engel birşeyleri yok ondan herhalde tek ilişkide hamile kalıyorlar

bilmiyorum kı canım ben anlayamıyorum artık nasıl oluyo bızim yapmadıgımz kalmıyo yıne olmuyo yıne olmuyo mıllet bır seferle hamıle kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…